Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 90hz σε κινεζικη οθονη?? Θα μπλοκαρουν οι αγγελιες στο insomnia σε κανενα 3 μηνο μετα την κυκλοφορια του P40....... Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2020 από platanos23
vassilakos21 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 59 λεπτά πριν, Istelios είπε Ε καλα στις οθονες εχετε μεινει και στα νουμερα.Για κανα midrange κινητο καλη ειναι και η λαγκσουμγκ.Ζητω οι εξινος!!!!!! Εσύ σε τι έχεις μείνει; Ζήτω η αντικειμενικότητα... Μόλις για exynos ενώ οι Kirin είναι χειρότερη άσε που στον υπόλοιπο κόσμο έχει Snapdragon. Λαγκσουμγκ για να λες θα έχεις μείνει στo galaxy ace 37 λεπτά πριν, stafaf είπε Δηλαδή η άποψή σου για τις οθόνες της Samsung έχει μεγαλύτερη βαρύτητα επειδή δεν είχες ποτέ συσκευή με οθόνη Samsung. Ομολογώ ότι με έπεισες. Εσύ δηλαδή αμφιβάλεις ότι είναι οι καλύτερες οθόνες ; 3
stafaf Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 9 λεπτά πριν, vassilakos21 είπε Εσύ δηλαδή αμφιβάλεις ότι είναι οι καλύτερες οθόνες ; Δεν έχει καμία σχέση το τι πιστεύω εγώ. Δεν εξέφρασα άποψη. 1
mp123 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 2020 και βλέπω το s10 του 2019 σε αντιγραφή με τιμή στο 1000ρικο. Δεν πάει καλά η χαλβάη 1
Stali84 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Το κινητό αξίζει για όποιον θελει flagship, προσωπικά κάτοχος όμως του p30 pro δεν μου αρέσει το μπροστινό dual camera, για αναβάθμιση σε p40pro δεν αξίζει για μένα γιατί είναι σχετικά μικρές οι διαφορές μπορεί για p50 Pro στο μέλλον, γενικά πάντως είμαι της άποψης αλλαγής κινητού μετά από τουλάχιστον 3 και χρονια μιας και οι διάφορες θα αρχίσουν να μεγαλώνουν...αυτο ισχύει για όσους βέβαια έχουν flagship όποιας εταιρίας, δεν αξίζει κάθε χρόνο η ακόμη και 2 να αλλάζεις. 2
freegr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Ειδικά κινητά πανάκριβα στη χώρα του παρανοϊού για να παραλληλίσουνε με την. γενική πτώση στις πωλήσεις
YoungHOV Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, agap είπε συμφωνω αλλα ειναι ρισκο να δωσει καποιος τοσα χρηματα σημερα...ετσι την πατησε και η microsoft - nokia αν θυμασαι με το λειτουργικο της...σημερα ανυπαρκτο !!! Μπορει βεβαια και να παει καλα το store τους ποιος ξερει...αν το διναν πιο φθηνα το τηλ θα το επαιρνε ποιο πολυς κοσμος εστω σαν δοκιμη...και ετσι λογω ζητησης θα ανεβαιναν πιο πολλες εφαρμογες ...τωρα χλωμο το βλεπω ...μονο απο κινα αν υποστηριχτει σε πωλησεις και ανεβει σταδιακα και στον υπολοιπο πλανητη...θα δειξει Windows Mobile... Ωραίες εποχές. Τρομερά άσχημη εκτέλεση από πλευρά της Microsoft, αν και πολύ όμορφο OS. 1 ώρα πριν, Sethiros είπε Αυτό το μύθευμα το έλεγαν και για τα wp αλλά υπάρχουν εξαιρετικές εφαρμογές στο playstore πολύ περισσότερες απ' όσες φαντάζεται κανείς. Προφανώς και μέσα στη πληθώρα θα υπάρχουν κακές εφαρμογές αλλά αυτές αποφεύγονται εύκολα λόγω της βαθμολογίας. Το να περιοριστεί κάποιος είναι απλώς ιδεοληψία και επειδή είναι φανατικός της Huawei. ΥΓ. Κι εγώ κινητό Huawei έχω. Δεκτή και δικαιολογημένη άποψη. Θα δειξει. Ενδιαφέρον εποχές μπροστα μας. 1
gianniskks Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Άντε τα notch δεν μας αρέσουν. Αυτή η τρυπάρα πάνω αριστερά ειναι πιο καλαίσθητη και πιο λειτουργική απο το notch? 1
Retromaniac Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, agap είπε συμφωνω αλλα ειναι ρισκο να δωσει καποιος τοσα χρηματα σημερα...ετσι την πατησε και η microsoft - nokia αν θυμασαι με το λειτουργικο της...σημερα ανυπαρκτο !!! Μπορει βεβαια και να παει καλα το store τους ποιος ξερει...αν το διναν πιο φθηνα το τηλ θα το επαιρνε ποιο πολυς κοσμος εστω σαν δοκιμη...και ετσι λογω ζητησης θα ανεβαιναν πιο πολλες εφαρμογες ...τωρα χλωμο το βλεπω ...μονο απο κινα αν υποστηριχτει σε πωλησεις και ανεβει σταδιακα και στον υπολοιπο πλανητη...θα δειξει Μα υπάρχουν και πιο φθηνά Huawei και θα υποστηριχθεί και από εκεί το store Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2020 από Retromaniac
Lewnidas1995 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 αντι να μαλώνετε για το ποιο κινητο εχει την καλυτερη οθονη και αν η BOE με 90hz θα παει για πεταμα σας έχω καλύτερη τροφη. Εγω τα τελευταια 3 χρονια αγοράζω μόνο huawei με τελευταίο να ειναι το p30 pro. Όλα τέλεια, όλα ωραια, κανενα παράπονο μέχρι που μια μερα, εγβαζα φωτογραφια σε τριποδα σκυφτός. Το κινητό ήταν σε ύψος 15-20 εκατοστά. Για κακή μου τύχη γλίστρησε απο την βαση και επεσε. Αυτο που ειδα μετα ήταν τραγικό. Ενα τεράστιο σημάδι τέρμα κατω (ευτυχώς στο μπεζελ) και 2 μικρούλικα στην οθονη που για να τα δεις πρεπει αν τα κοιταξεις στο φως αλλα σε καποια σκηνικα φαινονται οταν ειναι ανοιχτη η οθόνη. Που θελω να καταλήξω; Μετα απο λιγο ψάξιμο ΔΕΝ ΕΧΕΙ Gorilla glass. Ποιος θα σκεφτοταν εξ αλλου εν ετη 2019 σε ναυαρχίδα να ψαξει για gorilla glass? Νομιζω ηταν η τελευταια συσκευή που αγόρασα. Και όχι , καμία σχεση με gapps. 3 1
Vkngs Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, seseji είπε σαν τις οθονες των samsung δεν υπαρχουν κ οταν το λεει αυτο καποιος που δεν εχει αγορασει ποτε samsung αυτο λεει κατι Ισχύει φίλε. Κι εγώ δεν είχα ποτέ μου αλλά σίγουρα θα είναι η επόμενη μου επιλογή το s20... Δεν παίζονται στις οθόνες... 1
hiimFred Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Συγγνώμη η LG δε κατασκευάζει δικά της panels (Pc monitors, τηλεοράσεις, κινητά)? Τα προηγούμενα κινητά της τι οθόνες είχαν? Δική της πατέντα δεν ήταν οι oled (p-oled)? 1
stratismjt Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, Lewnidas1995 είπε αντι να μαλώνετε για το ποιο κινητο εχει την καλυτερη οθονη και αν η BOE με 90hz θα παει για πεταμα σας έχω καλύτερη τροφη. Εγω τα τελευταια 3 χρονια αγοράζω μόνο huawei με τελευταίο να ειναι το p30 pro. Όλα τέλεια, όλα ωραια, κανενα παράπονο μέχρι που μια μερα, εγβαζα φωτογραφια σε τριποδα σκυφτός. Το κινητό ήταν σε ύψος 15-20 εκατοστά. Για κακή μου τύχη γλίστρησε απο την βαση και επεσε. Αυτο που ειδα μετα ήταν τραγικό. Ενα τεράστιο σημάδι τέρμα κατω (ευτυχώς στο μπεζελ) και 2 μικρούλικα στην οθονη που για να τα δεις πρεπει αν τα κοιταξεις στο φως αλλα σε καποια σκηνικα φαινονται οταν ειναι ανοιχτη η οθόνη. Που θελω να καταλήξω; Μετα απο λιγο ψάξιμο ΔΕΝ ΕΧΕΙ Gorilla glass. Ποιος θα σκεφτοταν εξ αλλου εν ετη 2019 σε ναυαρχίδα να ψαξει για gorilla glass? Νομιζω ηταν η τελευταια συσκευή που αγόρασα. Και όχι , καμία σχεση με gapps. Φιλε μου εχεις μπερδεψει κατι το gorilla glass ειναι για την ανεκτικότητα του γυαλιου ενάντια στις γρατζουνιές και οχι στις πτώσεις. Το ιδιο ισχύει και για τα tempered glass μην μπερδεύετε καποια πράγματα. Αν θες να είναι ανθεκτικό στις πτώσεις πήγαινε σε κανένα CAT.
Lewnidas1995 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 44 λεπτά πριν, stratismjt είπε Φιλε μου εχεις μπερδεψει κατι το gorilla glass ειναι για την ανεκτικότητα του γυαλιου ενάντια στις γρατζουνιές και οχι στις πτώσεις. Το ιδιο ισχύει και για τα tempered glass μην μπερδεύετε καποια πράγματα. Αν θες να είναι ανθεκτικό στις πτώσεις πήγαινε σε κανένα CAT. η πτωση ηταν αστεια. ακομα και με κλειδια στην τσεπη κανει γρατζουνιες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα