necroboy12 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Καλησπερα Παιδια Έχω το εξής θέμα Έχω ενα δικτυο υπολογιστών κάπου στους 3 και εχω δημιουργήσει ένα δίκτυο για να μοιραζομαι τα αρχεια μου σε ολους τους υπολογιστές Ποιο ειναι το θεμα. Τελευταία εχω προσθέσει εναν ακομα σε εναν χωρο που θα βρίσκονται ατομα που δεν θελω να εχουν πρόσβαση στα παντα γιατι μιλάμε για αρχεία σε χωρο εργασίας Οποτε εχω ενεργοποιησει πλέον την πρόσβαση με κωδικό πρόσβασης για να ειμαι καλυμμένος αλλα εχω το εξης θεμα Πως μπορω να δωσω δικαιώματα πρόσβασης στη δίκτυο σε καθε υπολογιστή. Προς το παρων εχω δωσει στον καθενα να εχει πρόσβαση αλλα δεν μπορω να βρω για υπολογιστές πως να τους περιορισω. Ευχαριστω πολυ!
xsterg Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 τα παντε γινονται. θελεις για αρχη δομημενη καλωδιωση και switch managed. επίσης καποιον που να γνωριζει. ολα αυτα προυποθετουν καποιο κοστος. μιλαμε για επαγγελματικο χωρο η ετσι για σπιτι και ερατιχνικα? 1
logvphys Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 10 ώρες πριν, xsterg είπε τα παντε γινονται. θελεις για αρχη δομημενη καλωδιωση και switch managed. επίσης καποιον που να γνωριζει. ολα αυτα προυποθετουν καποιο κοστος. μιλαμε για επαγγελματικο χωρο η ετσι για σπιτι και ερατιχνικα? Το δικτυο το εχει αν δε το εχεις ηδη καταλαβει φιλε........... αλλο ρωταει.
xsterg Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 δικτυο δεν ειναι ενα καλωδιο ριγμενο στο πατωμα και δυο υπολογιστες που αναβοσβηνουν οι καρτες δικτυου τους. μιλαω για δομημενη καλωδιωση και σωστο εξοπλισμο.
logvphys Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Και που ξερεις οτι δεν εχει ρε φιλε? Σου γραφω οτι αλλο ρωταει............. καταλαβαινεις ή μπα?
pant13 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 1 hour ago, logvphys said: Και που ξερεις οτι δεν εχει ρε φιλε? Σου γραφω οτι αλλο ρωταει............. καταλαβαινεις ή μπα? Αφού κάπου διαβασε το δομημενη καλωδιοση και managed switch να μην το πει; για τον TS Όταν λες περιορισω εννοεις θελεις να εχουν πρόσβαση σε συγκεκριμένους φακέλους με συγκεκριμένα δικαιωματα ή καθόλου πρόσβαση;
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Γιατί να θελει δομημένη καλωδίωση ?? Και managed switch ?? Δηλαδή στο πάτωμα 10 καλώδια πανω σε ενα switch δεν μπορει να γινει Δίκτυο με user access σε shared folders ?? Που τους τα μαθαίνουν άραγε αυτά ?? Χαχαχ Sorry για το offtopic. Πρέπει να βρούμε λυση στον άνθρωπο.
madrivermadonus Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Στις 28/3/2020 στις 9:01 ΜΜ, necroboy12 είπε Καλησπερα Παιδια Έχω το εξής θέμα Έχω ενα δικτυο υπολογιστών κάπου στους 3 και εχω δημιουργήσει ένα δίκτυο για να μοιραζομαι τα αρχεια μου σε ολους τους υπολογιστές Ποιο ειναι το θεμα. Τελευταία εχω προσθέσει εναν ακομα σε εναν χωρο που θα βρίσκονται ατομα που δεν θελω να εχουν πρόσβαση στα παντα γιατι μιλάμε για αρχεία σε χωρο εργασίας Οποτε εχω ενεργοποιησει πλέον την πρόσβαση με κωδικό πρόσβασης για να ειμαι καλυμμένος αλλα εχω το εξης θεμα Πως μπορω να δωσω δικαιώματα πρόσβασης στη δίκτυο σε καθε υπολογιστή. Προς το παρων εχω δωσει στον καθενα να εχει πρόσβαση αλλα δεν μπορω να βρω για υπολογιστές πως να τους περιορισω. Ευχαριστω πολυ! αρχικα βαζεις κωδικους σε ολα τα pc οπως φανταζομαι εχεις κανει και μπαινει μονο οποιος εχει κωδικο. επιπλέον μπορείς να δώσεις δικαιώματα απο την κοινή χρήση φακέλου και να ορίσεις σε ποιους χρήστες επιτρέπεις πρόσβαση.
necroboy12 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Εχω μπει να ορισω δικαιώματα αλλα μου βγαζει μονο τους χρηστες του υπολογιστη και οχι του δικτύου
madrivermadonus Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 6 ώρες πριν, necroboy12 είπε Εχω μπει να ορισω δικαιώματα αλλα μου βγαζει μονο τους χρηστες του υπολογιστη και οχι του δικτύου μπορεις να δημιουργησεις χρηστες με τους αντιστοιχους κωδικους μεσω των οποιων θα μπαινει ο καθενας και επειοτα να δοσεις τα αναλογα δικαιωματα προσβασης
logvphys Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 13 ώρες πριν, madrivermadonus είπε μπορεις να δημιουργησεις χρηστες με τους αντιστοιχους κωδικους μεσω των οποιων θα μπαινει ο καθενας και επειοτα να δοσεις τα αναλογα δικαιωματα προσβασης Γνωστο εως ψευδοdomain........... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα