Exodia The Forbidden One Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 9 λεπτά πριν, akaloith είπε δηλαδη παιρνεις τηλεφωνο το γιατρο και του λες γραψε μου ενα αλφα ενα βητα και ενα γαμμα? και ο γιατρος θα μπαινει στη πλατφορμα και θα στα γραφει? και θα το κανει ενω κανονικα πληρωνοταν για να γραφει συνταγες? δεν εχω καταλαβει πως ο γιατρος θα ξερει τι να γραψει γιατι αν ειναι να πας στο ιατρειο ποιος ο λογος για ολο αυτο; να μη τυπωσει μια σελιδα; απο οτι ξερω ισχυει μονο για δημοσιο και για ασθενης που εχουν χρονιες παθησεις και εχουν φακελο στο εν λογο γιατρο
gsolidak Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 5 ώρες πριν, markos9 είπε γίνεται να βάλουμε μαζί με το αριθμό μας και το e-mail μας; Μπορεί κάποιος να βάλει και τα δύο. Απλά θέλει επιβεβαίωση και στα δύο
DrLo Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά για βοηθήστε με σε κάτι. Πήγα στην υπηρεσία υπεθυνων δηλώσεων και μου είναι άχρηστη αφού για κάποιο περίεργο λόγο επιμένει ότι το τηλέφωνό μου δεν επιβεβαιώνεται (λέει δηλαδή δεν είναι valid αριθμός κινητου) εννοείται ότι το βαζω σωστά ... μήπως κάνω καμιά μαλακία βάζω πχ 690xxxxxxx υποψιάζομαι ότι το πρόβλημα είναι το 3 ψηφίο για κάποιο λόγο φαίνεται να μη δεχεται το 0 σαν 3ο ψηφίο αν το αλλάξω από 3 και πάνω .(και στα 1, 2 φαίνεται να έχει πρόβλημα) το μηνυμα λάθους σβηνει, όταν το βάζω 0, 1, 2 βγαίνει πάλι Η εφαρμογή για αυλη συνταγογράφισης πάλι το δέχεται κανονικά ... ότι να ναι αρλπακολατζιες Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα . btw Προχειροδουλειά κάργα, δεν έχει καν support να στείλεις ticket με το πρόβλημά σου ... τι να κάνω εγώ να ρωτήσω το insomnia ή να στείλω mail στο γραφείο του Πιερρακάκη; Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2020 από DrLo 1
papoys1 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 4 ώρες πριν, Havik είπε Όλα οκ με την "εκτέλεση/εξαργύρωση" της συνταγής αλλά με το ραντεβού στον γιατρό του ΙΚΑ τι γίνεται; πώς γλιτώνεις να πας; Αν βρεις τον αριθμό του ιατρείου του στο ΙΚΑ και πάρεις τηλ να μιλήσεις μαζί του αυτό παίζει σαν σενάριο; 4 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε μαπα η εφαρμογη ! για να σου γραψουν συνταγη πρεπει να ξερεις τηλεφωνο γιατρου και να επικοινωνησεις τρεχα γυρευε δηλαδη Για σταθείτε ρε παιδιά δεν το κατάλαβα καλά γιατί έχω και ποντιακές ρίζες , και έχω την ίδια απορία με τους συμφουρμίτες από πάνω. Δηλαδή πρέπει πρώτα να βρεις γιατρό να επικοινωνήσεις μαζί του τηλεφωνικά ή να πας από κει να το περάσει στο σύστημα ώστε μετά να σου έρθει μήνυμα να το πας στον Φαρμακοποιό να σου δώσει τα φάρμακα.Και εντάξει αυτό το μήνα το έκανες τον άλλο πάλι ξανά μανά από την αρχή;;;;; Μέχρι τώρα η σύζυγος που παίρνει το ίδιο χάπι για την πίεση χρόνια πήγαινε μία φορά το εξάμηνο στο γιατρό τα λέγανε και λιγάκι για το πως πάει της έγραφε τα φάρμακα της εκτύπωνε έξι (6) αντίγραφα για έξι μήνες , πήγαινε ένα κάθε μήνα φαρμακείο και έπαιρνε τα φάρμακα.Ολα μια χαρά και 0 ταλαιπωρία. Σιγά τη θεική εξυπηρέτηση και σιγά μην κάθομαι κάθε μήνα να παίζω με τον υπολογιστή και να παίρνω τηλέφωνο το γιατρό να γράψει τη συνταγή όταν μπορέσει και να περιμένω μήνυμα να το πάω στο Φαρμακοποιό.Όπως το έκανα έτσι θα το κάνω εκτός και με τζάσει ο γιατρός. 😊Μήπως αυτοί που ανέβασαν την εφαρμογή έχασαν κάτι ή απλά μας δουλεύουν.;;;;;. Το μόνο ενδεχομένως που εξυπηρετεί αυτός ο τρόπος είναι άτομα με σοβαρά χρόνια προβλήματα π.χ. κατάκοιτα που είναι δύσκολο να μετακινηθούν,αλλά και για αυτούς συνήθως το έκαναν τα παιδιά τους πηγαίνοντας στο γιατρό.Ελπίζω να κάνουν διορθώσεις ώστε πραγματικά να γίνει πιο εύχρηστο π.χ. άτομα με ζάχαρο - πίεση να μην χρειάζεται να επικοινωνούν με γιατρό κάθε μήνα αλλά να βγάζουν απευθείας τη σταθερή συνταγή και να χρειάζεται γιατρός μόνο όταν πρέπει να γίνει αλλαγή φαρμάκου ή δόσης.
gian Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 51 λεπτά πριν, papoys1 είπε Ελπίζω να κάνουν διορθώσεις ώστε πραγματικά να γίνει πιο εύχρηστο π.χ. άτομα με ζάχαρο - πίεση να μην χρειάζεται να επικοινωνούν με γιατρό κάθε μήνα αλλά να βγάζουν απευθείας τη σταθερή συνταγή και να χρειάζεται γιατρός μόνο όταν πρέπει να γίνει αλλαγή φαρμάκου ή δόσης. Έχω την εντύπωση προς τα εκεί πάει η δουλειά. 1
panoskir Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, papoys1 είπε Σιγά τη θεική εξυπηρέτηση και σιγά μην κάθομαι κάθε μήνα να παίζω με τον υπολογιστή και να παίρνω τηλέφωνο το γιατρό να γράψει τη συνταγή όταν μπορέσει και να περιμένω μήνυμα να το πάω στο Φαρμακοποιό.Όπως το έκανα έτσι θα το κάνω εκτός και με τζάσει ο γιατρός. Σε ποιο σημείο γράφει το αρχικό post ότι πρέπει να παίζεις με τον υπολογιστή κάθε μήνα; Το γιατρο δεν τον παίρνεις τηλέφωνο έτσι και αλλιώς για να κλείσεις το ραντεβού για να σου γράψει τα φάρμακα; 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 10 ώρες πριν, Lalakis1975 είπε εχω ιδιωτικη ασφαλεια οποτε κλεινω ραντεβού τον παιρνω τηλ τα γραφει και τελος . Ωραια Το ιδιο κι εγω αλλα για να στειλω οτι θελω για αποζημειωση θελει και χαρτια. 1
Lalakis1975 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 11 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Το ιδιο κι εγω αλλα για να στειλω οτι θελω για αποζημειωση θελει και χαρτια. Πάρε ένα τηλέφωνο κ ρώτησε τι κ πως. Λογικά θα γίνει η δουλειά σου. 1
papoys1 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 27 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Το ιδιο κι εγω αλλα για να στειλω οτι θελω για αποζημειωση θελει και χαρτια. Γιάννη δεν ξέρω τι φάρμακα γράφεις αλλά αν είναι κάποια σταθερά κάθε μήνα όπως η σύζυγός μου και χρειάζεται κάθε μήνα αυτή τη διαδικασία σίγουρα δεν βολεύει αν πρέπει να κλείσεις και ραντεβού με γιατρό σε ΕΦΚΑ, ενώ με την υπάρχουσα έως τώρα διαδικασία πας μία φορά κάθε 6 ή 3 μήνες τα γράφεις και τελείωσε.Αν καταργήσουν την επίσκεψη ή το τηλέφωνο κάθε μήνα στο γιατρό για online έγκριση μέχρι να χρειαστεί αλλαγή φαρμάκου τότε ενδεχομένως βολεύει. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, papoys1 είπε Γιάννη δεν ξέρω τι φάρμακα γράφεις αλλά αν είναι κάποια σταθερά κάθε μήνα όπως η σύζυγός μου και χρειάζεται κάθε μήνα αυτή τη διαδικασία σίγουρα δεν βολεύει αν πρέπει να κλείσεις και ραντεβού με γιατρό σε ΕΦΚΑ, ενώ με την υπάρχουσα έως τώρα διαδικασία πας μία φορά κάθε 6 ή 3 μήνες τα γράφεις και τελείωσε.Αν καταργήσουν την επίσκεψη ή το τηλέφωνο κάθε μήνα στο γιατρό για online έγκριση μέχρι να χρειαστεί αλλαγή φαρμάκου τότε ενδεχομένως βολεύει. Ιδια περιπτωση κι εγω αλλα επειδη εχω ιδιωτικη ασφαλεια και καλυπτει το 80% απο οτι πληρωνω θελει αποδειξεις και συνατγες να στειλω σκανιαρισμενες. 1
Lalakis1975 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Ιδια περιπτωση κι εγω αλλα επειδη εχω ιδιωτικη ασφαλεια και καλυπτει το 80% απο οτι πληρωνω θελει αποδειξεις και συνατγες να στειλω σκανιαρισμενες. Γιάννη μπορείς λογικά και με φώτο. Ρώτησε τους 1
panagi0tisgr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Είναι απίστευτο το τι μπορούν να κάνουν σε μικρό χρόνο εάν θέλουν. Αλλά γενικά δεν θέλουν. Άντε επιτέλους και στις νέες ταυτότητες. Τις ακούμε χρόνια αλλά δεν τις βλέπουμε 1
Lalakis1975 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Μόλις τώρα, panagi0tisgr είπε Είναι απίστευτο το τι μπορούν να κάνουν σε μικρό χρόνο εάν θέλουν. Αλλά γενικά δεν θέλουν. Άντε επιτέλους και στις νέες ταυτότητες. Τις ακούμε χρόνια αλλά δεν τις βλέπουμε Εγώ παλιά έχω ακόμα γιατί βαριέμαι την διαδικασία. Πολλά μπορούν να κάνουν αλλά τους αρέσει να ταλαιπωρούν τον κόσμο. Μόνο στην Ελλάδα γίνεται αυτό και πιθανόν στην Γερμανία, φίλος που έμεινε Γερμανία μου είχε πει το δημόσιο τους είναι τραγικό. Μετά πήγε Νορβηγία κ βρήκε την υγεία του. Είμαστε 500 χρόνια πίσω σε σύγκριση με βόρειες χώρες.
ff7lucas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 17 λεπτά πριν, Lalakis1975 είπε Εγώ παλιά έχω ακόμα γιατί βαριέμαι την διαδικασία. Πολλά μπορούν να κάνουν αλλά τους αρέσει να ταλαιπωρούν τον κόσμο. Μόνο στην Ελλάδα γίνεται αυτό και πιθανόν στην Γερμανία, φίλος που έμεινε Γερμανία μου είχε πει το δημόσιο τους είναι τραγικό. Μετά πήγε Νορβηγία κ βρήκε την υγεία του. Είμαστε 500 χρόνια πίσω σε σύγκριση με βόρειες χώρες. ψάξτο λίγο γιατί οι ταυτότητες λήγουν και θα πάς σε κανα συμβολαιογράφο η για καμιά σοβαρή δουλειά και θα φας πόρτα. 1
Lalakis1975 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Μόλις τώρα, ff7lucas είπε ψάξτο λίγο γιατί οι ταυτότητες λήγουν και θα πάς σε κανα συμβολαιογράφο η για καμιά σοβαρή δουλειά και θα φας πόρτα. Τι να ψάξω ρε συ ; ραντεβού δίνουν σε 6 μήνες, πρωί θέλουν πρωί εγώ δουλεύω πάντα, δεν βγάζεις με αυτούς άκρη. Θα ψάξω μήπως γίνεται μέσω ίντερνετ πλέον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα