Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας , ψάχνω φθηνή 32άρα (το μέγεθος είναι τόσο λόγο επίπλου) για χρήση μόνο τηλεόραση (ηλικίες 70ριδες...) και κάλο θα ήταν να μπορούν να συνδέσουν το laptop τους .

Γενικά θέλουμε κάτι οικονομικό , ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Cell_7 είπε

Θέλεις κάτι οικονομικό ή τελευταία λέξη της τεχνολογίας;

θέλω ότι καλύτερο μπορώ να πάρω μέχρι 150 ευρό περίπου.

Δημοσ.

έως και τα 200 δεν θα δεις μεγάλη διαφορά με άλλη τηλεόραση, πόσο μάλλον αν προορίζεται για 70 χρονών ανθρώπους που δεν τους νοιάζει τι πάνελ είναι κτλπ κτλπ.

Δημοσ.

Απο fu εχω μια 24αρα που πηρα πριν απο 2-3 χρονια σε προσφορά full hd για τηλεοραση στο δωματιο και για συνδεση με το λαπτοπ καμια φορα για καμια ταινιουλα χαλαρα. Απο εικονα είναι αξιοπρεπεστατη ειδικα οταν εβαλα να δω περιεχόμενο σε 1080p ηταν πενα,στον ηχο υστερει και απο ποιοτητα και απο ενταση αλλα με μια ηχομπαρα η ενα ζευγαρι ηχειακια το λυνεις για πλακα το θεμα.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Gatilaras είπε

Απο fu εχω μια 24αρα που πηρα πριν απο 2-3 χρονια σε προσφορά full hd για τηλεοραση στο δωματιο και για συνδεση με το λαπτοπ καμια φορα για καμια ταινιουλα χαλαρα. Απο εικονα είναι αξιοπρεπεστατη ειδικα οταν εβαλα να δω περιεχόμενο σε 1080p ηταν πενα,στον ηχο υστερει και απο ποιοτητα και απο ενταση αλλα με μια ηχομπαρα η ενα ζευγαρι ηχειακια το λυνεις για πλακα το θεμα.

15 ώρες πριν, Cell_7 είπε

έως και τα 200 δεν θα δεις μεγάλη διαφορά με άλλη τηλεόραση, πόσο μάλλον αν προορίζεται για 70 χρονών ανθρώπους που δεν τους νοιάζει τι πάνελ είναι κτλπ κτλπ.

Σας ευχαριστώ , 

https://www.skroutz.gr/s/21272478/F-U-FLS32220H.html

αυτή τα αξίζει τα 20 ε παραπάνω ? έχει ίδια χαρακτηριστικά άπλα έχει και κάποιες smart επιλογές οπός youtube που θα τους αρέσει πιστεύω , διορθώστε με αν κάνω λάθος . 

Ευχαριστώ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...