Klurpao13 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Το uncharted 4 το βρίσκεις και με να 10ρικο. Καταξοδευτηκε η Sony πάλι... Ηρεμήστε πια γιατί έπιασα τον εαυτό μου συχνά να βαριέται... Και αφού το τερμάτισα δεν το χω βάλει να παίξω πάλι. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2020 από Klurpao13
efkar Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 τελικά το game as a service ζημιά έχει κάνει γιατί αντί να καθίσετε απλά να παίξετε να περάσει όμορφα η ώρα, τσακώνεστε ποιο παιχνίδι την έχει πιο μεγάλη και ποια εταιρία δίνει τα πιο πολλά τσάμπα παιχνίδια. χάσατε το νόημα ρε παίξτε εκεί και σταματήστε την γκρίνια! 2
klitsis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Μπράβο στην sony 2 παιχνιδαρες ΑΑΑ.το uncharted το έχω τερματίσει δεν έχει όμως καμία σχέση άλλοι όχι .αυτο με το κλάμα με μερικούς κάθε μήνα δεν το καταλαβαίνω.βγαινει και προσφορές το ετήσιο plus 2 με 3 φορές το χρόνο 45 ευρώ.λιγα τα χρήματα σε σχέση με αυτό που σου προσφερει.σε βάθος χρόνου είσαι 3 φορές απο πανω
xaerialtwistx Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 20 ώρες πριν, macboy είπε Οποίος δεν έχει παίξει τα uncharted καλύτερα να μην λέγεται gamer 🍆💦💦 Σωστά, γιατί ο σωστός και αντικειμενικός ο gamer αγοραζει κονσόλα που εχει διαθέσιμα 2000 παιχνίδια και φροντίζει να παίξει τα ιδια 15 που παιζουν ολοι. 2
babality Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Στις 28/3/2020 στις 8:12 ΜΜ, Talepwros είπε Για να μην εχεις το Uncharted 4 πρεπει να πηρες Playstation προχτες μαζι με καποιο Fifa. εχω το ps4 2 χρονια, δεν παιζω ποδοσφαιρακια και δεν εχω Uncharted 4. beat that
Babis_allos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Εξυπνότατη κίνηση από τις Sony/Naughty Dog να δώσουν το uncharted 4 τώρα. Ουσιαστικά δίνουν δωρεάν ένα παιχνίδι διαμάντι που οι περισσότεροι φαν των single player games ήδη έχουν και δίνουν μια δωρεάν γεύση σε όσους δεν το έχουν να δουν τι εστί Naughty Dog λίγο πριν κυκλοφορήσει το TLOU 2. Δεν θα χάσουν σχεδόν τίποτε σε εν δυνάμει πωλήσεις του Uncharted και θα κερδίσουν πολλά σε αυξημένη κατανάλωση TLOU 2 και πιθανώς TLOU 1 και Uncharted 1-3 + Lost Legacy.
Bruno44 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Μπραβο στην Σονυ το Uncharted δε με ενθουσιαζει αλλα τωρα θα εχω ενα ραλλακι που ποτε δεν ειχα κ μονο free θα επερνα.Δεδομενης της καταστασης θα μπορουσαν να δωσουν 3-4 επιλογες και να μπορεις να επιλεξεις μονο δυο αλλα its ok ! ΥΓ: Ανεξαρτητα απο τα games αυτο που ξαναβρηκα με το «Μενουμε Σπιτι» ειναι η χαρα του να λιωνω οποιο παιχνιδι πιανω στα χερια μου και οχι να κανω πασαλειματα παιζοντας 3-4 games μαζι Στις 28/3/2020 στις 9:59 ΜΜ, AntiCambeR είπε Το Plus χρησιμεύει κυρίως για το online και έπειτα για τα free games.Οποιος δεν παίζει online απλά δεν βάζει Plus, δηλαδή μικρό ποσοστό. Οχι απραιτητα ,αξιζει το Plus και λογω discounts -65-70 % οπως π.χ εχει τωρα σε games για τον Μαρτιο ... Προσωπικα εχω να παρω πολυ καιρο παιχνιδι απο καταστημα μιας και οι τιμες στο Plus συνηθως ειναι πολυ καλυτερες
jac78 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Ενδιαφερον το Dirt Rally 2.0 ! δεν το ειχα.Το Uncharted4 φανταζομαι οι περισσοτεροι το εχουμε.Οπως και να εχει απο τους καλυτερους μηνες!ισως λογω ιου αποφαασισε η Σονυ να δωσει τοσο καλους τιτλους.
jerry banana Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δεν ειχα παίξει ποτέ μου τα uncharted μέχρι που έδωσε τσάμπα το trilogy και τώρα έλεγα να αγοράσω το 4 και το δίνουν και αυτό τσάμπα κάποιος μας αγαπάει εμάς που δεν τα έχουμε παίξει τα παιχνίδια.
spacemonkey Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Κανονικα δεν επρεπε να ειναι ηδη στο store?Αλλαξε η ημερομηνια που βγαινουν?
AntiCambeR Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, spacemonkey είπε Κανονικα δεν επρεπε να ειναι ηδη στο store?Αλλαξε η ημερομηνια που βγαινουν? Λογικά θα βγούν την 1η Τρίτη του μήνα, δηλαδή στις 07/04.Την προηγούμενη Τρίτη ήταν 31/03.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα