Mikeymike Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα σας, είμαι φοιτητής και μένω σε πολυκατοικία αυτή τη στιγμή είμαι στο πατρικό μου σπίτι και έχω ενημερωθεί ότι έχει πέσει το αυτόματο στην πολυκατοικία που μένω μια από αυτές τις μέρες που λείπω και απότι φαίνεται θα αργήσω να πάω σπίτι. Το ψυγείο το οποίο είχε φαγητά μέσα που μπορεί να μυρίσουν αρκετά όπως κοτόπουλο θα βγάλει μυρωδιά προς τα έξω και θα μυρίσει η πολυκατοικία ή το γεγονός ότι η πόρτα του θαλάμου είναι σφραγισμένη σώζει λίγο την κατάσταση για την πολυκατοικία; Τώρα το τι θα με περιμένει όταν επιστρέψω το ξέρω απλά ρωτάω για τώρα που λείπω αν θα υπάρχει έντονο θέμα. Συγνωμη για την άσχετη με το θέμα του φόρουμ ερώτηση απλά έχω αγχωθεί.
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Τι είναι το αυτόματο;Αν είναι ο γενικός σε όλη την πολυκατοικία,υπάρχει τετοιο πράγμα,δεν θα το σηκώσουν οι άλλο ένοικοι;
Mikeymike Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Απο κυπρο ειμαι χαχαχα, του σπιτιου μου ο γενικκος πρεπει να παω εγω να τον σηκωσω οποτε μεχρι να ξαναπαω πισω θα περασει καιρος γιαυτο ρωταω. Απλα τελοσπαντων θελω να ξερω αν θα μυρισει το ψυγειο προς τα εξω απο τη στιγμη που ειναι κλειστες οι πορτες του και κλειστο το διαμερισμα Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2020 από Mikeymike
cthulhucarbide Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Πως οι άλλοι ένοικοι έμαθαν ότι έχει πέσει ο δικός σου γενικός? Από την στιγμή που η πόρτα του ψυγείου είναι κλειστή και το κοτόπουλο φαντάζομαι σε τάπερ ή πλαστική σακούλα δεν πιστεύω να βγουν παραέξω μυρωδιές
mclein² Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 σε 1,5 βδομαδα περιπου αρχιζει η πρωτη μυρωδια. σε 2 με 2,5 βδομαδες ειναι σα να εχει πεθανει καποιος μεσα. στις 3 εβδομαδες θελεις μασκα για να μπεις κ οπωσδηποτε απολυμανση γιατι κ ολα τα παραθυρα ν'ανοιξεις δε διορθωνει. 2
Βασίλης_29 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Το είσαι από Κύπρο δεν λέει κάτι. Σε όλο τον πλανήτη τα διαμερίσματα στιςς πολυκατοικιες έχουν το δικό τους ταμπλό και μικροαυτοματους μέσα στο διαμέρισμα, οπότε δεν υπάρχει "αυτόματος πολυκατοικίας". Επίσης δεν μπορούν οι άλλοι να ξέρουν τι συμβαίνει στο δικό σου ταμπλό. Τώρα αν είσαι σε καμία παλαιά διπλοκατοικία τριπλοκατοικία με ενιαίο ταμπλό έξω ας σηκώσουν οι άλλοι τον διακόπτη σου. Για μυρωδιές κτλ, δεν θα ξεχασω αρχές 2000 πήγαμε διακοπές στην Ερέτρια, λίγο πριν φύγουμε η γιαγιά μου μας είχε φέρει πολλές μπριζόλες και τις βάλαμε στην κατάψυξη. Γυρίζουμε μετά από δύο εβδομάδες και κάτι σκυλοβρωμαγε στην κουζινα, είχε πέσει η ασφάλεια της κουζίνας...... το ψυγειο γεμάτο με αίματα μέσα και κάποια να έχουν βγει και έξω, από τα παλια ψυγεία με ενιαία πορτα και η κατάψυξη άλλο πορτάκι εσωτερικά, σάπια κρέατα να βρωμάνε και να σου έρχεται εμετός, μαμούνια να βολταρουν σε διάφορα σημεία της κουζινας.... Απολαυστικό θεαμα. Μας βγήκε η πίστη να καθαρίσουμε το ψυγειο, μια μυρωδιά έμεινε η οποία έφυγε με τον καιρό. Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2020 από Βασίλης_29
Προτεινόμενες αναρτήσεις