Shion Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παίδες! Λοιπόν, κάθε αγορά τεχνολογικού προϊόντος που έχω κάνει (pc/tablet/κινητό) έγινε μετά από συμβουλές δικές σας. Όλα βγήκαν σούπερ, γι'αυτό και θα με ξαναβοηθήσετε Πρέπει να αγοράσω μια τηλεόραση, λίγο η καραντίνα, λίγο η κοπέλα μου που θα μετακομίσει εδώ, καταλαβαίνετε. Να σημειώσω ότι πρώτη φορά θα αγοράσω τηλεόραση, 2 χρόνια τώρα δεν αξιώθηκα. Χρήση : Netflix / Youtube / Ταινίες / Αργότερα ίσως πάρω και κάνα playstation (δεν με καίει όμως να είναι gaming) Μέγεθος : Λογικά θα πάω σε 55' λόγω budget Απόσταση θέασης : 2.50 -3.00 μέτρα Budget 400 euro. (Είμαι φτωχαδάκι) Θέση τοποθέτησης : Στον τοίχο, δεν θέλω να τη βάλω σε έπιπλο γιατί η γάτα μου θα την ρίξει και θα κλαίω Φωτισμό δωματίου : Γενικά έχει καλό φυσικό φωτισμό το δωμάτιο, ευήλιο που λένε, αλλά συνήθως ταινίες κλπ τα βλέπω σε pitch black κατάσταση. Μέχρι στιγμής αυτή βλέπω και νομίζω καλύπτει : https://www.skroutz.gr/s/20111655/Samsung-UE55RU7092.html Έχετε υπόψιν σας κάτι καλύτερο; Ευχαριστώ από τώρα! Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2020 από Shion
paragontikos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, Shion είπε Κανείς; αν βλέπεις σε μαύρο σκοτάδι πας σε VA panel στην 55αρα 7400 ή στην 7170 η διαφορά τους είναι οτι η 7400 έχει το wide color gamut με μεγαλύτερο εύρος χρωμάτων, κατ' εμέ αξίζει τη διαφορά, σαν την 7400 υπάρχει και της Hisense η Β7500 έχει και αυτή το WGC και είναι αρκετά καλή σε φωτεινό χώρο οι ips ίσως είναι καλύτερες, επίσης έχουν μεγαλύτερες γωνίες θέασης, αλλά σε απόλυτο σκοτάδι θα βλέπεις γκρί αντι για μαύρο κτλ.. εκεί έχεις επιλογές της LG 7100 στα 400€ και την 7450 στα 450, η 7450 έχει το magic remote για φωνητικές εντολές κτλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα