Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά συνκαραντινιασμένα τσακαλια, η ερωτηση ειναι απλή και ίσως να έχει ερωτηθει πολλες φορές ήδη αλλα δεν κατάφερα να βρω αντίστοιχο thread.. Αν αύριο αγοράζατε κινητό θα σκεφτόσασταν Huawei? Αποκλειστικά και μόνο λόγω του blockage που εχει επιβάλλει ο Trump εναντι του Κινεζικού κολοσσού και τη πιθανή απώλεια του λειτουργικού android από αυτά. Ρωτάω γιατί ψήνω πάρα πολύ να πάρω το P30 ή το P30 Pro αλλά με απασχολεί το να χάσω προσβαση στις εφαρμογές του Android και κυρίως σε αυτές του ebanking και των social. Γενικά διαβάζω ότι τουλάχιστον τα P30 συνεχίζουν να δέχονται support και μάλιστα βάλανε και το 10αρι το Android αλλά δε κατάφερα να έχω σαφή εικόνα. Θα ήθελα να ακουσω τη γνώμη/γνώση σας πάνω σε αυτό το θέμα. Ευχαριστω 🙂

Δημοσ.

Αυτές οι συσκευές που κοιτάς έχουν κανονικά play store και όλα τα συναφή, μιας και έχουν βγει πριν τις απαγορεύσεις αυτές οπότε και δεν κινδυνεύουν.

• Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

Αυτές οι συσκευές που κοιτάς έχουν κανονικά play store και όλα τα συναφή, μιας και έχουν βγει πριν τις απαγορεύσεις αυτές οπότε και δεν κινδυνεύουν.

Αυτό σημαίνει πως δεν κινδυνεύουν ούτε στο μέλλον να χάσουν το Android?

Δημοσ.

Εγώ δεν έχω καταλάβει το εξής. Πέρα από το playstore, δεν μπορείς να έχεις και ότι άλλο έχεις συγχρονίσει με το account;  πχ επαφές, σημειώσεις κλπ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Kostas_93 είπε

Γεια χαρά συνκαραντινιασμένα τσακαλια, η ερωτηση ειναι απλή και ίσως να έχει ερωτηθει πολλες φορές ήδη αλλα δεν κατάφερα να βρω αντίστοιχο thread.. Αν αύριο αγοράζατε κινητό θα σκεφτόσασταν Huawei? Αποκλειστικά και μόνο λόγω του blockage που εχει επιβάλλει ο Trump εναντι του Κινεζικού κολοσσού και τη πιθανή απώλεια του λειτουργικού android από αυτά. Ρωτάω γιατί ψήνω πάρα πολύ να πάρω το P30 ή το P30 Pro αλλά με απασχολεί το να χάσω προσβαση στις εφαρμογές του Android και κυρίως σε αυτές του ebanking και των social. Γενικά διαβάζω ότι τουλάχιστον τα P30 συνεχίζουν να δέχονται support και μάλιστα βάλανε και το 10αρι το Android αλλά δε κατάφερα να έχω σαφή εικόνα. Θα ήθελα να ακουσω τη γνώμη/γνώση σας πάνω σε αυτό το θέμα. Ευχαριστω 🙂

Μόλις χθες αγόρασα το P30. Λέγεται ανεπίσημα ότι θα πάρει και Android 11. 

Σε ό,τι αφορά τα μετέπειτα μοντέλα που δεν έχουν Google Services, κλπ:  https://huaweiadvices.com/download-install-google-play-store-on-huawei/
Αυτό που δεν ξέρω είναι τι παίζει με τα updates των G apps σε αυτή την περίπτωση.

EDIT: https://www.techadvisor.co.uk/how-to/google-android/install-google-play-services-huawei-mate-30-3702713/

Επεξ/σία από stark
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Kostas_93 είπε

Αυτό σημαίνει πως δεν κινδυνεύουν ούτε στο μέλλον να χάσουν το Android?

Δεν θα χασουν τιποτα

Προχώρα κανονικά σε αγορά. 

(κάτοχος P30 PRO) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Kostas_93 είπε

Δεν θα χάσουν τπτ μέχρι εκεί είσαι οκ για αυτά τα μοντελα.Εχω που έχω παλιά ναυαρχίδα p20 pro είμαι πολύ ευχαριστημένος με κάμερα μπαταρία παίζω και παιχνίδια και πόσο γρήγορα φορτίζει και από οθόνη κλήσεις και GPS. Δεν μου κολλάει γενικά. Θα ξανά επαιρνα ειδικά αν βρίσκανε λύση στο θεμα μελλοντικά αν και σκέφτομαι να το κρατήσω 2 χρόνια ακόμα το έχω ήδη 1.5.Και φοβερή εγγύηση παιδιά δεν τις χω δει αλλού.. Δεν λειτουργούσε ο σενσορας το πάω εκεί λέει είναι ραγισμένος και ήταν όντως από πέσιμο μου.. Λέω την γαμησαμε.. ΓΤ σε αλλαγή αλλάζεις οθόνη μπαταρία όλο μαζί και μου το κάνανε δωρεάν ενώ ήταν σίγουρα δικιά μου ευθύνη.. Αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω και oneplus αν και με προβληματίζει η μπαταρία. 

Επεξ/σία από kp1
Δημοσ.

Καινούργιο μοντέλο σε καμία περίπτωση. Αν λυθεί το πρόβλημα με τα Gapps στο μέλλον μπορεί.

Το P30 pro μου είχε περάσει από το μυαλό πρόσφατα που έψαχνα για νέο κινητό. Είναι safe επιλογή μιας και οι εφαρμογές της Google υποστηρίζονται κανονικά. Βέβαια μην περιμένεις σημαντικά Update στο μέλλον. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...