Maktheo Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Εκανα εγγραφη απο την Παρασκευη (μεσω idika.gr), πηρα τηλεφωνο τον γιατρό, εγραψε την συνταγή και αμεσως μου ηρθε sms με 13ψηφιο αριθμό.. Σαββατο πηγα με αυτον το αριθμο και πηρα την συνταγή.. Εχω την εντυπωση ομως οτι στο φαρμακειο κρατησαν τον αριθμό αυτο για να τον καταχωρήσουν στο συστημα από Δευτέρα καθως δεν ξερω εαν το συστημα ειχε ανοιξει χθες, και το δεχτηκαν απλα για να με εξυπηρετήσει (χωρις να τους το ζητησω βέβαια).. Μπορει και να το καταχωρήσαν βεβαια, απλα μια τετοια εντύπωση μου φάνηκε για κάποιο λόγο Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2020 από Maktheo 1
siena2 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, Drunkard είπε Το ένα ευχάριστο νέο μετά το άλλο όσον αφορά την ψηφιοποίηση του κράτους. Μπράβο και πάλι μπράβο ! Τώρα που δεν θα έχουμε χρήματα για ίντερνετ θα ψηφιοποιηθούν ολα 😂 1
markos9 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 γίνεται να βάλουμε μαζί με το αριθμό μας και το e-mail μας;
Maktheo Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, markos9 είπε γίνεται να βάλουμε μαζί με το αριθμό μας και το e-mail μας; Εγω στην αρχη email προσπαθήσα να βαλω (πανω απο 20 φορες) και δεν γινοταν η επιβεβαίωση με pin που ζητουσε.. Στο τελος επέλεξα μεσω κινητου (sms) και το δέχτηκε Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2020 από Maktheo
markos9 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Μόλις τώρα, Maktheo είπε Εγω στην αρχη email προσπαθήσα να βαλω (πανω απο 20 φορες) και δεν γινοταν η επιβεβαίωση με pin που ζητουσε.. Στο τελος επέλεξα sms και το δέχτηκε Ακριβως το ιδιο επαθα κι εγω. Εβαλα τον αριθμο μου και μετα ειπα να βαλω το e-mail γιατι νομιζω πως ειναι καλυτερα να τα εχω και τα δυο αλλα δεν...
alfa1312 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 3 λεπτά πριν, Maktheo είπε Εκανα εγγραφη απο την Παρασκευη (μεσω idika.gr), πηρα τηλεφωνο τον γιατρό, εγραψε την συνταγή και αμεσως μου ηρθε sms με 13ψηφιο αριθμό.. Σαββατο πηγα με αυτον το αριθμο και πηρα την συνταγή.. Εχω την εντυπωση ομως οτι στο φαρμακειο κρατησαν τον αριθμό αυτο για να τον καταχωρήσουν στο συστημα από Δευτέρα καθως δεν ξερω εαν το συστημα ειχε ανοιξει χθες, και το δεχτηκαν απλα για να με εξυπηρετήσει (χωρις να τους το ζητησω βέβαια).. Μπορει και να το καταχωρήσαν βεβαια, απλα μια τετοια εντύπωση μου φάνηκε για κάποιο λόγο Αν το φαρμακείο έκανε την καταχώρηση θα πρέπει να σου ήρθε μνμ, αν όχι, τότε θα σου έρθει από Δευτέρα... Αλήθεια για φάρμακα που παίρνουμε από τα φαρμακεία του ΙΚΑ (βιολογικούς παράγοντες) άκουσα ότι δεν ισχύει... κακό αυτό... ελπίζω να το αλλάξουν σύντομα. 5 λεπτά πριν, markos9 είπε γίνεται να βάλουμε μαζί με το αριθμό μας και το e-mail μας; Ναι, τα βάζεις και τα δυο, ο γιατρός μπορεί να επιλέξει SMS, mail ή και τα δυο. 1
bblaw20 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Εχουν να πεσουν πολλες απολυσεις απο το δημοσιο μετα απο αυτη την ιστορια...
Maktheo Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 6 λεπτά πριν, alfa1312 είπε Αν το φαρμακείο έκανε την καταχώρηση θα πρέπει να σου ήρθε μνμ, αν όχι, τότε θα σου έρθει από Δευτέρα... Αλήθεια για φάρμακα που παίρνουμε από τα φαρμακεία του ΙΚΑ (βιολογικούς παράγοντες) άκουσα ότι δεν ισχύει... κακό αυτό... ελπίζω να το αλλάξουν σύντομα. Ναι, τα βάζεις και τα δυο, ο γιατρός μπορεί να επιλέξει SMS, mail ή και τα δυο. Θα μου έρθει sms ότι καταχωρηθηκε η συνταγή από το φαρμακείο; ή στο συστημα της άυλης συνταγογραφησης (idika.gr) θα μου εμφανίσει την συνταγή; Μεχρι τωρα δεν εχει ερθει τιποτα από τα παραπάνω που αναφέρω.
vg1979 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Εργάζομαι σε Νοσοκομείο..Ξέρετε τι χρήματα θα γλιτωσουν τα νοσοκομεία, Κ.Υ. Περιφερειακά Ιατρειά από αναλωσιμα; χαρτί, τόνερ / τύμπανο και εκτυπωτές; Εκατομμυρια ευρώ.. Όφελος για τον πολίτη και για το περιβάλλον.... 5
Hetfield Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 7 minutes ago, bblaw20 said: Εχουν να πεσουν πολλες απολυσεις απο το δημοσιο μετα απο αυτη την ιστορια... Ενταξει, καποιες δουλειες θα μετασχηματιστουν, ας μαθουν κι οι δημοσοιοι υπαλληλοι να μετασχηματιζονται και να μετακινουνται. Καποιοι μας κρατουσαν στην εποχη των δεινοσαυρων για να συντηρειται το δημοσιο. Το τελευταιο διμηνο ενιωσα για πρωτη φορα στην ενηλικη μου ζωη οτι εχουμε σοβαρο κρατος. 11
markos9 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Μολις το δοκίμασα και πήρε και το e-mail μου. Τωρα δουλεύει μια χαρά. Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2020 από markos9
Lalakis1975 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 21 λεπτά πριν, Maktheo είπε Εκανα εγγραφη απο την Παρασκευη (μεσω idika.gr), πηρα τηλεφωνο τον γιατρό, εγραψε την συνταγή και αμεσως μου ηρθε sms με 13ψηφιο αριθμό.. Σαββατο πηγα με αυτον το αριθμο και πηρα την συνταγή.. Εχω την εντυπωση ομως οτι στο φαρμακειο κρατησαν τον αριθμό αυτο για να τον καταχωρήσουν στο συστημα από Δευτέρα καθως δεν ξερω εαν το συστημα ειχε ανοιξει χθες, και το δεχτηκαν απλα για να με εξυπηρετήσει (χωρις να τους το ζητησω βέβαια).. Μπορει και να το καταχωρήσαν βεβαια, απλα μια τετοια εντύπωση μου φάνηκε για κάποιο λόγο σε ιατρο γνωστο παιρνεις τηλ ; πως δουλευει;
Maktheo Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, Lalakis1975 είπε σε ιατρο γνωστο παιρνεις τηλ ; πως δουλευει; Εγω πηρα τον αγροτικο ιατρο που εξυπηρετει την μητερα μου στο χωριο.. Αλλα και κανονικα σε ιδιώτη μπορεις να παρεις τηλ και να σου γραψει αλλα εκει μαλλον πρεπει να τον πληρώσεις (μεσω ebanking προφανώς) 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα