Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θέλω να συνδέσω έναν εκτυπωτή στο δίκτυο δεν έχει wifi μπορείς να συνδεθείς με καλώδιο μόνο.Ο εκυπωτης είναι σε δωμάτιο που δεν  μπορεί να πάει κάποιο καλώδιο δικτύου.Σκέφτηκα μήπως μπορώ
1)να το κάνω με ένα άλλο router να δέχεται wifi και να το συνδέσω με ένα καλώδιο ethernet 2)Έχω ήδη ένα ζευγάρι powerlines στο router και στο σαλόνι για την TV αν πάρω και κάποιο άλλο ζευγάρι ίδιο θα παίξουν όλα μαζί?

Αν μπορείτε και ξέρετε να μου προτείνετε κάποια λύση

Δημοσ.

powerline ειναι καλυτερα, αλλιως το αλλο που λες θα παιξει αλλα οχι με router. Θες access point και να το βαλεις σε λειτουργια client. Πες μας και ποια powerline εχεις ειδη να δουμε μηπως παιρνει επεκταση.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, cliobaccarra είπε

powerline ειναι καλυτερα, αλλιως το αλλο που λες θα παιξει αλλα οχι με router. Θες access point και να το βαλεις σε λειτουργια client. Πες μας και ποια powerline εχεις ειδη να δουμε μηπως παιρνει επεκταση.

Εχω αυτο Tplink   TL-WPA 4220

Δημοσ.

εγώ θα πρότεινα ενα wifi printer server , θα σου λύσει τα χέρια καλύτερα... θα συνδέσεις καλώδιο απο τον εκτυπωτή στον server (φαντάσου ενα κουτάκι σαν τα powerlines μεγάλο) και αυτό θα σου κάνει την εκτυπωτή σαν να εχει wifi

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, tehyoda είπε

Μπορεις να παρεις το add on unit, απλα δες τι revision ειναι τα δικα σου powerline ωστε να παρεις το ιδιο. Δεν ξερω αν εχει συμβατοτητα απο revision σε revision.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, sstratos είπε

εγώ θα πρότεινα ενα wifi printer server , θα σου λύσει τα χέρια καλύτερα... θα συνδέσεις καλώδιο απο τον εκτυπωτή στον server (φαντάσου ενα κουτάκι σαν τα powerlines μεγάλο) και αυτό θα σου κάνει την εκτυπωτή σαν να εχει wifi

Το print server ειναι πανω κατω το ιδιο, δεν ξερω κατα ποσο αξιζει. Πανω κατω ιδιο κοστος εχουν και αν θυμαμαι παλια με κατι usb print server που ειχα μπλεξει ηταν πολυ πιο δυσκολο στο setup και με αρκετα προβληματα στην χρηση.

Επεξ/σία από cliobaccarra
Δημοσ.
11 hours ago, tehyoda said:

βαζεις ενα ακομα και εισαι μια χαρα.ακομα και αλλο μοντελο θα παιξει αλλα τυπικα μπορεις να παρεις ιδιας τεχνολογιας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...