Προς το περιεχόμενο

Aλλαγή ημερομηνίας σε Blue Air

AGGANIS13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω κλεισει εισητηρια με την Blue Air για αρχες Μαιου για Κυπρο για 5 ατομα.

Λογικα δεν θα μπορουμε να παμε λογω της καταστασης.

Προσπαθησα να κανω αλλαγη στην ημερομηνια (για αρχες Σεπτεμβρη) αλλα μου ζητησε 320 ευρω για την αλλαγη οποτε δεν την εκανα

Εστειλα ενα εμαιλ στην εταιρια για να μου πουν αν μπορω να τα μεταφερω για του χρονου και μου απαντησε λεγοντας...

Thank you for your interest in our company. We would like to inform you that at the moment the flights for next year have not been posted yet. Our recommendation for you is to choose the voucher options, they have a 12 months availabilty. Thank you! Should you need further information, please do not hesitate to contact us via a new contact form (https://www.blueairweb.com/en/gb/contact/ ) or via our Customer Care Department (https://www.blueairweb.com/en/gb/contact/ , scroll down, select “Phone” and the country where you call us from).

Αυτα τα "voucher" που λεει τι ειναι και που μπορω να τα βρω?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

σου δίνουν ένα κωδικό που θα τον χρησιμοποιήσεις στο επόμενο εισιτήριο.

Αν θες να πας μην κάνεις τίποτα,αν ακυρωθεί η πτήση θα μπορεις λογικά να πάρεις τα χρηματα σου πίσω. 

Που να ξέρω αν θα ακυρωθεί;Αν δεν ακυρωθεί και δεν πετάξεις εσύ χάνεις,αυτοί έκαναν ότι έπρεπε να κάνουν.

Η εταιρία θα σου δώσει τον κωδικό.

Αμα δέν σου ακυρώσει η ίδια η εταιρεία την πτήση, δέν μπορείς να κάνεις κάτι. Απο κεί και πέρα αλλαγές και ακυρώσεις έχουν τους ίδιους κανονισμούς σάν να μήν υπάρχει ο covid-19. Απλά κάνε υπομονή, άμα συνεχιστεί η κατάσταση λογικά θα σου ακυρώσουν την πτήση απο μόνοι τους και θα δικαιούσαι voucher

Στις 30/3/2020 στις 9:41 ΠΜ, frapes87 είπε

Αμα δέν σου ακυρώσει η ίδια η εταιρεία την πτήση, δέν μπορείς να κάνεις κάτι. Απο κεί και πέρα αλλαγές και ακυρώσεις έχουν τους ίδιους κανονισμούς σάν να μήν υπάρχει ο covid-19. Απλά κάνε υπομονή, άμα συνεχιστεί η κατάσταση λογικά θα σου ακυρώσουν την πτήση απο μόνοι τους και θα δικαιούσαι voucher

Τωρα το καταλαβα....

Αυτο το voucher που μου ειπαν στο εμαιλ ειναι σε περιπτωση που η ιδια η εταιρια ακυρωσει την πτηση ετσι?

Στις 31/3/2020 στις 11:51 ΠΜ, AGGANIS13 είπε

Τωρα το καταλαβα....

Αυτο το voucher που μου ειπαν στο εμαιλ ειναι σε περιπτωση που η ιδια η εταιρια ακυρωσει την πτηση ετσι?

Πολύ σωστά

• Like 1

• 2 χρόνια αργότερα...

Μετα απο 2,5 χρονια χρησιμοποιησα το voucher που ειχα απο BlueAir και εκλεισα εισητηρια για Βουκουρεστι για αρχες Δεκεμβριου

Σημερα διαβαζω οτι

https://www.sigmalive.com/lifestyle/travel/1003629/telos-oi-ptiseis-gia-tin-blue-air-anastellei-tis-drastiriotites-tis?fbclid=IwAR2_IZ8gM48w8JYAG2jC5jJL1bdpvi-CAR6LjV3amFOFyOytZS5fppxFR6E

Τέλος οι πτήσεις για την Blue Air – Αναστέλλει τις δραστηριότητες της

Τι θα γινει τωρα?

Τα εχασα τα χρηματα?

9 ώρες πριν, AGGANIS13 είπε

Μετα απο 2,5 χρονια χρησιμοποιησα το voucher που ειχα απο BlueAir και εκλεισα εισητηρια για Βουκουρεστι για αρχες Δεκεμβριου

Σημερα διαβαζω οτι

https://www.sigmalive.com/lifestyle/travel/1003629/telos-oi-ptiseis-gia-tin-blue-air-anastellei-tis-drastiriotites-tis?fbclid=IwAR2_IZ8gM48w8JYAG2jC5jJL1bdpvi-CAR6LjV3amFOFyOytZS5fppxFR6E

Τέλος οι πτήσεις για την Blue Air – Αναστέλλει τις δραστηριότητες της

Τι θα γινει τωρα?

Τα εχασα τα χρηματα?

Σύμφωνα με δήλωση της Blue Air, την οποία είδαν τα ρουμανικά μέσα ενημέρωσης, ο αερομεταφορέας χαμηλού κόστους αναστέλλει όλες τις δραστηριότητές έως τις 12 Σεπτεμβρίου 2022.

Εχεις ειδοποίηση ότι δεν θα γίνει η πτήση σου;

Οχι δεν εχω τετοια ενημερωση.

Το οτι.... αναστέλλει όλες τις δραστηριότητές έως τις 12 Σεπτεμβρίου 2022 .... τι σημαινει?

Οτι μεχρι τις 12 Σεπτεμβριου δεν θα γινεται τιποτα.

Μετα δηλαδη θα συνεχισουν?

20 ώρες πριν, AGGANIS13 είπε

Οχι δεν εχω τετοια ενημερωση.

Το οτι.... αναστέλλει όλες τις δραστηριότητές έως τις 12 Σεπτεμβρίου 2022 .... τι σημαινει?

Οτι μεχρι τις 12 Σεπτεμβριου δεν θα γινεται τιποτα.

Μετα δηλαδη θα συνεχισουν?

Blue Air seeks to relaunch after freeze on bank accounts lifted

Θεωρητικά θα συνεχίσει να πετάει κανονικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...