JackGR_HD Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα έκανα format σε ένα laptop το οποίο ήτανε σε windows 8.1 και πλέον ενώ εγκατέστησα όλους τους drivers μου εμφανίζει το συγκεκριμένο error στον AMD έχω προσπαθήσει από χθες πολλές φορές να το κάνω uninstall με AMD cleanup utility ddu και τίποτα από αυτά δεν το διορθώνει η κάρτα γραφικών που έχει το laptop είναι η HD 8550 m μπορεί κανείς να βοηθήσει; Untitled3
Occultist Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Μάλλον, γιατί κατεβάζεις την τελευταία έκδοση από το site της AMD, που δεν υποστηρίζει, πλέον, την κάρτα σου. Από εδώ πρέπει να κατεβάσεις. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2020 από Occultist
nikolas_kriti Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Στις 28/3/2020 στις 4:31 ΜΜ, JackGR_HD είπε Καλησπέρα έκανα format σε ένα laptop το οποίο ήτανε σε windows 8.1 και πλέον ενώ εγκατέστησα όλους τους drivers μου εμφανίζει το συγκεκριμένο error στον AMD έχω προσπαθήσει από χθες πολλές φορές να το κάνω uninstall με AMD cleanup utility ddu και τίποτα από αυτά δεν το διορθώνει η κάρτα γραφικών που έχει το laptop είναι η HD 8550 m μπορεί κανείς να βοηθήσει; Untitled3 1 MB · 1 download Έχει και ενσωματωμένα γραφικά το λάπτοπ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα