dimakisk Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Η Huawei ανακοίνωσε πρόσφατα τη νέα σειρά smartphones, P40. Το «απλό» P40 έχει επίπεδη οθόνη OLED με διαγώνιο 6,1 ιντσών και ανάλυση FullHD+ ενώ τα P40 Pro και P40 Pro+ διαθέτουν την ίδια quad-curved 90Hz οθόνη OLED 6,58 ιντσών με ανάλυση 1200 x 2640 pixels. Λίγο μετά την ανακοίνωση των προϊόντων, ο CEO της Κινέζικης κατασκευάστριας οθονών BOE μέσω του λογαριασμού του στο Κινέζικο κοινωνικό δίκτυο Weibo έκανε γνωστό ότι η εταιρεία του είναι εκείνη που βρίσκεται πίσω από την παραγωγή των οθονών. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας δήλωσε υπερήφανος και χαρακτήρισε τις οθόνες των P40 Pro και P40 Pro+ σημαντικό επίτευγμα καθώς πέρα από τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων διαθέτουν διπλού μεγέθους οπή για τις ανάγκες της κάμερας 32MP και του βιομετρικού αισθητήρα depth/ IR. Η εταιρεία επίσης ανακοίνωσε ότι είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος πάροχος οθονών AMOLED στον κόσμο μετά την Samsung, ωστόσο σε τοπικό επίπεδο, κατέχει το 86,7% της αγοράς. Η εταιρεία BOE είναι ο προμηθευτής οθονών και για άλλες συσκευές, όπως για τα Huawei Mate Xs, Motorola Razr, Reno3 Pro 5G και LG V60 ThinQ 5G! GSMArena Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
agap Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Καλό σε specs το τηλεφωνο και ειδικα το pro σε καμερες ,αλλα ποιος θα δωσει 1000+ ευρω οταν δεν εχει playstore...το δικο τους store ειναι σε αρχικα σταδια..κατα την γνωμη μου επρεπε η τιμη να ηταν πολυ πιο χαμηλη... 8 2
seseji Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 σαν τις οθονες των samsung δεν υπαρχουν κ οταν το λεει αυτο καποιος που δεν εχει αγορασει ποτε samsung αυτο λεει κατι 15
Panagioths94 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 3 λεπτά πριν, agap είπε Καλό σε specs το τηλεφωνο και ειδικα το pro σε καμερες ,αλλα ποιος θα δωσει 1000+ ευρω οταν δεν εχει playstore...το δικο τους store ειναι σε αρχικα σταδια..κατα την γνωμη μου επρεπε η τιμη να ηταν πολυ πιο χαμηλη... Και αν σε 1-2 χρόνια το φτιάξει τι θα κάνει, θα ανεβοκατεβαζει τιμές? Έτσι κι αλλιώς το 60% των πωλήσεων της προέρχονται από Κίνα. Εκεί θα πουλήσει (αν και τώρα με κορονοϊό δύσκολα τα πράγματα)
JinTheGod Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Οποτε θα αποφυγει το φιασκο που επαθε περσι με το mate 20 pro. Για να δουμε και στην πραξη τωρα με τα 90hz πως θα τα παει...
YoungHOV Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 11 λεπτά πριν, agap είπε Καλό σε specs το τηλεφωνο και ειδικα το pro σε καμερες ,αλλα ποιος θα δωσει 1000+ ευρω οταν δεν εχει playstore...το δικο τους store ειναι σε αρχικα σταδια..κατα την γνωμη μου επρεπε η τιμη να ηταν πολυ πιο χαμηλη... Θα ακουστεί χαζό αυτό που θα πω, αλλά αν έπαιρνα τώρα, αυτή τη στιγμή τηλέφωνο, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έπαιρνα με HMS και όχι Google Services. Για εμένα ένα advantage είναι η έλλειψη των "εφαρμογών της πλάκας" με τις οποίες έχει βουλιάξει το Play Store. Λιγότερη ποικιλία, δεκτό, αλλά περισσότερες εφαρμογές "της προκοπής" χωρίς τις filler χαζομάρες. Θα δείξει βέβαια τους επόμενους μηνες/χρόνια, αν θα πετύχει σαν πλατφόρμα. 1 5 1
athanaso77 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δηλαδή η LG για το V60 δεν βάζει τις δικές της οθόνες και αγοράζει από τη BOE; Πάρε να καταλάβεις... 2
Istelios Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 21 λεπτά πριν, seseji είπε σαν τις οθονες των samsung δεν υπαρχουν κ οταν το λεει αυτο καποιος που δεν εχει αγορασει ποτε samsung αυτο λεει κατι Ε καλα στις οθονες εχετε μεινει και στα νουμερα.Για κανα midrange κινητο καλη ειναι και η λαγκσουμγκ.Ζητω οι εξινος!!!!!! 1 3 1
