Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρω ότι στην Ελλάδα η Samsung υποστηρίζει όλες τις ευρωπαϊκές συσκευές,άσχετα αν είναι αγορασμενες από "σκρουτζομαγαζο" η όχι.

Το ίδιο νομίζω και η lg (;)

Υπάρχουν άλλες εταιρείες που παρέχουν επίσημο σέρβις εντός εγγύησης ακόμα και στις παραεισαγωγες;

Δημοσ.
Στις 28/3/2020 στις 2:16 ΜΜ, vagelisda είπε

Ξέρω ότι στην Ελλάδα η Samsung υποστηρίζει όλες τις ευρωπαϊκές συσκευές,άσχετα αν είναι αγορασμενες από "σκρουτζομαγαζο" η όχι.

Το ίδιο νομίζω και η lg (;)

Υπάρχουν άλλες εταιρείες που παρέχουν επίσημο σέρβις εντός εγγύησης ακόμα και στις παραεισαγωγες;

Η Huawei σίγουρα και γενικά πολύ καλή εγγύηση 

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, JohnnypR είπε

Κανονικά βάσει νομοθεσίας ΕΕ έχουν όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές 2 χρόνια εγγύησαν πάρεις 

Αν πάρεις xiaomi όμως πχ από Σκρουτζ πρέπει να πάει Κίνα δεν το αναλαμβάνει η εδώ αντιπροσωπεία

Δημοσ.
Στις 31/3/2020 στις 8:43 ΠΜ, vagelisda είπε

Αν πάρεις xiaomi όμως πχ από Σκρουτζ πρέπει να πάει Κίνα δεν το αναλαμβάνει η εδώ αντιπροσωπεία

Χωρίς να είμαι σίγουρος, πιστεύω ότι από τη στιγμή που η αγορά γίνεται εδώ, πρέπει να υπάρχει και η υποστήριξη εδώ.

Θα το κοιτάξω κάποια στιγμή

• Thanks 1
Δημοσ.

Όσα κινητά-μάρκες έχουν αντιπροσωπεία στην Ελλάδα καλύπτεται κανονικά αρκεί να είναι ευρωπαικό μοντέλο. Η apple γιατί γουστάρει και μπορεί θέλει να καλύψει μόνο τον 1 χρόνο και για τον 2ο , επειδή αναγκάζεται βάση της νομοθεσίας, σε στέλνει στο κατάστημα που αγόρασες και πρέπει να μπει το κατάστημα στη διαδικασία του service,να το στείλει για έλεγχο , να πάρει γνωμάτευση κλπ κλπ.

Τώρα για τα xiaomi απο οποιον αγοράζεις έχεις και εγγύηση. Επειδή δεν έχουν αντιπροσωπεία στην Ευρώπη-Ελλάδα (και μη μου πείτε για info quest, είναι απλά εισαγωγέας και καλύπτει μόνο τα δικά της κινητά όπως κάθε εισαγωγέας) πρέπει πάντα να απευθύνεσαι εκεί απο όπου αγοράζεις.

Καλό θα ήταν πριν απο κάθε αγορά να μιλάς με το εκάστοτε κατάστημα και να ρωτάς απο που καλύπτεται η εγγύηση και ποιος την αναλαμβάνει..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...