barman_ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 18 minutes ago, bblaw20 said: Εχουν να πεσουν πολλες απολυσεις απο το δημοσιο μετα απο αυτη την ιστορια... ας δουλεψουν εκει που πραγματικα χρειαζεται,στην ιατρικη και τη νοσηλευτικη και οχι στην γραφειοκρατικη 5
sstratos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 http://farmakopoioi.blogspot.com/2020/03/blog-post_69.html http://farmakopoioi.blogspot.com/2020/03/e.html η εκτέλεση θα γινεται μονο με εμφάνιση ταυτότητας και αφμ , για λόγους ταυτοποίησης. Μην πηγαίνετε στα φαρμακεία χωρις αυτά τα χαρτιά , αυτή την εντολή έχουμε απο το υπουργείο υγείας... Χωρίς αυτά μπορούν να σας αρνηθούν στο φαρμακείο την εκτέλεση άυλης συνταγής. Μην τσακωθείτε , δεν φταιμε σε τίποτα. Απλώς ενημερωτικά τα λέω 3 1
Lalakis1975 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 9 λεπτά πριν, Maktheo είπε Εγω πηρα τον αγροτικο ιατρο που εξυπηρετει την μητερα μου στο χωριο.. Αλλα και κανονικα σε ιδιώτη μπορεις να παρεις τηλ και να σου γραψει αλλα εκει μαλλον πρεπει να τον πληρώσεις (μεσω ebanking προφανώς) εχω ιδιωτικη ασφαλεια οποτε κλεινω ραντεβού τον παιρνω τηλ τα γραφει και τελος . Ωραια
Evangelos Anagnostou Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 10 χρόνια έχουμε ηλεκτρονική συνταγογράφηση, που αυτό που τώρα γινεται καλώς αυτόματα γινόταν με χειροκίνητη αποστολή από τον γιατρό ενός email με τον κωδικό. Καλο να θυμόμαστε ποτέ μπήκε η βάση αυτής της μνημειώδους μεταρρύθμισης που προκάλεσε και πολλές αντιδράσεις από τα τρωκτικά των ασφαλιστικών ταμείων. 1
alfa1312 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, Maktheo είπε Θα μου έρθει sms ότι καταχωρηθηκε η συνταγή από το φαρμακείο; ή στο συστημα της άυλης συνταγογραφησης (idika.gr) θα μου εμφανίσει την συνταγή; Μεχρι τωρα δεν εχει ερθει τιποτα από τα παραπάνω που αναφέρω. Απ' όσα έχω διαβάσει, μόλις εκτελέσει ο φαρμακοποιός τη συνταγή (δλδ όταν την καταχωρήσει), θα σου έρθει μνμ ότι εκτελέστηκε.
possiz Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Απλές υπηρεσίες που δεν θέλουν πάνω από ενα μηνα ανάπτυξη και γλιτώνουν πάρα πολλά λεφτά...
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Ενεργοποίησα κι εγώ σήμερα. Εύκολα. Αν δεν κάνω λάθος μπορούμε και να την εκτυπώσουμε αν θέλουμε. 1
jmirko15 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 3 ώρες πριν, mants118 είπε Επρεπε να έρθει η πανούκλα για να κάνουν τα αυτονόητα όλοι τους, από τα δυσλειτουργικά υπουργεία μέχρι και τον απλό κόσμο με τις ανέπαφες και ηλεκτρονικές συναλλαγές. Τις ανέπαφες που τις είδες; Στο super market; Γιατί δεν υπάρχει τίποτα άλλο ανοιχτό anyway. Δεν βλέπω που βοηθάνε/κολλάνε οι ανέπαφες και οι ηλεκτρονικές συναλλαγές ή τι σχέση έχουν με τα υπουργεία κτλ.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 έπρεπε να φτάσουμε πριν τον θάνατο για να τα βγάλουν όλα αυτά? δηλαδή τόσο καιρό τι έκαναν!!!
Βασίλης_29 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Εγώ την ενεργοποίηση την είχα κάνει από την Τρίτη, Τετάρτη μιλάω με την γιατρό και μου λέει θα κάνει την συνταγή την Παρασκευή, ακομα ομως δεν μου έχει έρθει τίποτα...... Το email επιβεβαίωσης κάνει κανένα δεκαλεπτο να έρθει. Αν δεν δω κανένα μήνυμα πρέπει να ξαναμιλήσω με την γιατρό να δω τι έγινε.
pigeon Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Τελικά μέσα στην παγκόσμια ατυχία βρέθηκε μια μοναδική ευκαιρία να προχωρήσουν κάποια πράγματα, δηλαδή τα αυτονόητα. Θα κάνει κι άλλα όμορφα ο Πιερρακάκης, ευτυχώς είναι συνάδελφος με νιονιό και θέληση. Αν θέλετε δείτε αυτή τη συνέντευξη να καταλάβετε τι έχει κατά νου. (Για να μη παρεξηγηθώ για πολιτική προπαγάνδα και λοιπές χαριτωμενιές διευκρινίζω πως είμαι ιδεολογικά αντίθετος με την κυβέρνηση.) 3
Havik Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Όλα οκ με την "εκτέλεση/εξαργύρωση" της συνταγής αλλά με το ραντεβού στον γιατρό του ΙΚΑ τι γίνεται; πώς γλιτώνεις να πας; Αν βρεις τον αριθμό του ιατρείου του στο ΙΚΑ και πάρεις τηλ να μιλήσεις μαζί του αυτό παίζει σαν σενάριο; 2
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 μαπα η εφαρμογη ! για να σου γραψουν συνταγη πρεπει να ξερεις τηλεφωνο γιατρου και να επικοινωνησεις τρεχα γυρευε δηλαδη 1
akaloith Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) δηλαδη παιρνεις τηλεφωνο το γιατρο και του λες γραψε μου ενα αλφα ενα βητα και ενα γαμμα? και ο γιατρος θα μπαινει στη πλατφορμα και θα στα γραφει? και θα το κανει ενω κανονικα πληρωνοταν για να γραφει συνταγες? δεν εχω καταλαβει πως ο γιατρος θα ξερει τι να γραψει γιατι αν ειναι να πας στο ιατρειο ποιος ο λογος για ολο αυτο; να μη τυπωσει μια σελιδα; Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2020 από akaloith
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα