spacemonkey Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, AntiCambeR είπε Το Plus χρησιμεύει κυρίως για το online και έπειτα για τα free games.Οποιος δεν παίζει online απλά δεν βάζει Plus, δηλαδή μικρό ποσοστό. Για μενα αξιζει κυριως για το online αλλα και για τις προσφορες. Περσι συγκεκριμενα μπορω να πω οτι η ετησια συνδρομη μου εβγαλε τα λεφτα της μονο και μονο απ τα double discounts 1 λεπτό πριν, Cosbuster είπε Ωραία και ήθελα να το πάρω το dirt2. Τώρα που το σκέφτομαι, σε συνδυασμό με το Detroid που είχε δώσει πριν μερικούς μήνες που επίσης ήθελα, τα έβγαλε τα λεφτά του το PS plus και φέτος. Αυτο ακριβως εννοουσα. Eιδικα για σενα που τα ηθελες, αυτα τα δυο μεταφραζονται σε 50€. Βεβαια λαμβανουμε υποψη οτι ειναι δικα μας οσο ειμαστε μελη plus, αλλα αυτο ειναι μια αλλη συζητηση 1
pictorino Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, greed είπε Βαρετά games Uncharted 4 93 metascore. Προσωπικά με εκνεύρισε επειδή σε πολλές περιοχές το παιχνίδι σου επέβαλε έναν συγκεκριμένο ρυθμό. 1
xenos.p Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Μόνο μην μας πει η Sony την Τετάρτη, που θα ανακοινωθούν επίσημα, «ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ» και μείνουμε με την χαρά..
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 9 λεπτά πριν, fanboy είπε Το ps plus οτςν μπαινει προσφορα στα 45€ ειναι το καλυτερο vfm, και πως γινετε να λες "και καλα" για ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια ever? Πες μου λιγο τι διαφορες εχει στο gameplay απο το 1, το 2 ή το 3;;; To νεα Tomb Rider το εκαναν να μοιαζει παιχνιδι του παρελθοντος. Συνεχιζω να διασκεδαζω περισσοτερο με ολα τα Mario του Gameboy, Nintendo DS, Wii ,Wii U. Ισως επειδη μου αρεσει να παιζω στο λιγο χρονο που εχω ελευθερο παρα να βλεπω ταινια.
george991 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Έχω το Ps4 εδώ κ 2 χρόνια κ ειλικρινά δεν το χρησιμοποιουσα καθόλου. Πρόσφατα πήρα το VR bundle κ βρήκα τη χαρά μου με το astro Bot. Το shadow of the colossus που δίνει αυτό το μήνα το είχα βάλει στο μάτι λόγω setup (Ps4 pro + 55αρα 4k hdr) αλλά είχα πει να μην το πάρω γιατί ήξερα ότι θα ήταν τσάμπα λεφτά αφού δεν έπαιζα καθόλου. PSN Plus δεν είχα βάλει ποτέ btw. Τώρα που είδα αυτό το post κ λόγω περιόδου που είμαστε κλεισμένοι στο σπίτι ψήθηκα κατευθείαν. Για να μην πολυλογώ έβαλα αμέσως τη συνδρομή κ το βράδυ θα κατέβουν τα 2 free συν smite κ fortnite. Καλά καψίματα συμφορουμιτες! Υ. Γ. Ξέρω ότι δεν είναι το κατάλληλο post αλλά ρίξτε καμιά πρόταση για κανένα καλό game στο VR. 1
Mhlogiatros Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Καλα ειναι μερες που ειχε διαρευσει . Εχω τα uncharted σε blueray και το dirt σε pc και xbox οποτε περιμενω κανα VR
Fulgore Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 40 λεπτά πριν, spacemonkey είπε Ο λογος υπαρξης αυτου του ποστ ειναι να ενημερωθουμε για το τι θα παιξουμε δωρεαν, οποιος θελει να μιζεριασει βεβαια γιατι ετυχαν παιχνιδια που τα εχει αγορασει/παιξει ηδη, μπορει να το κανει ελευθερα, εχουμε δημοκρατια. Εχει ηδη υπαρξει σχετικη ενημερωση στο ειδικο για το Ps Plus θεμα εδω και μερες https://www.insomnia.gr/forums/topic/474179-playstation-plus-ps-plus/?do=findComment&comment=57794293
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, fanboy είπε Σιγουρα τα εχεις παιξει; Γιατι ρωτας; Μπορεις απλα να μου επιβαλεις τη γνωμη σου. Τα εχω παιξει ολα, ναι. Το 2 ειναι το καλυτερο της σειρας. Δεν εχει αλλαξει τιποτα απο το 2 ομως. Το 3 ηταν καλο στο πρωτο μισο μεχρι εκει. Το 4 μεταξυ 3 και 2 με εμφαση στην κινηματογραφικοτητα παρα στο videogame. Επειδη εχω παιξει και τα Remastered εχω να πω οτι και τα 4 μαζι ειναι σαν να ειναι ενα πολυ μεγαλο παιχνιδι. Το ιδιο παιχνιδι. Εχουν εκει 4 μοντελα για κακους σε ολο το παιχνιδι και το gameplay ειναι σκαρφαλωνω και οταν εχει μαχη βρισκω ενα οπλο και την τελειωνω.Μπορω να χασω οσες φορες χρειαστει. Δεν μαζευεις εμπειρια. Δεν φταχνεις τα οπλα σου. Δεν εχει εναλλακτικη διαδρομη. Δεν εχει μυστικα (εκτος αν για σενα το να μαζευεις τους θυσαυρους ειναι κατι). Ολο μα ολο το βαρος εχει δοθει στην ιστορια. Καλη η ιστορια αλλα θελουμε να παιξουμε και λιγο. Δες τα νεα DooM και στορυ και δραση. Δες τα νεα Tomb Rider. Ανοιξε το μυαλο σου. Ποιος ξανα επαιξε Uncharted απο τη στιγμη που το τερματισε;; Ωραιο να το παιξεις με 15 ευρω ή δωρεαν. Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2020 από Talepwros
spacemonkey Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 2 λεπτά πριν, Fulgore είπε Εχει ηδη υπαρξει σχετικη ενημερωση στο ειδικο για το Ps Plus θεμα εδω και μερες https://www.insomnia.gr/forums/topic/474179-playstation-plus-ps-plus/?do=findComment&comment=57794293 Το ανοιξα αλλα δεν καταλαβαινω που ακριβως με παραπεμπεις🙂
Survival Horror Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δε θα παίξω τίποτα φυσικά, ο μοναδικός λόγος που έχω το ps plus είναι το Nioh 2...
basilis5 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Ζηλευω οποιον δεν εχει παιξει τιτλο uncharted και τον παιζει πρωτη φορα. παντα κανω την ιδια σκεψη οποτε βλεπω και τα πρωτα 3 die hard Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2020 από basilis5 2
pral13 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Συλλογή Uncharted, God Of War και Last of Us δεν είναι παιχνίδια είναι αριστουργήματα. Απολαύστε τα ρε τραχανάδες και μην τρώγεστε. 3 1
fanboy Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 13 ώρες πριν, Talepwros είπε Γιατι ρωτας; Μπορεις απλα να μου επιβαλεις τη γνωμη σου. Τα εχω παιξει ολα, ναι. Το 2 ειναι το καλυτερο της σειρας. Δεν εχει αλλαξει τιποτα απο το 2 ομως. Το 3 ηταν καλο στο πρωτο μισο μεχρι εκει. Το 4 μεταξυ 3 και 2 με εμφαση στην κινηματογραφικοτητα παρα στο videogame. Επειδη εχω παιξει και τα Remastered εχω να πω οτι και τα 4 μαζι ειναι σαν να ειναι ενα πολυ μεγαλο παιχνιδι. Το ιδιο παιχνιδι. Εχουν εκει 4 μοντελα για κακους σε ολο το παιχνιδι και το gameplay ειναι σκαρφαλωνω και οταν εχει μαχη βρισκω ενα οπλο και την τελειωνω.Μπορω να χασω οσες φορες χρειαστει. Δεν μαζευεις εμπειρια. Δεν φταχνεις τα οπλα σου. Δεν εχει εναλλακτικη διαδρομη. Δεν εχει μυστικα (εκτος αν για σενα το να μαζευεις τους θυσαυρους ειναι κατι). Ολο μα ολο το βαρος εχει δοθει στην ιστορια. Καλη η ιστορια αλλα θελουμε να παιξουμε και λιγο. Δες τα νεα DooM και στορυ και δραση. Δες τα νεα Tomb Rider. Ανοιξε το μυαλο σου. Ποιος ξανα επαιξε Uncharted απο τη στιγμη που το τερματισε;; Ωραιο να το παιξεις με 15 ευρω ή δωρεαν. Οταν λες να ανοιξω το μυαλο μου και μου αναφερεις το Eternal (run and gun) και το Shadow (το χειροτερο Tomb) σαν "επανασταση" και λες ποιος ξανα επαιξε τα Unch αφου τα τελειωσε (εγω απο 5+ το καθε ενα) δεν χρειαζετε να το συζηταμε, οτι γνωριζει απο παιχνιδια ο καθε ενας. Δεν ξερουν ολοι, και δεκ εχουν γουστο ολοι.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 3 λεπτά πριν, fanboy είπε Οταν λες να ανοιξω το μυαλο μου και μου αναφερεις το Eternal (run and gun) και το Shadow (το χειροτερο Tomb) σαν "επανασταση" και λες ποιος ξανα επαιξε τα Unch αφου τα τελειωσε (εγω απο 5+ το καθε ενα) δεν χρειαζετε να το συζηταμε, οτι γνωριζει απο παιχνιδια ο καθε ενας. Δεν ξερουν ολοι, και δεκ εχουν γουστο ολοι. Δεν θα βγαλουμε ακρη. Το γουστο ειναι υποκειμενικό. Εχω κοψει να διαβαζω review και αποψεις αλλων. Παίζω τα παιχνίδια, ακομα και αυτα που δεν εχουν "καλες" βαθμολογίες και εχω δικη μου αποψη. Το Uncharted 4 θεωρώ οτι κακως το πλήρωσα full price.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα