Προς το περιεχόμενο

Malwarebyte

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω τα windows 10 pro.

Κατέβασα χθες  το malwarebyte και έβαλα να κάνει full scan το C. 

Είχαν περάσει 7 ώρες και ακόμη δεν είχε τελειώσει το σκανάρισμα, το σταμάτησα και το ξανα έβαλα σήμερα και πάλι έχουν περάσει 7 ώρες και ακόμη σκανάρει.

Παλιά που έκανα full scan σε 1,30 ώρα είχε τελειώσει.

Δεν έχω προσθέσει κάτι απο προγράμματα, οτι είχα αυτά έχω και τώρα.

Tι μπορεί να φταίει?

Επεξ/σία από pavloa
Δημοσ.
2 ώρες πριν, micos000 είπε

Αυτά κάνει το full scan, ιδίως αν έχεις γεμάτους δίσκους.

Μα το θέμα ειναι οτι δεν έχει αλλάξει κάτι στον δίσκο, 3-4 προγράμματα έχω που τα είχα απο παλιά...

Βάζω να σκανάρει μόνο τον C όπως έκανα και παλιά και κάνει 7 ώρες και δεν τελειώνει, ενω παλιά έκανε γύρω στην 1,30 ώρα στο full scan.

Δηλαδή αν βάλω και τον D που έχω βίντεο, φώτο, αρχεία, θα τελειώσει μετά απο 10 μέρες?

Δημοσ.

Δεν επηρεάζουν τον χρόνο ελέγχου στο MBAM τα βίντεο και τα τραγούδια.

Την υγεία του δίσκου την έλεγξες; Κατέβασε στα γρήγορα το hdsentinel (ας είναι η trial έκδοση) και δες την υγεία.

Κάνε και έναν καλό καθαρισμό αν δεν έχεις κάνει εδώ και αρκετούς μήνες.

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, micos000 είπε

Δεν επηρεάζουν τον χρόνο ελέγχου στο MBAM τα βίντεο και τα τραγούδια.

Την υγεία του δίσκου την έλεγξες; Κατέβασε στα γρήγορα το hdsentinel (ας είναι η trial έκδοση) και δες την υγεία.

Κάνε και έναν καλό καθαρισμό αν δεν έχεις κάνει εδώ και αρκετούς μήνες.

Το κατέβασα και είναι στο 98% και εχω τον Samsung evo.

Καθαρισμό κάθε μήνα κάνω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποιο antivirus έχεις; Δοκίμασες πριν το βάλεις για έλεγχο να το απενεργοποιήσεις;

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, micos000 είπε

Ποιο antivirus έχεις; Δοκίμασες πριν το βάλεις για έλεγχο να το απενεργοποιήσεις;

Εχω μονο αυτό των windows. Δεν έχω βάλει κάτι άλλο.

Και καθε 2 μήνες σκανάρω με adwcleaner, hitmanpro και malwarebyte που τώρα μου δημιούργησε αυτό με το σκανάρισμα.

Επεξ/σία από pavloa
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, micos000 είπε

Δεν μπορείς να εντοπίσεις σε πιο σημείο αργεί πολύ; Εννοώ ότι μπορεί να κολλάει σε κάποιο αρχείο.

Δεν κολλάει σε κανένα αρχείο, τα σκαναρισμένα αρχεία προχωράνε κανονικά, όταν ξεκινάει πάει γρήγορα και όταν φτάνει στις 40.000 και κάτι τότε πάει λίγο πιο αργά.

Εχω δοκιμάσει να το επανεγκαταστήσω αλλά το ίδιο κάνει.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Απεγκατάσταση προσωρινά το malwarebytes. Βάλε και τρέξε ένα full scan με το https://www.bitdefender.com/solutions/free.html  , και αστο ακόμα και 7 ωρες όπως λες (αν και δε νομίζω ότι θα πάρει τόσο).

Δημοσ.
21 ώρες πριν, zernex201 είπε

Απεγκατάσταση προσωρινά το malwarebytes. Βάλε και τρέξε ένα full scan με το https://www.bitdefender.com/solutions/free.html  , και αστο ακόμα και 7 ωρες όπως λες (αν και δε νομίζω ότι θα πάρει τόσο).

Σήμερα το έκανα εγκατάσταση το bitdefender, ούτε σε μια ωρα είχε τελειώσει και δεν βρήκε κάτι.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, zernex201 είπε

Λογικα εισαι καλυμμενος. 

Μακάρι, θα ξαναβάλω το malwarebyte να σκανάρει να δω τι θα γίνει..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...