AntoMast Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Ποσο ειναι περιπου το προστιμο διακοπης συμβολαιου ΟΤΕ (ιντερνετ/σταθερο)? Σκεφτομαι να αλλαξω σε Vodafone και αναρωτιεμαι αμα ζητησουν πανω απο 100 ευρω.
socratis23 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα αδερφέ. Πόσο καιρό είσαι στον ΟΤΕ??? Αν θυμάμαι καλά το τελευταίο 3μηνο του συμβολαίου σου δεν πληρωρνεις τίποτα. Αν θες την γνώμη μογ ρώτα στην Vodafone γιατί στον ΟΤΕ θα σε πρηξουν λίγο αν τους πεις πως θες να φύγεις ...
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 ±150 ευρώ στην χειρότερη περίπτωση, ανάλογα με τον καιρό που πέρασε από τότε που ανανέωσες το συμβόλαιο (που λογικά δε θα είναι πολύς γιατί πρέπει να φάνε και το 150ρι τους). Αν πας σε άλλη εταιρεία (αίτημα φορητότητας) ΜΗΝ διανοηθείς να ενδόσεις στις "προσφορές" που θα σου κάνει ο πΟΤΕ για να γυρίσεις, γιατί θα γίνει το κλασικό μπλέξιμο που παθαίνουν όλοι (δηλαδή εσύ λες ωραία το μετάνιωσα , η άλλη εταιρεία σε έχει ήδη γράψει πελάτη της, και εσύ καταλήγεις να πληρώνεις 2 εταιρείες και δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη από κανέναν από τους δύο. Αν πεις ότι πας αλλού, σημαίνει ότι πας αλλού μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία, δεν έχει πισογυρίσματα..) Vodafone έχουν τα πρωτεία της κλεψιάς απο προσωπική μου εμπειρία, τουλάχιστον στο θέμα της κινητής τηλεφωνίας, αλλά και στο σταθερό κάτι παρόμοιο θα παίζει λογικά. Σε όποια εταιρεία και να πας, όλοι θα σε γδύνουν, απλά με διαφορετικό τρόπο ο καθένας. Κάποιοι σε κλέβουν οργανωμένα κάποιοι άλλοι μέσα στα μούτρα (και θα σου το λένε στη ψύχρα) (βλέπε vodafone)
AntoMast Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 5 ώρες πριν, socratis23 είπε Καλησπέρα αδερφέ. Πόσο καιρό είσαι στον ΟΤΕ??? Αν θυμάμαι καλά το τελευταίο 3μηνο του συμβολαίου σου δεν πληρωρνεις τίποτα. Αν θες την γνώμη μογ ρώτα στην Vodafone γιατί στον ΟΤΕ θα σε πρηξουν λίγο αν τους πεις πως θες να φύγεις ... Να σαι καλα φιλε. Να σου πω την αληθεια δεν θυμαμαι ποτε ληγει το συμβολαιο, απλα ηθελα να ξερω ποσο θα ειναι πανω κατω. Θα το κοιταξω. Ευχαριστω 2 ώρες πριν, zernex201 είπε ±150 ευρώ στην χειρότερη περίπτωση, ανάλογα με τον καιρό που πέρασε από τότε που ανανέωσες το συμβόλαιο (που λογικά δε θα είναι πολύς γιατί πρέπει να φάνε και το 150ρι τους). Αν πας σε άλλη εταιρεία (αίτημα φορητότητας) ΜΗΝ διανοηθείς να ενδόσεις στις "προσφορές" που θα σου κάνει ο πΟΤΕ για να γυρίσεις, γιατί θα γίνει το κλασικό μπλέξιμο που παθαίνουν όλοι (δηλαδή εσύ λες ωραία το μετάνιωσα , η άλλη εταιρεία σε έχει ήδη γράψει πελάτη της, και εσύ καταλήγεις να πληρώνεις 2 εταιρείες και δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη από κανέναν από τους δύο. Αν πεις ότι πας αλλού, σημαίνει ότι πας αλλού μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία, δεν έχει πισογυρίσματα..) Vodafone έχουν τα πρωτεία της κλεψιάς απο προσωπική μου εμπειρία, τουλάχιστον στο θέμα της κινητής τηλεφωνίας, αλλά και στο σταθερό κάτι παρόμοιο θα παίζει λογικά. Σε όποια εταιρεία και να πας, όλοι θα σε γδύνουν, απλά με διαφορετικό τρόπο ο καθένας. Κάποιοι σε κλέβουν οργανωμένα κάποιοι άλλοι μέσα στα μούτρα (και θα σου το λένε στη ψύχρα) (βλέπε vodafone) Μαλιστα..