rambias Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Έχω ένα πρόβλημα και όσο και αν έψαξα και ότι και αν δοκίμασα δεν μπορώ να βρω λύση. Ενώ συνδέω το Headset κανονικά στο xbox πάνω στο χειριστήριο ότι και να κάνω ότι βίντεο και ότι οδηγίες έχω διαβάσει στο ίντερνετ δεν μπορώ να μιλήσω στο chat του fortnite. Δεν δουλεύει με τίποτα το μικρόφωνο ότι και άν έχω δοκιμάσει. Ξέρει κάποιος τι πρέπει να κάνω?
jerry banana Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, rambias είπε Έχω ένα πρόβλημα και όσο και αν έψαξα και ότι και αν δοκίμασα δεν μπορώ να βρω λύση. Ενώ συνδέω το Headset κανονικά στο xbox πάνω στο χειριστήριο ότι και να κάνω ότι βίντεο και ότι οδηγίες έχω διαβάσει στο ίντερνετ δεν μπορώ να μιλήσω στο chat του fortnite. Δεν δουλεύει με τίποτα το μικρόφωνο ότι και άν έχω δοκιμάσει. Ξέρει κάποιος τι πρέπει να κάνω? Δες τις ρυθμίσεις του παιχνιδιού μήπως έχεις κλείσει τίποτα κατά λάθος από μέσα.Εαν δεν δουλέψει και έχεις κάνει διάφορα βήματα για να δουλεύει αλλά συνεχίσει να μη δουλεύει.Δοκιμασε να χρησιμοποιείς το μικρόφωνο με τα ακουστικά σε κάποιο υπολογιστή εάν δεν δουλεύει και εκεί έχει χαλάσει το μικρόφωνο σου.Μου είχε τύχει παλιά να δουλεύουν κανονικά τα ακουστικά και να μου χαλάσει το μικρόφωνο το οποίο δεν ήταν αποσπώμενο και επειδή χάλασε ήθελα να αλλάξω τελείως τα ακουστικά.Μεγαλη ξενερα απο τότε αγοράζω ακουστικά μόνο με αποσπώμενο μικρόφωνο είναι λιγότερες και οι πιθανότητες να σου χαλάσει εάν είναι αποσπώμενο και το βγάζεις όταν δεν το χρησιμοποιεις. Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2020 από jerry banana
jim22479 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Πρόβλημα με Xbox One και μικρόφωνο Καλησπερα , Προσπαθω να συνδεσω ακουστικα / μικροφωνο με το χειριστηριο του XBOX ONE , αλλα το μονο που καταφερνω ειναι να ακουω χωρις να με ακουνε -δεν λειτουργει δηλαδη το μικροφωνο. Εχω δοκιμασει να κανω διαφορα πραγματακια που εχω βρει στο youtube : update το firmware του χειριστηριου , να τσεκαρω αν ειναι ενεργοποιημενο το MIC απο τις ρυθμισεις του XBOX , καθως και να κανω μια "κουφη" λυση με το να συνδεσω το καλωδιο του headset σε 2ο χειριστηριο ( οπως προτεινουν σε διαφορα videos ) , αλλα χωρις αποτελεσμα. Υπαρχει καποιος που να το εχει αντιμετωπισει ;
d_gkal Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δοκίμασες να ενεργοποιήσεις το χειριστήριο (και κατά επέκταση την κονσόλα) ενώ έχεις τοποθέτησει ήδη τα ακουστικα; Επίσης άλλα ακουστικά δοκίμασες;
jim22479 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Οχι , αυτο να σου πω την αληθεια , δεν το εχω δοκιμασει, ουτε αλλα ακουστικα διοτι δεν εχω. Θα το δω και θα σας πω.
malias4 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Οτι ειπε το παοδι πιο πανω , ο γιος μου που παιζει fortnite ειχαμε το ιδιο θεμα. Καπου το διαβασα κ εγω. Κουμπωνω τα ακουστικα στο μοχλο κ μετα ξεκιναω το παιχνιδι κ τοτε δουλευει ρολοι. Αν ξεκινησει να παιζει κ μετα βαλει τα ακουστικα τοτε δεν παιζουν σωστα 😞
BasilikiPDT Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Γεια σας παιδιά θα ήθελα να μου πείτε γιατί εγώ ακούω το παιχνίδι στο fortnite απλώς θέλω να ακούω τους άλλους εγώ μιλάω κανονικά με το μικρόφωνο απλώς δεν μπορώ να ακούσω όταν μου μιλάνε οι άλλοι θα ήθελα να κάνω κάτι για να το φτιάξω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα