mpazoykas Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 καλησπέρα σε όλους. λοιπόν το θέμα έχει να κάνει ως εξής μου έρχονται συχνά email ότι έχω κάνει αγορές ενώ εγώ ποτέ δεν έιχα apple και Ούτε καν έχω κάνει λογαριασμό πουθενα.παραθετω και φωτο Μπορείτε να μου πείτε το μπορώ να κάνω να μην μου έρχονται άυτά τα email.3 φορές έχω κάνει φορμάτ στο ύπολογιστη επειδή ανοίγω το hotmail να δω τα μηνύματα μου και βλέπω άυτά συνεχείά μπροστά μου.
G.TH. Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Στο Hotmail αυτά πάνε κατά 99% στην ανεπιθύμητη αλληλογραφία αμέσως, οπότε μπορείς να μην τα ανοίξεις καν. Κάπου θα έδωσες το email σου, εγώ είχα πάθει κάτι αντίστοιχο δίνοντας το μαιλ για εγγύηση σε πασίγνωστη αλυσίδα τεχνολογίας.
mpazoykas Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 δεν θυμάμαι να είχα δώσει κάπου το mail μου.εν τω μεταξύ μου έχει έρθει και απόδειξη ότι έχω κάνει αγορά.με άσχετη καρτα και άσχετη αγορά.πατησα εκεί που λέει cancel order άλλα με βγάζει στην παραπάνω σελίδα να πατήσω να συνδεθώ με το apple id οπότε ο μόνος τρόπος είναι αγνόηση?
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 ΜΗΝ πατήσεις ακύρωση κλπ.Απλά το αγνοείς. Πάνε απο μόνα τους στο spam,σωστά;
j0hnn1e Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Η πρώτη επιλογή (και η σωστή) είναι να το αγνοήσεις, είναι spam. Η δεύτερη επιλογή (που θα βαράς το κεφάλι σου και θα ανοίγεις άλλα θέματα "μου πήραν 300 ευρώ απο την κάρτα) είναι να ακολουθήσεις τα λίνκ που σου δίνουν
mpazoykas Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 ναι πανε μονά τους στα spam. φοβάμαι μήπως πάλι μου γίνει τίποτα στο pc ή από το κινητό και μου κλέψουμε τους κωδικούς ή δεν ξέρω και εγώ τι παραθέτω και άλλη μια φωτο
cazanova Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Για να κολλησεις κατι απο αυτα τα εμαιλ πρεπει να πατησεις σε καποιον συνδεσμο (link) που περιεχουν μεσα , δεν κολλας κατι μονο με την αναγνωση τους . Μερικα εμαιλ ειναι πολυ καλο φτιαγμενα και θελουν προσοχη , και ΔΕΝ πανε παντα στα σπαμ
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Ξεκόλλα!!!!!!!!! 6 λεπτά πριν, mpazoykas είπε ναι πανε μονά τους στα spam. φοβάμαι μήπως πάλι μου γίνει τίποτα στο pc ή από το κινητό και μου κλέψουμε τους κωδικούς ή δεν ξέρω και εγώ τι παραθέτω και άλλη μια φωτο
Dannie Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Εμενα ερχονται συνεχεια απο apple και paypal απλα δεν δινω σημασια.
mpazoykas Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 13 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ξεκόλλα!!!!!!!!! 13 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ξεκόλλα!!!!!!!!! 21 λεπτά πριν, j0hnn1e είπε Η πρώτη επιλογή (και η σωστή) είναι να το αγνοήσεις, είναι spam. Η δεύτερη επιλογή (που θα βαράς το κεφάλι σου και θα ανοίγεις άλλα θέματα "μου πήραν 300 ευρώ απο την κάρτα) είναι να ακολουθήσεις τα λίνκ που σου οκ παιδιά έύχαριστω όλους για της απαντήσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα