Hlias1996 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Συγγνώμη για την ενόχληση παιδιά όποιος γνωρίζει η έχει περάσει μια τέτοια κατάσταση.Λοιπον επειδή ο θείος μ λόγο της καραντινας που έχουμε δεν μπορεί να βγει από το σπίτι να πάει να αλλάξει σημείο την μηχανή μ φοβάμαι για τα λάστιχα μήπως πάθουν κάτι γτ τα πλήρωσα και ακριβά είναι και καινούρια...Το ερώτημα μ είναι πόσο καιρό αντέχουν να μείνει στο ίδιο σημείο η μηχανή?Εγώ είμαι εξωτερικό και δεν μπορώ να την κουνήσω..όποιος ξέρει κάτι ας μου πει Ευχαριστώ πολύ..
Hlias1996 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 15 λεπτά πριν, bill_zaf είπε Δεν εχουν κανενα θεμα.μην αγχωνεσαι Μακάρι φίλε γτ έχω ξοδέψει πολλά λεφτά..
bill_zaf Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Μονο αν μεινουν ξεφουσκωτα για πολυ καιρο ενδεχεται να χαλασει ο σκελετος τους αλλα μιλαμε να μεινει χρονια ακινητο στον ηλιο κτλ
georgekz750 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Αν χασουν αρκετο αερα ας τα φουσκωσει μην "κατσουν" μονο. Κατα τα αλλα δεν υπαρχει λογος να σκας.
Hlias1996 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, bill_zaf είπε Μονο αν μεινουν ξεφουσκωτα για πολυ καιρο ενδεχεται να χαλασει ο σκελετος τους αλλα μιλαμε να μεινει χρονια ακινητο στον ηλιο κτλ Ου εντάξει τότε πένα ειμαστε η μηχανή είναι κάτω από μεγάλο υπόστεγο σκεπασμένη ποτέ δεν την βλέπει ήλιος Ευχαριστώ φίλε να σαι καλά.. 1 ώρα πριν, georgekz750 είπε Αν χασουν αρκετο αερα ας τα φουσκωσει μην "κατσουν" μονο. Κατα τα αλλα δεν υπαρχει λογος να σκας. Αα ωραία θα το έχω στο νου μ Ευχαριστώ φίλε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα