Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Παρέλαβα χθες τον συγκεκριμένο απορροφητήρα Teka CNL 6815 Plus τον οποίο άνοιξα σήμερα.

Αντιμετωπίζω τα εξής προβλήματα-απορίες:

1) Ο συγκεκριμένος βλέπω να διαφέρει με τις φωτογραφίες που βλέπω τόσο στις σελίδες των καταστημάτων όσο και με την φωτογραφία στο επίσημο σαιτ της Teka πχ το logo ΤΕΚΑ είναι στα αριστερά. Το θέμα είναι ότι πάνω έχει κολλημένο ταμπελάκι με τον κωδικό κανονικά και το manual είναι σωστό.

2)Το μεταλλικό του κομμάτι πάνω από τον συρόμενο μηχανισμό (αν είναι μεταλλικό) έχει κάποιες ίσως αρκετές θα τις έλεγα γρατζουνιές. Έχει κανονικά όλα του τα "αυτοκόλλητα" προστασίας πανω αλλά και πάλι μου φαίνεται λες και έχει ταλαιπωρηθεί.

Δεν είμαι ψείρας ρε γαμώτο αλλά  μου έκανε τεράστια εντύπωση ότι διαφέρει από τις φωτογραφίες που βρίσκω στο ίντερνετ και αυτός είναι ο λόγος που κάνω το συγκεκριμένο νήμα καθώς πιστεύω ότι όλο και κάποιος θα τον έχει για να μου πει αν όντως αυτό που έχει παραλάβει είναι αυτό που βλέπω στο ιντερνετ. Αν είχε και καμιά φωτογραφία θα ήταν σούπερ.

Αύριο έχω σκοπό να ενημερώσω το κατάστημα.

Σας ευχαριστώ :)

Δημοσ.

Είναι στο μεταλλικό κομμάτι σίγουρα;;;;.Πριν κανένα χρόνο που είχα πάρει και εγώ έναν καμινάδα και άλλαξα τον παλιό δικό μου νόμιζα ότι είχε γρατσουνιές αλλά ήταν το αυτοκόλλητο.Μόλις το έβγαλα από κάτω ήταν ανέπαφη ή inox επιφάνειά του.Ήταν κολλημένη από άκρη σε άκρη δεν φαινόταν και έπρεπε να βρεις την άκρη της σε γωνία να την τραβήξεις.

Αν το έχεις βγάλει και έχει γρατσουνιές από κάτω τότε πρέπει να το πεις.

Δημοσ.

Οι γρατζουνιές είναι στην καμινάδα του, στο πίσω μέρος. Το συρόμενο μέρος δηλάδη η φάτσα του καθώς και τα 2 "καπάκια" του απο κάτω είναι με αυτοκόλλητο σε χρώμα μπλε. Επειδή τον άφησα στο σπίτι που προορίζεται αύριο θα παω να τον ξαναδώ, δεν νομίζω να είμαι τόσο χαζός που να μην κατάλαβα το αυτοκόλλητο χεχε

Δημοσ.

Εντάξει το επιβεβαίωσα και όχι απλά έχει γρατζουνιές, αλλά σε όλη του την καμινάδα δεν μπορώ να βρω κομμάτι "καθαρό" χωρίς κάποια γρατζουνιά.

Σχετικά με το μοντέλο, δεν μπορώ να βρω καμία φωτογραφία σε όλο το διαδίκτυο. Όλα τα καταστήματα έχουν αυτή με το logo στη μέση και σε 2-3 καταστήματα που έστειλα μαιλ μου είπαν ότι είναι ακριβώς όπως της φωτογραφίας.

Επίσης δεν ξέρω αν παίζει ρόλο, αλλά στο καρτελάκι της εγγύησης μου έχει σαν παραγωγή ή στοιχεία εγγύησης από Τουρκία. Άσχετα που το αυτοκόλλητο πάνω γράφει made in Italy!(!(!@

Θα το πάω πίσω αύριο..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...