Riddick888 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Μήπως μπορει να μου εξηγησει καποιος πως γινεται η αυλη συνταγογραφηση;οκ δηλωσα κινητο και mail,μετα πως συννενουμε με τον γιατρο για την συνταγη;τηλεφωνο,καποιο αιτημα στο ιδικα,μεηλ??
giwrgostr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, Riddick888 είπε Μήπως μπορει να μου εξηγησει καποιος πως γινεται η αυλη συνταγογραφηση;οκ δηλωσα κινητο και mail,μετα πως συννενουμε με τον γιατρο για την συνταγη;τηλεφωνο,καποιο αιτημα στο ιδικα,μεηλ?? Το δοκίμασα σήμερα για ηλικιωμένο μέλος της οικογένειας. Δηλώνεις στην εφαρμογή το τηλέφωνο και το email σου, και μετά μιλάς τηλεφωνικά με τον ιατρό σου. Του λες το ΑΜΚΑ και σου γράφει τα φάρμακα που είναι για χρόνιες παθήσεις. Ο γιατρός που επικοινώνησα εγώ ήταν ο ορισμένος οικογενειακός ιατρός. Επίσης, μου είπε ότι δεν είναι απαραίτητο να παίρνει αυτοπροσώπως τηλέφωνο το άτομο που τα χρειάζεται, αν είναι κάποιος ηλικιωμένος και δυσκολεύεται να συνεννοηθεί. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2020 από giwrgostr
Riddick888 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 8 λεπτά πριν, giwrgostr είπε Το δοκίμασα σήμερα για ηλικιωμένο μέλος της οικογένειας. Δηλώνεις στην εφαρμογή το τηλέφωνο και το email σου, και μετά μιλάς τηλεφωνικά με τον ιατρό σου. Του λες το ΑΜΚΑ και σου γράφει τα φάρμακα που είναι για χρόνιες παθήσεις. Ο γιατρός που επικοινώνησα εγώ ήταν ο ορισμένος οικογενειακός ιατρός. Επίσης, μου είπε ότι δεν είναι απαραίτητο να παίρνει αυτοπροσώπως τηλέφωνο το άτομο που τα χρειάζεται, αν είναι κάποιος ηλικιωμένος και δυσκολεύεται να συνεννοηθεί. ευχαριστώ πολύ
stavpal Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Παιδιά σας δουλεύει σήμερα το https://ehealth.gov.gr/ ; Πάω να μπω και μου πετάει timeout.
VasKag Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημερα. Μια βοηθεια γιατι εχω μπερδευτει. Οταν πηρα τηλεφωνο το γιατρο για να κανει επαναληψη της συνταγης , μου λεει οτι δεν του εχει σταλει τιποτα. Τι εννοει? εγω πρεπει να στειλω κατι? Εγω το μονο που εχω κανει ειναι εγγραφη στην υπηρεσια μαζι με κινητο και email. Χρειαζεται να κανω και κατι αλλο? Δε μπορει απο το αμκα του πατερα μου, να κανει επαναληψη της ηδη υπαρχουσας συνταγης? Επεξ/σία 22 Μαΐου 2020 από VasKag
Misfits296 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 15 λεπτά πριν, VasKag είπε Καλημερα. Μια βοηθεια γιατι εχω μπερδευτει. Οταν πηρα τηλεφωνο το γιατρο για να κανει επαναληψη της συνταγης , μου λεει οτι δεν του εχει σταλει τιποτα. Τι εννοει? εγω πρεπει να στειλω κατι? Εγω το μονο που εχω κανει ειναι εγγραφη στην υπηρεσια μαζι με κινητο και email. Χρειαζεται να κανω και κατι αλλο? Δε μπορει απο το αμκα του πατερα μου, να κανει επαναληψη της ηδη υπαρχουσας συνταγης? Από την στιγμή που έχεις γραφτεί και έχεις σώσει η email ή αριθμό κινητού , ενημερώνεις το εκάστοτε γιατρό με το αμκα που έχεις δηλώσει στην πλατφόρμα για τον συγκεκριμένο ασθενή φυσικά μπαίνει ο γιατρός με το αμκα του ασθενή στο πρόγραμμα γράφει αύρα τα φάρμακα που έχετε κανονίσει και εσυ αυτό που περιμένεις είναι ένα email η ένα μυνημα στο κινητό που έχεις δηλώσει με τον αριθμό της συνταγογράφησης .. έπειτα το δίνεις στο φαρμακοποιό αυτόν τον αριθμό και το βρίσκει στο σύστημα την ηλεκτρονική συνταγογράφηση αυτό ήταν . Αν τώρα ο γιατρός δεν ξέρει να το χειριστή αυτό είναι άλλο πρόβλημα απλά η διαδικασία είναι απλή .. Γενικά το πιο κύριο είναι να έχεις κάνει σωστή την εγγραφή μέσα στο σύστημα σαν ασθενής με όλα τα στοιχεία και από εκεί και πέρα ο κάθε γιατρός -γραμματέας σε βρίσκει με το αμκα σε αυτό το νέο σύστημα ( δεν είναι ότι έχουν μπει αυτόματα τα στοιχεία επειδή παράπηγμα είμαι ασφαλισμένος , οποίος θέλει ηλεκτρονική συνταγογράφηση πρέπει να περάσει τα αδειάζεις στο καινούριο σιμθστημα του gov ) αυτό είναι όλο και όλο .. 1
VasKag Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Εχω γραφτει σωστα. Γιατι και στο email ηρθε τοτε email επιβεβαιωσης, αλλα και στο κινητο το ιδιο. Επισης ειδοποιησεις για τα ραντεβου που κλεινει ο πατερας μου, ερχονται κανονικα. Λες "γραφει τα φαρμακα που εχετε κανονισει". Πρεπει να του πω εγω ποια φαρμακα ειναι ή βλεπει καποιο ιστορικο, μεσω του αμκα? Επεξ/σία 22 Μαΐου 2020 από VasKag
Misfits296 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 7 λεπτά πριν, VasKag είπε Εχω γραφτει σωστα. Γιατι και στο email ηρθε τοτε email επιβεβαιωσης, αλλα και στο κινητο το ιδιο. Επισης ειδοποιησεις για τα ραντεβου που κλεινει ο πατερας μου, ερχονται κανονικα. Καλημέρα κιόλας γιατί το ξέχασα πριν .. μια ερώτηση τη πρώτη συνταγογράφηση την πείρες ηλεκτρονικά ή του ζητάς να την ξαναστείλει γιατί δεν την είχες παρει ;
VasKag Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) η πρωτη συνταγογραφηση ηταν κανονικα με το παλιο συστημα (εκτυπωση). Και ηταν σε 6 επαναληψεις. Η τελευταια επαναληψη ηταν απο 10/4 εως 27/4. Οποτε τωρα θελουμε ενα καινουριο "γυρο" επαναληψεων. Επεξ/σία 22 Μαΐου 2020 από VasKag
Misfits296 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 7 λεπτά πριν, VasKag είπε η πρωτη συνταγογραφηση ηταν κανονικα με το παλιο συστημα (εκτυπωση). Και ηταν σε 6 επαναληψεις. Η τελευταια επαναληψη ηταν απο 10/4 εως 27/4. Οποτε τωρα θελουμε ενα καινουριο "γυρο" επαναληψεων. Πρέπει να του στείλεις πάλι τα φάρμακα που έχεις στην συνταγή για να περάσει στο καινούριο σύστημα και να στα στειλει .. φυσικά δεν θα έμπαινε στο κανονικό σύστημα να ψάξει τα φάρμακα και να στα ξαναπεράσει δεν μπορεί να κάνει επανάληψη συνταγογράφησης εφόσον αυτή έχει ολοκληρωθεί βέβαια στο κανονικό σύστημα όλα υπάρχουν μέσα φυσικά και φαίνονται αλλά πρέπει να τα σημειώσει και να τα ξαναγράψει στο καινούριο ηλεκτρονικό για να σου έρθει στο κινητό ή email . Το πόρισμα είναι ότι για να σου λέει ότι δεν έχεις στειλει τίποτα σημαίνει ότι δεν του έχεις στειλει τα φάρμακα που θες να σου γράψει .. και το θέμα είναι ποιος θέλει να εξυπηρετήσει φυσικά στο τέλος μέσω της καινούργιας πλατφόρμας. 1
VasKag Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Μαλιστα. Οποτε πρεπει να γινει και αυτο μια φορα ξανα, ωστε να υπαρχουν τα φαρμακα στο "καινουριο" συστημα.
Misfits296 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 23 λεπτά πριν, VasKag είπε Μαλιστα. Οποτε πρεπει να γινει και αυτο μια φορα ξανα, ωστε να υπαρχουν τα φαρμακα στο "καινουριο" συστημα. “Εξυπηρέτησε” για να σε εξυπηρετήσουν .. δυστηχως είναι στην πλευρά του ιατρού .. υπαρχειυν κάποιο ιατροί και γραμματέας που πραγματικά θα σε εξυπηρετήσουν αλλά λόγο της μη επίσκεψης για τα έξτρα λεφτά ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα