Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σε όλους. λοιπόν το θέμα έχει να κάνει ως εξής   μου έρχονται συχνά email ότι έχω κάνει αγορές ενώ εγώ ποτέ δεν έιχα  apple  και Ούτε καν έχω κάνει λογαριασμό πουθενα.παραθετω και φωτο

Μπορείτε να μου πείτε το μπορώ να κάνω να μην μου έρχονται άυτά τα email.3 φορές έχω κάνει φορμάτ στο ύπολογιστη επειδή ανοίγω το hotmail να δω τα μηνύματα μου και βλέπω άυτά συνεχείά μπροστά μου.

Screenshot_20200328-140544_Chrome.jpg

Screenshot_20200328-140519_Chrome.jpg

Screenshot_20200328-140432_Chrome.jpg

Δημοσ.

Στο Hotmail αυτά πάνε κατά 99% στην ανεπιθύμητη αλληλογραφία αμέσως, οπότε μπορείς να μην τα ανοίξεις καν.
Κάπου θα έδωσες το email σου, εγώ είχα πάθει κάτι αντίστοιχο δίνοντας το μαιλ για εγγύηση σε πασίγνωστη αλυσίδα τεχνολογίας.

Δημοσ.

δεν θυμάμαι να είχα δώσει κάπου το mail μου.εν τω μεταξύ μου έχει έρθει και απόδειξη ότι έχω κάνει αγορά.με άσχετη καρτα και άσχετη αγορά.πατησα εκεί που λέει cancel order άλλα με βγάζει στην παραπάνω σελίδα να πατήσω να συνδεθώ με το apple id

οπότε ο μόνος τρόπος είναι αγνόηση?

Screenshot_20200328-144046_Word.jpg

Δημοσ.

Η πρώτη επιλογή (και η σωστή) είναι να το αγνοήσεις, είναι spam. 

Η δεύτερη επιλογή (που θα βαράς το κεφάλι σου και θα ανοίγεις άλλα θέματα "μου πήραν 300 ευρώ απο την κάρτα) είναι να ακολουθήσεις τα λίνκ που σου δίνουν

Δημοσ.

ναι πανε μονά τους στα spam. φοβάμαι μήπως πάλι μου γίνει τίποτα στο pc ή από το κινητό και μου κλέψουμε τους κωδικούς ή δεν ξέρω και εγώ τι

παραθέτω και άλλη μια φωτο 

Screenshot_20200328-144440_Chrome.jpg

Δημοσ.

Για να κολλησεις κατι απο αυτα τα εμαιλ πρεπει να πατησεις σε καποιον συνδεσμο (link) που περιεχουν μεσα , δεν κολλας κατι μονο με την αναγνωση τους . Μερικα εμαιλ ειναι πολυ καλο φτιαγμενα και θελουν προσοχη , και ΔΕΝ πανε παντα στα σπαμ

Δημοσ.

Ξεκόλλα!!!!!!!!!

6 λεπτά πριν, mpazoykas είπε

ναι πανε μονά τους στα spam. φοβάμαι μήπως πάλι μου γίνει τίποτα στο pc ή από το κινητό και μου κλέψουμε τους κωδικούς ή δεν ξέρω και εγώ τι

παραθέτω και άλλη μια φωτο 

Screenshot_20200328-144440_Chrome.jpg

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Ξεκόλλα!!!!!!!!!

13 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Ξεκόλλα!!!!!!!!!

21 λεπτά πριν, j0hnn1e είπε

Η πρώτη επιλογή (και η σωστή) είναι να το αγνοήσεις, είναι spam. 

Η δεύτερη επιλογή (που θα βαράς το κεφάλι σου και θα ανοίγεις άλλα θέματα "μου πήραν 300 ευρώ απο την κάρτα) είναι να ακολουθήσεις τα λίνκ που σου 

οκ παιδιά έύχαριστω όλους για της απαντήσεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...