Απλα εχω κουραστει εντελως με τον ΟΤΕ. Χρονια τωρα μας υποσχονται οπτικες ινες (καθε καλοκαιρι το ιδιο πραγμα), λεγοντας πως θα γινει συντομα κτλπ, μονο και μονο για να μην μας χασουνε. Ειμαστε 8 χιλιομετρα απο πολη που εχει πληθυσμο 50.000++ και μας πιπιλανε την δικαιολογια πως ειμαστε μακρια απο το κεντρο. Απαρχαιωμενες δομες. Εχω κανει προσωπικα 100 παραπονα, τιποτα. Ασε που πληρωνω για 25αρι και μου ερχεται στο σπιτι σχεδον 1αρι (με λιγα λογια με το ζορι χρησιμοποιεις ιντερνετ. Ζητησα να μειωσουν το ποσο που πληρωνουμε τοτε και λενε δεν γινεται. Με λιγα λογια φουλ κλεψιμο. Τουλαχιστον Vodafone εχουν VDSL κοντα στην περιοχη μου, ΟΤΕ ουτε αυτο. Φουλ κλεψιμο και αδιαφορια, 2020. 1
KalishBioloid Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Nα κοιτάς πάντα τα ψιλά γράμματα στο λογαριασμό. Όταν η εταιρία αλλάζει μονομερώς κάποιον όρο, έχεις το δικαίωμα να φύγεις αζημίως. Στην προκειμένη περίπτωση, αν λαμβάνεις το λογαριασμό μηνιαίως... είχες δικαίωμα να φύγεις μέχρι τις 20/3. Αν λαμβάνεις λογαριασμό κάθε 2 μήνες, τότε μπορείς να φύγεις μέχρι τις 20/4.
prometheas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Κανεις δεν σε κλέβει αμα ξέρεις να μιλάς στο τηλέφωνο και να διεκδικείς τα δικαιώματά σου , με βάση αυτά που έχεις υπογραψει Εχω περάσει από όλους τους παρόχους επανηλημμένως και κανείς δεν μου έχει κλεψει ουτε ένα ευρώ..
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 12 ώρες πριν, AntoMast είπε Να σαι καλα φιλε. Να σου πω την αληθεια δεν θυμαμαι ποτε ληγει το συμβολαιο, απλα ηθελα να ξερω ποσο θα ειναι πανω κατω. Θα το κοιταξω. Ευχαριστω Μαλιστα..Απλα εχω κουραστει εντελως με τον ΟΤΕ. Χρονια τωρα μας υποσχονται οπτικες ινες (καθε καλοκαιρι το ιδιο πραγμα), λεγοντας πως θα γινει συντομα κτλπ, μονο και μονο για να μην μας χασουνε. Ειμαστε 8 χιλιομετρα απο πολη που εχει πληθυσμο 50.000++ και μας πιπιλανε την δικαιολογια πως ειμαστε μακρια απο το κεντρο. Απαρχαιωμενες δομες. Εχω κανει προσωπικα 100 παραπονα, τιποτα. Ασε που πληρωνω για 25αρι και μου ερχεται στο σπιτι σχεδον 1αρι (με λιγα λογια με το ζορι χρησιμοποιεις ιντερνετ. Ζητησα να μειωσουν το ποσο που πληρωνουμε τοτε και λενε δεν γινεται. Με λιγα λογια φουλ κλεψιμο. Τουλαχιστον Vodafone εχουν VDSL κοντα στην περιοχη μου, ΟΤΕ ουτε αυτο. Φουλ κλεψιμο και αδιαφορια, 2020. Ε ναι, κλασικά. Για να καταλάβεις το μέγεθος της αλητείας τους πλήρωνα ±200 ευρώ (!) το δίμηνο για vdsl 100mbps , επιανα με το ζορι 29/30 και ηταν μονιμα με δικαιολογιες. Καθε μερα επαιρναν τηλεφωνο και απο αλλη τηλεφωνητρια λεγοντας μου ψευτικες τιμες σε πακετα που 9/10 φορες δεν υπηρχανε καν, οταν τις ελεγα οτι καταγραφω την συνομιλια μας , μου το εκλειναν στα μουτρα. Εφαγα 3 μηνες απο τη ζωη μου με την κωλοεταιρεια να πληρωνω γ@μησιατικα και να μιλαω με ανοητους υπαλληλους. Εφυγα και ησυχασε το κεφαλι μου ! απορω γιατι καθομουν τοσο καιρο.
AntoMast Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, zernex201 είπε Ε ναι, κλασικά. Για να καταλάβεις το μέγεθος της αλητείας τους πλήρωνα ±200 ευρώ (!) το δίμηνο για vdsl 100mbps , επιανα με το ζορι 29/30 και ηταν μονιμα με δικαιολογιες. Καθε μερα επαιρναν τηλεφωνο και απο αλλη τηλεφωνητρια λεγοντας μου ψευτικες τιμες σε πακετα που 9/10 φορες δεν υπηρχανε καν, οταν τις ελεγα οτι καταγραφω την συνομιλια μας , μου το εκλειναν στα μουτρα. Εφαγα 3 μηνες απο τη ζωη μου με την κωλοεταιρεια να πληρωνω γ@μησιατικα και να μιλαω με ανοητους υπαλληλους. Εφυγα και ησυχασε το κεφαλι μου ! απορω γιατι καθομουν τοσο καιρο. Σε ποιον παροχο ησουν και σε ποιον εισαι τωρα; Εισαι ικανοποιημενος; edit: απο οτι καταλαβα με ΟΤΕ..τωρα εχεις Vodafone? Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2020 από AntoMast
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 20 ώρες πριν, AntoMast είπε Σε ποιον παροχο ησουν και σε ποιον εισαι τωρα; Εισαι ικανοποιημενος; edit: απο οτι καταλαβα με ΟΤΕ..τωρα εχεις Vodafone? Ήμουν στον ΟΤΕ και πριν από περίπου 2-3 μήνες πήγα στην Wind. Μέχρι στιγμής είμαι ευχαριστημένος αλλά με αυτούς δεν είναι να πεις μεγάλη κουβέτα. Πάντως στον πΟΤΕ πλήρωνα 195-200 ευρώ το δίμηνο και στην wind πληρώνω 28-30 ευρώ το μήνα (πες ±60 το δίμηνο). Υπάρχει μια σημαντική διαφορά..
AntoMast Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, zernex201 είπε Ήμουν στον ΟΤΕ και πριν από περίπου 2-3 μήνες πήγα στην Wind. Μέχρι στιγμής είμαι ευχαριστημένος αλλά με αυτούς δεν είναι να πεις μεγάλη κουβέτα. Πάντως στον πΟΤΕ πλήρωνα 195-200 ευρώ το δίμηνο και στην wind πληρώνω 28-30 ευρώ το μήνα (πες ±60 το δίμηνο). Υπάρχει μια σημαντική διαφορά.. Ειναι να νευριαζεις φουλ..Αυτην την στιγμη εκανα speedtest και εχω 1.6 mbps download και 0.1 (!!) mbps upload..Και να φυγω απο ΟΤΕ τα ιδια χαλια και οι αλλοι απο οτι ξερω..Πραγματικα ειμαστε τοσο, μα τοσο πισω. Ανυποφορη κατασταση. Εχουμε 2020, δεν επιτρεπονται τετοιες ταχυτητες, ειδικα οταν ειμαι μονο 8 χιλιομετρα απο πολη με 50.000++ πληθυσμο. Αν ειναι δυνατον. Και να φανταστεις πληρωνω 25αρι και μου ρχετε αυτο που εγραψα. Πραγματικα σε τετοιες περιπτωσεις τι να κανεις; Και να τους κανεις παραπονα τιποτα δεν θα αλλαξει. Αμα φυγεις θα μεινεις χωρις ιντερνετ. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2020 από AntoMast
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Φεύγεις και πας αλλού, πριν υπογράψεις συμβόλαιο όμως, ζητάς να σου πούνε εγγράφως (με email) ότι θα πιάνεις τις ταχύτητες που υπόσχονται. Οπότε αν δεν τις πιάνεις τοτε θα επικαλεστείς οτι σε εξαπάτησαν και θα σπάσεις το συμβόλαιο χωρίς πρόστιμο.. Εχω ζήσει (και ζώ ακόμα) σε διάφορα κράτη του εξωτερικού (άλλοτε πλούσια , άλλοτε φτωχά) αυτό το χάλι με τους παρόχους τηλεπικοινωνιών δεν υπάρχει πουθενά.. Οι τιμές είναι στο 1/3 και οι ταχύτητες υπερδιπλάσιες. Για να καταλάβεις σε ένα "πλούσιο" κράτος, με 20 ευρώ το μήνα δίνουν 100mbps, ενώ με λίγα παραπάνω, μπορείς να έχεις έως και 1Gbps ταχύτητα. Ότι και να πούμε απο δω και πέρα, είναι περιττό. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2020 από Επισκέπτης
AntoMast Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, zernex201 είπε Φεύγεις και πας αλλού, πριν υπογράψεις συμβόλαιο όμως, ζητάς να σου πούνε εγγράφως (με email) ότι θα πιάνεις τις ταχύτητες που υπόσχονται. Οπότε αν δεν τις πιάνεις τοτε θα επικαλεστείς οτι σε εξαπάτησαν και θα σπάσεις το συμβόλαιο χωρίς πρόστιμο.. Εχω ζήσει (και ζώ ακόμα) σε διάφορα κράτη του εξωτερικού (άλλοτε πλούσια , άλλοτε φτωχά) αυτό το χάλι με τους παρόχους τηλεπικοινωνιών δεν υπάρχει πουθενά.. Οι τιμές είναι στο 1/3 και οι ταχύτητες υπερδιπλάσιες. Για να καταλάβεις σε ένα "πλούσιο" κράτος, με 20 ευρώ το μήνα δίνουν 100mbps, ενώ με λίγα παραπάνω, μπορείς να έχεις έως και 1Gbps ταχύτητα. Ότι και να πούμε απο δω και πέρα, είναι περιττό. Χαίρε Ελλαδισταν...Τουλαχιστον βρε μουνοπανα μειώστε την τιμή που πληρώνω αμα δεν μπορείτε να αναβαθμίσετε τις απαρχαιωμενες σας δομές.. Εγώ είμαι πελάτης σας, πιάνω το 6% της αναγραφόμενης ταχύτητας αν είναι δυνατόν.. Τέλος πάντων και που τα λέμε εδώ δεν θα γίνει κάτι. Σημασία έχει σε αυτούς, αλλά με τόσους πελάτες που έχουν ούτε καρφίτσα Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2020 από AntoMast
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Μα δεν εχει να πας και αλλου. Οι εταιρείες ειναι στανταρ και ολες ακολουθουν ακριβως την ιδια πολιτικη. Αν δεν επεμβει το κρατος και επειτα η ΕΕΤΤ δεν υπαρχει σωτηρια. Επεξ/σία 1 Απριλίου 2020 από Επισκέπτης
AntoMast Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, zernex201 είπε Μα δεν εχει να πας και αλλου. Οι εταιρείες ειναι στανταρ και ολες ακολουθουν ακριβως την ιδια πολιτικη. Αν δεν επεμβει το κρατος και επειτα η ΕΕΤΤ δεν υπαρχει σωτηρια. Προφανώς, κάτι που δεν πρόκειται να γίνει όμως. Ολες οι εταιρείες προσπαθούν να σε εκμεταλλευτουν με το δικό τους τρόπο. Συνήθως είναι οι μικρές και τοπικές που νοιάζονται περισσότερο για τον πελάτη, ίσως γιατί τον έχουν πιο πολύ ανάγκη. Να ξέρετε μάγκες (να φανταστώ είναι ήδη γνωστό) πως η Ελλάδα βρίσκεται στην 52η θέση παγκοσμίως σε θέμα ταχύτητας ίντερνετ, και έχει μια από τις χειρότερες (ίσως και την χειρότερη) σε ΟΛΗ την Ευρώπη. Είναι για γέλια. Ας μην μιλήσουμε για speed/price ratio, εκεί θα είμαστε πρωτοποροι Επεξ/σία 1 Απριλίου 2020 από AntoMast
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Όλοι κατηγορείτε τις εταιρείες, άλλος το μακρύ και άλλος το κοντό του... Πραγματικά, τι συμβαίνει? Χωρίς τις εταιρείες θα είχαμε τίποτε από αυτά? Προβλήματα με τα δίκτυα υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν στους αιώνες των αιώνων αμήν. Μην ψάχνει κάποιος το τέλειο. Όταν είναι κάτι που δε σου αρέσει το αλλάζεις και τελειώνει, νομίζετε ότι οι εταιρείες είναι απατεώνες όταν οι πιο πολλοί από εδώ χάμω δεν ξέρετε ούτε τα βασικά? Ούτε τα βασικά όμως..... Φωνάζετε σαν 'ελληναράδες. Σταματήστε την τοξικότητα, εμείς είμαστε πάντα αυτοί που έχουν δίκιο και όλοι οι άλλοι πάνε να μας ρίξουν και καλά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα