Προς το περιεχόμενο

Αποκατάσταση 0xc000000e

STAL0NE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα

Έψαξα αλλά δεν βρήκα το ίδιο πρόβλημα με το δικό μου έτσι προχώρησα σε νέο θέμα.

Λοιπόν στο laptop έχω έναν ssd με windows 10 64bit κ θέλησα να ενώσω στο δεύτερο χώρο που μου παρέχει κ έναν hdd που έχω πάλι με windows 10 64bit αλλά σαν δεύτερο για αποθηκευτικό χώρο κατά την εκκίνηση μου πέταγε την παρακάτω εικόνα 1η

Παταγα 2φορες F9 κ όλα καλά για λίγες μέρες που το έκανα ,όμως ξαφνικά δεν ξανα άνοιξε με F9 αλλά ούτε κάπως αλλιώς έτσι έψαξα τον κωδικό κ έκανα αυτά που λέγανε κ στο youtube πολλά βιντεάκια όμως δεν γινόταν τπτ κ έφτασα κ στο στάδιο του reset χωρίς να χάσω τα αρχεία γιατί αυτό είναι σημαντικό για κάποιες φωτογραφίες που έχω "αναμνήσεις" κ το μόνο που με αγχωνει να μην χάσω...Όμως έγινε κάτι περίεργο ενώ όλα καλά περάστηκαν τα windows μόλις ανοίγει καθυστερημένα βέβαια κάνει το "Καλώς ορίσατε" κ απλά με πάει σε μια μαύρη οθόνη πατάω από το πληκτρολόγιο τα windows ,alt tab ctrl αλλά τπτ φαίνεται μόνο ο δείκτης του ποντικιού άμα πατήσω το power μπαίνει σε αναμονή ξανα πατάω ανοίγει στον λογαριασμό πριν από την επιφάνεια από κει μπορώ να κάνω επανεκκίνηση (κ δείχνει ότι είναι συνδεδεμένο στο ίντερνετ)...

Τώρα ένα από αυτά που δείχνουν τα βίντεο να κάνω θα σας δείξω κ ένα σημείο εικόνα 2 στο οποίο στο βίντεο δεν το βγάζει σαν αποτέλεσμα μπας κ σας βοηθήσω περισσότερο (πάτησα κ d: μήπως δεν είναι 😄 γιατί δεν θυμάμαι να πω την αλήθεια) ο hdd έχει αφαιρεθεί κ έχει μείνει ο ssd όπως υπήρχε κ πρίν.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

IMG_20200328_163054.jpg

IMG_20200328_164141.jpg

Επεξ/σία από STAL0NE
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Hp8 από YouTube μέχρι που άρχισα να βλέπω από διαφορετικά κανάλια τις ίδιες μεθόδους..Το κακό είναι ότι από γραμμή εντολών όπως κ στην φωτογραφία πάνω φτάνει σε ένα σημείο που δεν θα πηγαίνει έτσι όπως το δείχνουν κ δεν σου έχει την πιθανότητα άμα σου έβγαλε αυτό αντί γιαυτο τότε φταίει αυτό κ πρέπει να κάνεις αυτό..Απλά δοκίμαζα τον επόμενο τρόπο αλλά στην τελική τπτ..  :(

Άλλο ένα στην γραμμή εντολών που εμένα δεν μου βγάζει αυτό που λέει είναι αυτό

1παραδειγμα 2εγω

Screenshot_2020-03-28-17-08-01-148_org.mozilla.firefox.png

IMG_20200328_170735_HDR.jpg

29 λεπτά πριν, STAL0NE είπε

Απλά δοκίμαζα τον επόμενο τρόπο αλλά στην τελική τπτ..

δοκίμασε μια επιδιόρθωση με το μέσο εγκατάστασης  pcsteps.gr  κανε spoiler  τις φωτο να μην γεμίζει η σελίδα 

@hp8
  Τπτ μου λέει: Η προστασία πόρων των windows δεν βρηκε παραβιάσεις ακεραιότητας

Το θέμα είναι ότι μετά από το reset ανοίγει κανονικά μέχρι τον λογαριασμό αλλά μόλις ανοίξει η επιφάνεια εργασίας είναι μαύρη οθόνη με μόνο το ποντίκι να φαίνεται κ να κινείται κανονικά αλλά χωρίς να εχει επιλογές να κάνεις είτε με δεξί κλικ είτε με το πληκτρολόγιο...

13 λεπτά πριν, STAL0NE είπε

Το θέμα είναι ότι μετά από το reset ανοίγει κανονικά μέχρι τον λογαριασμό αλλά μόλις ανοίξει η επιφάνεια εργασίας είναι μαύρη οθόνη

τσέκαρε σε ποια επιλογή είσαι  και δες 

https://support.microsoft.com/el-gr/help/14106/windows-10-troubleshoot-black-screen-or-blank-screen-errors

3 ώρες πριν, STAL0NE είπε

Λοιπόν στο laptop έχω έναν ssd με windows 10 64bit κ θέλησα να ενώσω στο δεύτερο χώρο που μου παρέχει κ έναν hdd που έχω πάλι με windows 10 64bit αλλά σαν δεύτερο για αποθηκευτικό χώρο

ο δεύτερος hdd γράφεις ότι έχει κι αυτός windows  10? Δοκίμασε μόνο με αυτόν να δεις τι κάνει Αν πάλι τον έχεις αδειο κανε σε αυτόν μια νέα καθαρή εγκατάσταση 

@hp8 Σε ευχαριστώ φίλε μου τελικά κρασαρε εντελώς ο ssd κ αναγκαστικά να τον ενώσω σε άλλο pc του έκανα διαμόρφωση μετά κοίταξα μπας κ σώσω κάτι με το easeus αλλά υπό κ τέλος εκανα ένα καθαρό φορμάτ έχασα τα αρχεία αναγκαστικά κ έστρωσε το όλο θέμα...

@Logvphys έβαλα έναν hdd με λειτουργικό (το ίδιο με του ssd) κ μου έβγαλε τον γνωστό κωδικό 0xc000000e κ μετά από ένα ρεσετ που έκανα μπας κ στρώσει εμφάνισε την μαύρη οθόνη τελικός κ σε άλλο pc ο ssd δεν άνοιγε είχε κρασαρει μέχρι που έκανα αυτά που αναφέρω από πάνω

Κ κάτι τελευταίο στον φίλο μου που έβαλα τον ssd για να τον διαμορφώσω του παρουσίασε μετά από μια ημέρα φριζαρισμα κ μπλε οθόνη με κωδικό dps_watchdog_... Κ θα κάνουμε κ σε εκείνον ένα format σε λίγο αλλά τα αρχεία του τα έχει τραβήξει.. Δεν ξέρω αν επιρεασε τον φίλο μου ο ssd η η ενημέρωση windows 10 1909...

Ευχαριστώ κ ότι μπορέσετε να αποφύγετε κ οι επόμενοι για αυτό τα έγραψα αναλυτικά !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...