agap Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 12 λεπτά πριν, YoungHOV είπε Θα ακουστεί χαζό αυτό που θα πω, αλλά αν έπαιρνα τώρα, αυτή τη στιγμή τηλέφωνο, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έπαιρνα με HMS και όχι Google Services. Για εμένα ένα advantage είναι η έλλειψη των "εφαρμογών της πλάκας" με τις οποίες έχει βουλιάξει το Play Store. Λιγότερη ποικιλία, δεκτό, αλλά περισσότερες εφαρμογές "της προκοπής" χωρίς τις filler χαζομάρες. Θα δείξει βέβαια τους επόμενους μηνες/χρόνια, αν θα πετύχει σαν πλατφόρμα. συμφωνω αλλα ειναι ρισκο να δωσει καποιος τοσα χρηματα σημερα...ετσι την πατησε και η microsoft - nokia αν θυμασαι με το λειτουργικο της...σημερα ανυπαρκτο !!! Μπορει βεβαια και να παει καλα το store τους ποιος ξερει...αν το διναν πιο φθηνα το τηλ θα το επαιρνε ποιο πολυς κοσμος εστω σαν δοκιμη...και ετσι λογω ζητησης θα ανεβαιναν πιο πολλες εφαρμογες ...τωρα χλωμο το βλεπω ...μονο απο κινα αν υποστηριχτει σε πωλησεις και ανεβει σταδιακα και στον υπολοιπο πλανητη...θα δειξει 1
giannhs_xi Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 παιδια εχω μια απορια οποιος ξερει να με διαφωτισει.. Για ποιο λογο η Huawei στα πιο mid-low range κινητα εχει google play services κλπ ενω στις ναυαρχιδες δεν εχει? πχ nova 5t εχει , psmart pro κλπ
Sethiros Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 24 λεπτά πριν, YoungHOV είπε Θα ακουστεί χαζό αυτό που θα πω, αλλά αν έπαιρνα τώρα, αυτή τη στιγμή τηλέφωνο, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έπαιρνα με HMS και όχι Google Services. Για εμένα ένα advantage είναι η έλλειψη των "εφαρμογών της πλάκας" με τις οποίες έχει βουλιάξει το Play Store. Λιγότερη ποικιλία, δεκτό, αλλά περισσότερες εφαρμογές "της προκοπής" χωρίς τις filler χαζομάρες. Θα δείξει βέβαια τους επόμενους μηνες/χρόνια, αν θα πετύχει σαν πλατφόρμα. Αυτό το μύθευμα το έλεγαν και για τα wp αλλά υπάρχουν εξαιρετικές εφαρμογές στο playstore πολύ περισσότερες απ' όσες φαντάζεται κανείς. Προφανώς και μέσα στη πληθώρα θα υπάρχουν κακές εφαρμογές αλλά αυτές αποφεύγονται εύκολα λόγω της βαθμολογίας. Το να περιοριστεί κάποιος είναι απλώς ιδεοληψία και επειδή είναι φανατικός της Huawei. ΥΓ. Κι εγώ κινητό Huawei έχω. 5 1
bill987 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 3 λεπτά πριν, giannhs_xi είπε παιδια εχω μια απορια οποιος ξερει να με διαφωτισει.. Για ποιο λογο η Huawei στα πιο mid-low range κινητα εχει google play services κλπ ενω στις ναυαρχιδες δεν εχει? πχ nova 5t εχει , psmart pro κλπ Διότι βγήκαν πριν το μπαν ... Θα συνεχίσουν να έχουν κανονικά υποστήριξη, απλά ότι βγάζει πλέον δεν θα έχει gapps! 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Εχω δει Samsung tablet τι εχει παθει με το burn in και οσο και καλες να ειναι δεν θελω Oled σε συσκευη που εχει στατικη εικονα. Σε αντιθεση πριν μεγαλωσουν τα παιδια η Plasma που ειχα επειδη εβλεπα μονο ταινιες εκει οταν την εδωσα μετα απο 5 χρονια δεν ειχε ιχνος burn in Τωρα αναγκαστικα 65αρα που πηρα ειναι VA γιατι μπορει να καιει και 7-8 ωρες την ημερα. 1
stafaf Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 47 λεπτά πριν, seseji είπε σαν τις οθονες των samsung δεν υπαρχουν κ οταν το λεει αυτο καποιος που δεν εχει αγορασει ποτε samsung αυτο λεει κατι Δηλαδή η άποψή σου για τις οθόνες της Samsung έχει μεγαλύτερη βαρύτητα επειδή δεν είχες ποτέ συσκευή με οθόνη Samsung. Ομολογώ ότι με έπεισες. 5 1 1
destron Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) "και LG V60 ThinQ 5G!" Η LG αγοράζει οθόνες από boe? Απαράδεκτο Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2020 από destron
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα