tehyoda Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα θέλω να συνδέσω έναν εκτυπωτή στο δίκτυο δεν έχει wifi μπορείς να συνδεθείς με καλώδιο μόνο.Ο εκυπωτης είναι σε δωμάτιο που δεν μπορεί να πάει κάποιο καλώδιο δικτύου.Σκέφτηκα μήπως μπορώ 1)να το κάνω με ένα άλλο router να δέχεται wifi και να το συνδέσω με ένα καλώδιο ethernet 2)Έχω ήδη ένα ζευγάρι powerlines στο router και στο σαλόνι για την TV αν πάρω και κάποιο άλλο ζευγάρι ίδιο θα παίξουν όλα μαζί? Αν μπορείτε και ξέρετε να μου προτείνετε κάποια λύση
cliobaccarra Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 powerline ειναι καλυτερα, αλλιως το αλλο που λες θα παιξει αλλα οχι με router. Θες access point και να το βαλεις σε λειτουργια client. Πες μας και ποια powerline εχεις ειδη να δουμε μηπως παιρνει επεκταση.
tehyoda Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 16 ώρες πριν, cliobaccarra είπε powerline ειναι καλυτερα, αλλιως το αλλο που λες θα παιξει αλλα οχι με router. Θες access point και να το βαλεις σε λειτουργια client. Πες μας και ποια powerline εχεις ειδη να δουμε μηπως παιρνει επεκταση. Εχω αυτο Tplink TL-WPA 4220
sstratos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 εγώ θα πρότεινα ενα wifi printer server , θα σου λύσει τα χέρια καλύτερα... θα συνδέσεις καλώδιο απο τον εκτυπωτή στον server (φαντάσου ενα κουτάκι σαν τα powerlines μεγάλο) και αυτό θα σου κάνει την εκτυπωτή σαν να εχει wifi
cliobaccarra Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 12 λεπτά πριν, tehyoda είπε Εχω αυτο Tplink TL-WPA 4220 Μπορεις να παρεις το add on unit, απλα δες τι revision ειναι τα δικα σου powerline ωστε να παρεις το ιδιο. Δεν ξερω αν εχει συμβατοτητα απο revision σε revision.
sstratos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Κάτι τετοιο : https://www.e-shop.gr/tp-link-tl-wps510u-pocket-sized-wireless-print-server-p-PER.612376 αυτό ειναι για usb εκτυπωτές αλλα και πάλι μπορείς να το συνδεσεις , σίγουρα εκτός απο ethernet θα εχει και usb θυρα ο εκτυπωτής σου...
cliobaccarra Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, sstratos είπε εγώ θα πρότεινα ενα wifi printer server , θα σου λύσει τα χέρια καλύτερα... θα συνδέσεις καλώδιο απο τον εκτυπωτή στον server (φαντάσου ενα κουτάκι σαν τα powerlines μεγάλο) και αυτό θα σου κάνει την εκτυπωτή σαν να εχει wifi Το print server ειναι πανω κατω το ιδιο, δεν ξερω κατα ποσο αξιζει. Πανω κατω ιδιο κοστος εχουν και αν θυμαμαι παλια με κατι usb print server που ειχα μπλεξει ηταν πολυ πιο δυσκολο στο setup και με αρκετα προβληματα στην χρηση. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2020 από cliobaccarra
poulinos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 11 hours ago, tehyoda said: Εχω αυτο Tplink TL-WPA 4220 βαζεις ενα ακομα και εισαι μια χαρα.ακομα και αλλο μοντελο θα παιξει αλλα τυπικα μπορεις να παρεις ιδιας τεχνολογιας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα