Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά, μια ερώτηση, ένας φίλος μου έχει ένα μαγαζί κοντά στο σπίτι που μένει, κάπου 100 μετρά απόσταση, και θέλει να χρησιμοποιεί το ιντερνέτ του σπιτιού στο μαγαζί. Τι θα με συμβουλεύατε να του προτείνω; Έναν extender? η καμιά κεραία; Σας ευχαριστώ...

Δημοσ.

το θεμα ειναι εαν υπαρχει οπτικη επαφη μεταξυ του πομπου και του δεκτη. εαν υπαρχει (μην μου πεις για μεσα στο σπιτι/μαγαζι) τοτε ναι.

Δημοσ.

Δυστυχώς θα είναι για εσωτερικό χώρο και δεν θα έχουν οπτική επαφή, εσωτερικά ο πομπός και εσωτερικά ο δέκτης 😳

Δημοσ.
15 hours ago, MaDaAmAx1985 said:

Δυστυχώς θα είναι για εσωτερικό χώρο και δεν θα έχουν οπτική επαφή, εσωτερικά ο πομπός και εσωτερικά ο δέκτης 😳

μονο στα ονειρααααα μπορει να το πετυχει ειδικα με τοιχους αναμεσα

θελει οπτικη επαφη για να στησει το link με κατι κατευθυντικο και οχι με omni κεραιες πισω απο τοιχους.

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,εχω μια ερωτηση αν μπορει να απαντησει καποιος.Επειδη θελω να επεκτεινω το wifi σημα και δεν εχω διαθεσιμη πριζα παρα μονο πολυπριζο ασφαλειας.Γινεται να μπει εκει το extender που σκοπευω να αγορασω ή οχι;ή ακομη κι αν γινεται η αποδοση του θα ειναι μειωμενη;ευχαριστω πολυ και αυτο ειναι το μοντελο για το οποιο αναφερομαι:

https://www.e-shop.gr/tp-link-re200-ac750-dual-band-wireless-wall-plugged-range-extender-p-PER.612736?gclid=EAIaIQobChMI6evsg7nJ6AIVRrDtCh0_pQpDEAAYASAAEgLKIvD_BwE

Δημοσ.

Τα Repeater δεν λειτουργούν μέσω του δικτύου του ρεύματος, απλά παίρνουν το σήμα μέσω WiFi και το επανεκπέμπουν ή το περνάνε σε ethernet, ότι ρυθμίσεις. Άρα το οτι είναι σε πολύπριζο δεν έχει να κάνει, απλά ρεύμα να παίρνει και να έχει καλό σήμα το σημείο που θα μπει. Και το ξαναλέω, "καλό σήμα"!!! Μην το βάλεις σε σημείο που δεν πιάνει το WiFi γιατί θα σέρνεται.

Αυτό που λες για το πολύπριζο ισχύει για τα PowerLines γιατί λειτουργούν με σήμα απο τα καλώδια του ρεύματος.

• Thanks 1
Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση!Οποτε αν εχουμε για παραδειγμα τα σημεια Α,ρουτερ με αριστο σημα και Β με ισχνο και η αποσταση μεταξυ τους ειναι 10 μετρα.Το ιδανικο ειναι να μπει το repeater αναμεσα τους στα 5 μετρα για να εχει επαρκες σημα το σημειο Β;

Δημοσ.

Ναι, μπαίνει σε σημείο με όσο το δυνατόν καλύτερο σήμα. Γενικά όσο πιο κοντά πας έχεις καλύτερο σήμα αλλά πρέπει να δεις να πιάνει η επανεκπομπή και εκεί που θες. Το ιδανικό θα ήταν να μπει σε σημείο με καλό σήμα και να φτάνει το σήμα που θα δώσει και αυτό χωρίς πολλές απώλειες στο σημείο που θες να επεκτείνεις.

Γενικά φαντάσου το σημείο που θα βάλεις το repeater θα είναι το σημείο που θα επικοινωνεί με την συσκευή σου και άρα θα είναι σαν να έχεις εκεί του ρούτερ, αν το σήμα υπολογίζεις θα φτάνει κομπλέ είσαι μια χαρά.

• Thanks 1
Δημοσ.

Ανα μπραβο,ησουν κατανοητατος φιλε μου.Η χρυση τομη ειναι να μπει το repeater εκει οπου θα υπαρχει καλο σημα αλλα και θα το μεταφερει συγχρονως ικανοποιητικα στο σημειο οπου επιθυμουμε.Να εισαι καλα,ευχαριστω πολυ! 😊

Δημοσ.
On 30/03/2020 at 11:32, MaDaAmAx1985 said:

οπότε παιδιά υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος για να πετύχει αυτό το πράγμα;

μονο με οπτικη επαφη και κατευθυντικες κεραιες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...