Christos c_k Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 ποιας εταιριας πιστευετε οτι ειναι οι καλυτεροι μηνιαιοι φακοι επαφης (σιλικονης-υδρογελης) απο οσες εχετε δοκιμάσει ? -Acuvue Oasys (aν και 15νθημερος) -Biofinity -Air Optix Hydra Glyde -Bausch and Lomb Ultra -Aqualens Refresh
cazanova Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Ειχα ακριβως την ιδια ερωτηση μεχρι που βρηκα εναν ανθρωπο (πωλητης φακων επαφης) ο οποιος μου εξηγησε πως δεν ειναι θεμα μαρκας ειναι θεμα τι ειναι καλυτερο για το ματι σου. Χρησιμοποιω φακους επαφης αστιγματικους , οι οποιοι λοιπον αν το γνωριζεις ειναι κατα παραγγελια , ακουσα πολλους "ειδικους" που ελεγαν ξερω εγω και θα σου φερω μια μαρκα θα ειναι η απολυτη κτλ κτλ και ποτε δεν βολευτηκα. Για να παρω λοιπον αυτους που εχω τωρα , μου εδωσε δοκιαμστικους στα νουμερα μου κοντα φυσικα με εξετασε οταν τους πρωτοφορεσα , με εξετασε μετα απο 6 ωρες που τους φορουσα για να δει πως αντιδραει το ματι αν καθονται σωστα και ολα τα σχετικα. 1
Christos c_k Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 μαλιστα φιλε..Ποιας εταιριας ειναι οι φακοι που σου δόθηκαν?
ekans Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 8 λεπτά πριν, Christos c_k είπε ποιας εταιριας πιστευετε οτι ειναι οι καλυτεροι μηνιαιοι φακοι επαφης (σιλικονης-υδρογελης) απο οσες εχετε δοκιμάσει ? -Acuvue Oasys (aν και 15νθημερος) -Biofinity -Air Optix Hydra Glyde -Bausch and Lomb Ultra -Aqualens Refresh Χρησιμοποιώ Biofinity εδώ και 1,5 χρόνο μετά από διάφορες δοκιμές στα χρόνια σε φακούς είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει (και είμαι απαιτητικός) δεν τους αλλάζω με τίποτα.. Είναι όμως τι θα βολευτείς εσύ στα μάτια.. 3
Christos c_k Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Eτυχε να τους δοκιμασω τους Biofinity. Ηταν αρκετα καλοι πραγματι. Ωστοσο, βεντουζωναν αρκετα και οταν πηγαινα να τους βγαλω δυσκολευομουν...
ekans Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Μόλις τώρα, Christos c_k είπε Eτυχε να τους δοκιμασω τους Biofinity. Ηταν αρκετα καλοι πραγματι. Ωστοσο, βεντουζωναν αρκετα και οταν πηγαινα να τους βγαλω δυσκολευομουν... Γι αυτό σου λέω έχει να κάνει με το μάτι.. δεν μας είπες όμως τι ψάχνεις μυωπίας. αστιγματικούς? 1
Christos c_k Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Μυωπιας... Αν και εχω και αστιγματισμό...
cazanova Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 5 λεπτά πριν, Christos c_k είπε μαλιστα φιλε..Ποιας εταιριας ειναι οι φακοι που σου δόθηκαν? Accuvue ειναι η μαρκα τους , αν βρισκεσαι σε καποια μεγαλη πολη τοτε καλυτερα να ψαξεις ποιος φερνει φακους και αν πας μια βολτα απο το μαγαζι του. Απο οσο εμαθα ειναι αλλη ειδικοτητα ο οθφαλμιατρος και αλλο ο πωλητης φακων επαφης. Μόλις τώρα, Christos c_k είπε Μυωπιας... Αν και εχω και αστιγματισμό... Καλυτερα να κανεις μια εξεταση να παρεις τα νουμερα αστιγματισμου και μυωπιας (αν δεν εχεις προσφατα) και να πας να δοκιμασεις 1
ekans Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Christos c_k είπε Μυωπιας... Αν και εχω και αστιγματισμό... καλό θα ήταν εφόσον έχεις και μυωπία και αστιγματισμό να απευθυνθείς σε ένα μαγαζί με οπτικά και να ζητήσεις δοκιμαστικούς φακούς δωρεάν (δίνουν συνήθως) ώστε να δεις ακριβώς και την "συνταγή" τους, και μετά δοκιμάζεις όποια μάρκα θες με την ίδια συνταγή.. Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2020 από ekans 1
Christos c_k Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Μόλις τώρα, cazanova είπε Accuvue ειναι η μαρκα τους , αν βρισκεσαι σε καποια μεγαλη πολη τοτε καλυτερα να ψαξεις ποιος φερνει φακους και αν πας μια βολτα απο το μαγαζι του. Απο οσο εμαθα ειναι αλλη ειδικοτητα ο οθφαλμιατρος και αλλο ο πωλητης φακων επαφης. Καλυτερα να κανεις μια εξεταση να παρεις τα νουμερα αστιγματισμου και μυωπιας (αν δεν εχεις προσφατα) και να πας να δοκιμασεις εχεις δικιο σε αυτο. Εχω ακουσει αλλα να λεει ο γιατρος και αλλα ο οπτικος... Πως γινεται αυτο?? Ασε που ο ενας ακυρωνει τον αλλο... Ποιον λες να ακουσω? Η καμπυλοτητα παιζει ρολο θεωρειτε?
cazanova Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Μόλις τώρα, Christos c_k είπε εχεις δικιο σε αυτο. Εχω ακουσει αλλα να λεει ο γιατρος και αλλα ο οπτικος... Πως γινεται αυτο?? Ασε που ο ενας ακυρωνει τον αλλο... Ποιον λες να ακουσω? Εγω αντιλαμβανομαι πως ο καθενας τους συνεργαζεται με καποιες εταιριες και θελει να πουλησει , ο γιατρος που εμπιστευτηκα γιατι ειχε τους φακους κλειδι και μαλιστα πιο ακριβους σε σχεση με αυτους που εχω τωρα δεν μου εδινε εναλλακτικη . Μου εφερε μια μαρκα την δοκιμασα και απλα ηθελα να τους πεταξω την αλλη μερα. Ο οπτικος ειδε τα νουμερα μου , μου εμφανισε τις μαρκες που ειχε και συνεργαζοταν , μου εξηγησε την τεχνολογια που ειχε καθε φακος , εκανε τις προτασεις του αλλα παρ'ολα αυτα μου ειπε οτι για να σου πουλησω θα πρεπει να δοκιμασεις και να δουμε οτι οντως ο φακος ταιριαζει στο ματι σου 1
Christos c_k Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 μαλιστα φιλε. Σημαντικα ολα αυτα. Ευχαριστώ. Και Oasys που εχεις απο τους τοπ 1
cazanova Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 2 λεπτά πριν, Christos c_k είπε μαλιστα φιλε. Σημαντικα ολα αυτα. Ευχαριστώ. Και Oasys που εχεις απο τους τοπ Ναι Oasys γραφουν δεν ξερω αν εχουν και αλλο μοντελο . Επισης οταν εψαχνα εγω φακους , ηθελα φακους που να βλεπω εξισου καλα οσο και με τα γυαλια και επισης να μην με ενοχλουν στις πολλες ωρες χρησης γιατι λογω της δουλειας μου δεν ειχα τη δυνατοτητα να τους βγαζω και να τους ανανεωνω η κατι τετοιο. Εγω πχ μετα απο καποιες ωρες ειχα με τους περισσοτερους φακους μια ενοχληση στο ματι σαν να υπαρχει σκουπιδακι , αυτο οφειλοταν στο οτι στεγνωνε το δικο μου ματι και οχι οτι εφταιγε η μαρκα του φακου. Με αλλους γινοταν περισσοτερο και με αλλους λιγοτερο
Christos c_k Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Οχι αυτοι ειναι. Και τωρα? Πως ειναι στο ματι σου?
Αdmin Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 μπορειτε να δειτε συγκρισεις των υλικων των φακων απο εδω: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_soft_contact_lens_materials Μέχρι τώρα φαίνεται οι biofinity να φορανε το καλύτερο υλικό.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα