EmilyH Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα σας! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το Asus Vivobook s15 και θα ήθελα να μου δώσετε μερικές πληροφορίες; Είναι καλή επιλογή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forgotten Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 εαν το βρεις σε καλη τιμη ναι ειναι καλη επιλογη , το εχω με τον 8650u και mx150 γενικως ειναι αρκετα γρηγορο και η οθονη του ειναι ips , ωστοσο εαν ειναι πανω απο 650 ευρω υπαρχουν αρκετες εναλλακτικες με μεταλικο περιβλημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosem Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 @forgotten το περίβλημα του είναι πλαστικό ? Έχεις αυτό με το screenpad ? από θέμα ιντσών της οθόνης, το είχες ψάξει για διαφορές μεταξύ 14-15 ? Επίσης, τα περισσότερα είναι με 8gb, ξέρεις μέχρι πόσο αναβαθμίζονται 12 ή 16? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forgotten Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 18 λεπτά πριν, panosem είπε @forgotten το περίβλημα του είναι πλαστικό ? Έχεις αυτό με το screenpad ? από θέμα ιντσών της οθόνης, το είχες ψάξει για διαφορές μεταξύ 14-15 ? Επίσης, τα περισσότερα είναι με 8gb, ξέρεις μέχρι πόσο αναβαθμίζονται 12 ή 16? οχι δεν εχω αυτο με το screenpad ,αποψη μου ειναι οτι εκτος απο wow effect δεν εχουν καμια απολυτως χρησιμοτητα για να ακριβοπληρωσεις screenpad. τα vivopad ειναι πλαστικα. αναβαθμιζονται αλλα η μνημη η μια ειναι soldered με οτι συνεπαγεται , προσωπικα εδωσα το δικο μου για να παρω ενα ryzen 4800u laptop που θα ερθει σε κανα μηνα .... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekmm Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Στις 28/3/2020 στις 9:23 ΜΜ, forgotten είπε εαν το βρεις σε καλη τιμη ναι ειναι καλη επιλογη , το εχω με τον 8650u και mx150 γενικως ειναι αρκετα γρηγορο και η οθονη του ειναι ips , ωστοσο εαν ειναι πανω απο 650 ευρω υπαρχουν αρκετες εναλλακτικες με μεταλικο περιβλημα... Ποιες άλλες εναλλακτικές υπάρχουν ; Huawei D14; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forgotten Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 26 λεπτά πριν, greekmm είπε Ποιες άλλες εναλλακτικές υπάρχουν ; Huawei D14; υπαρχουν εναλλακτικες σε acer aspire 5 , lenovo s15, και μετα αν μιλαμε για ακριβα μοντελα dell xps ,και φυσικα huawei x κλπ. Αποψη μου οτι η νεα σειρα amd προσφερει παρα πολυ καλη αναλογια σχεσης τιμης και χαρακτηριστικων... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xakou Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Στις 10/5/2020 στις 6:50 ΜΜ, forgotten είπε οχι δεν εχω αυτο με το screenpad ,αποψη μου ειναι οτι εκτος απο wow effect δεν εχουν καμια απολυτως χρησιμοτητα για να ακριβοπληρωσεις screenpad. τα vivopad ειναι πλαστικα. αναβαθμιζονται αλλα η μνημη η μια ειναι soldered με οτι συνεπαγεται , προσωπικα εδωσα το δικο μου για να παρω ενα ryzen 4800u laptop που θα ερθει σε κανα μηνα .... @forgotten που το βρήκες το 4800u ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forgotten Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 24 λεπτά πριν, xakou είπε @forgotten που το βρήκες το 4800u ; υπηρχε σε προσφορα απο γερμανικη λενοβο το ακολουθο μοντελο που αγορασα 565ε Prozessor - AMD Ryzen 7 4800U Prozessor (8 Kerne, 16 Threads, 8 MB Cache, bis zu 4,20 GHz) Operating System - Free-DOS Operating System Language - Free-DOS Memory - 16 GB DDR4 3.200 MHz verlötet First Hard Drive - Dummy, Festplattenlaufwerk Second Hard Drive - 128 GB SSD, M.2 2242, PCIe, NVMe, TLC Bildschirm - 39,6 cm (15,6") FHD (1.920 x 1.200), IPS, entspiegelt, 300 cd/m², Ränder 3,2 mm Graphic Card - Integrierte Grafik Farbe - Helles Aquamarinblau Tastatur - Tastatur mit Hintergrundbeleuchtung, eisengrau – Deutsch Kamera - 720p HD Camera with Array Microphone Surface Treatment - Anodizing Palmrest - Metall Akku - Interner 3-Zellen-Lithium-Polymer-Akku, 57 Wh Power Cord - 95-Watt-Netzteil (3 Pins) – EU (USB Typ C) Wireless - Wireless-AX (Wi-Fi 6) (2x2) WLAN, Bluetooth 4.1 oder höher Language Pack - Unterlagen – Deutsch Garantie - 2 Jahre Kurierabholung oder Einsendung durch den Kunden Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xakou Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 9 ώρες πριν, forgotten είπε υπηρχε σε προσφορα απο γερμανικη λενοβο το ακολουθο μοντελο που αγορασα 565ε Prozessor - AMD Ryzen 7 4800U Prozessor (8 Kerne, 16 Threads, 8 MB Cache, bis zu 4,20 GHz) Operating System - Free-DOS Operating System Language - Free-DOS Memory - 16 GB DDR4 3.200 MHz verlötet First Hard Drive - Dummy, Festplattenlaufwerk Second Hard Drive - 128 GB SSD, M.2 2242, PCIe, NVMe, TLC Bildschirm - 39,6 cm (15,6") FHD (1.920 x 1.200), IPS, entspiegelt, 300 cd/m², Ränder 3,2 mm Graphic Card - Integrierte Grafik Farbe - Helles Aquamarinblau Tastatur - Tastatur mit Hintergrundbeleuchtung, eisengrau – Deutsch Kamera - 720p HD Camera with Array Microphone Surface Treatment - Anodizing Palmrest - Metall Akku - Interner 3-Zellen-Lithium-Polymer-Akku, 57 Wh Power Cord - 95-Watt-Netzteil (3 Pins) – EU (USB Typ C) Wireless - Wireless-AX (Wi-Fi 6) (2x2) WLAN, Bluetooth 4.1 oder höher Language Pack - Unterlagen – Deutsch Garantie - 2 Jahre Kurierabholung oder Einsendung durch den Kunden @forgotten στείλε link !!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forgotten Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 2 λεπτά πριν, xakou είπε @forgotten στείλε link !!!!! δεν υπαρχει πλεον η προσφορα , οταν υπηρξε το αγορασα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα