Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, deadrave είπε

Μη με βριζετε ρεε!!! Μέχρι τώρα μου λέγανε ότι τώρα με τον κορονοιο ζητανε μόνο το χαρτί κυκλοφορίας και λες ότι έχεις ξεχάσει το δίπλωμα και τρως μικρό πρόστιμο, αλλά αποτι μου λέτε εσείς έχει αλλάξει και βγενει αυτόματα στο σύστημα άμα δώσεις ταυτότητα?

Και δεν το κάνω ουτε για βόλτα ούτε ψώνια, το θέλω για τις 5 το πρωί για δουλειά, με τα ΜΜΜ κάνω 2 μισό ώρες να φτάσω και άλλες τόσες να γυρίσω, με το παπί 20 λεπτά, νόμιζα με το χαρτί κυκλοφορίας μπορούσα να το ρισκάρω και ότι το γεγονός ότι έχω περάσει τα σήματα και κάνει πρακτικά μαθήματα ίσως βοηθούσε σε περίπτωση δικαστηρίου.

Δεν σε βρίζουμε,να σε ταρακουνήσουμε θέλουμε γιατί πας να κάνεις πολύ μεγάλο λάθος.Αστο το μαμημένο λίγο ακόμα!Παρε το λεωφορείο λίγο καιρό ακόμα.

• Like 5
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε

Τπτ δεν θα σε βοηθησει στο δικαστηριο απο την στιγμη που δεν εχεις διπλωμα. Φταις 100%. Και επισης ως νεος οδηγος, το διπλωμα ειναι απαραιτητο για να σε ασφαλισει η ασφαλιστικη, οποτε θα εισαι και ανασφαλιστος με οτι αυτο συνεπαγεται. 

Όχι την ασφάλεια την έβγαλα, δηλαδή στην ουσία τσάμπα έχω ασφάλεια αφού δεν με ασφαλίζει στην περίπτωση ατυχήματος άμα δεν έχω διπλομα, πάντως εγώ δεν ρωτάω τι θα γίνει αν τρακαρω, μόνο αν γίνει έλεγχος, καταρχάς την στιγμή εκείνη πέρα από το πρόστιμο μου το παίρνουν το μηχανάκι? 

Επίσης μέχρι να βγει το δικαστήριο θα έχω στάνταρ δίπλωμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, deadrave είπε

Όχι την ασφάλεια την έβγαλα, δηλαδή στην ουσία τσάμπα έχω ασφάλεια αφού δεν με ασφαλίζει στην περίπτωση ατυχήματος άμα δεν έχω διπλομα, πάντως εγώ δεν ρωτάω τι θα γίνει αν τρακαρω, μόνο αν γίνει έλεγχος, καταρχάς την στιγμή εκείνη πέρα από το πρόστιμο μου το παίρνουν το μηχανάκι? 

Δεν εχεις ασφαλεια. Ως νεος οδηγος, εισαι υποχρεωμενος να πληρωνεις εξτρα ενα υπασφαλιστρο. Για να βγει το υπασφαλιστρο αυτο, η ασφαλιστικη χρειαζεται αντιγραφο του διπλωματος σου. Αρα εισαι ανασφαλιστος χωρις διπλωμα. Ακομα και σε αλλο ονομα να εχει βγει η ασφαλεια, αν υπαρξει ατυχημα με οδηγο εσενα, δεν σε καλυπτει χωρις το υπασφαλιστρο.

Επεξ/σία από Μάκαρος
Δημοσ.

βρήκες περίοδο να κυκλοφορήσεις παράνομα.

2 φορές πήρα το αυτοκίνητο μέσα στην απαγόρευση. Τη μια φορά με σταματήσαν για έλεγχο.

Και τις 2 φορές καθ όλη τη διαδρομή που έκανα πέτυχα 3-4 μπλόκα (δημοτική, αστυνομία και λιμενικό). οι πιθανότητες είναι εις βάρος σου.

• Like 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε

Δεν εχεις ασφαλεια. Ως νεος οδηγος, εισαι υποχρεωμενος να πληρωνεις εξτρα ενα υπασφαλιστρο. Για να βγει το υπασφαλιστρο αυτο, η ασφαλιστικη χρειαζεται αντιγραφο του διπλωματος σου. Αρα εισαι ανασφαλιστος χωρις διπλωμα. Ακομα και σε αλλο ονομα να εχει βγει η ασφαλεια, αν υπαρξει ατυχημα με οδηγο εσενα, δεν σε καλυπτει χωρις το υπασφαλιστρο.

Τι χαλάτε τον χρόνο σας...

Αφού δεν θέλει να καταλάβει...

46 λεπτά πριν, deadrave είπε

Οδήγησε αγορίνα μου... Μην τους ακούς... 

Όλα καλά θα πάνε...

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε

Σκεψου μονο τι θα παθεις αν σου συμβει και κανενα τροχαιο απλο ή με τραυματισμο για να μην το παω παρα περα ...

Αν το έχει ασφαλισμένο σε όνομα άλλου, η ασφαλιστική πληρώνει κανονικά αστική ευθύνη στο θύμα και μετά κινείται κατά του θύτη, αυτού στο όνομα του οποίου είναι η ασφάλεια, η άδεια κυκλοφορίας και ούτω καθεξής (αξιώνοντας όλο το ποσό αποζημίωσης). Για αυτό και ξεκίνησα με (ρητορική) ερώτηση το πρώτο ποστ μου στην πρώτη σελίδα.

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
Δημοσ.

Καλά δεν θα το παίρνω, 2 μήνες τώρα θα μουχλιάσει, το αγόρασα πρόωρα, αυτήν την ασφάλεια η υπασφαληστρο όπως λέγετε να την βγάλω η δεν έχει νόημα?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, deadrave είπε

Μη με βριζετε ρεε!!! Μέχρι τώρα μου λέγανε ότι τώρα με τον κορονοιο ζητανε μόνο το χαρτί κυκλοφορίας και λες ότι έχεις ξεχάσει το δίπλωμα και τρως μικρό πρόστιμο, αλλά αποτι μου λέτε εσείς έχει αλλάξει και βγενει αυτόματα στο σύστημα άμα δώσεις ταυτότητα?

Και δεν το κάνω ουτε για βόλτα ούτε ψώνια, το θέλω για τις 5 το πρωί για δουλειά, με τα ΜΜΜ κάνω 2 μισό ώρες να φτάσω και άλλες τόσες να γυρίσω, με το παπί 20 λεπτά, νόμιζα με το χαρτί κυκλοφορίας μπορούσα να το ρισκάρω και ότι το γεγονός ότι έχω περάσει τα σήματα και κάνει πρακτικά μαθήματα ίσως βοηθούσε σε περίπτωση δικαστηρίου.

Ξεκινάμε από τα βασικά...

1. τελειώνουμε το δημοτικό μαθαίνοντας ορθογραφία.

2. μαθαίνουμε ότι οι νόμοι ισχύουν σε όλες τις περιπτώσεις.

1 ώρα πριν, deadrave είπε

Εάν δεν τρολαρεις με αυτά που λες, τότε έχεις σοβαρό πρόβλημα !!!!!!!

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, deadrave είπε

Καλά δεν θα το παίρνω, 2 μήνες τώρα θα μουχλιάσει, το αγόρασα πρόωρα, αυτήν την ασφάλεια η υπασφαληστρο όπως λέγετε να την βγάλω η δεν έχει νόημα?

Και να θες, δεν μπορεις να το βγαλεις. Η ασφαλιστικη ζηταει αντιγραφο του διπλωματος του νεου οδηγου για να βγαλει το υπασφαλιστρο.

Ειναι μεγαλη απερισκεψια να το ρισκαρεις. Στο δρομο δεν κυκλοφορουν μονο αμαξια για να χτυπησεις μονο εσυ οπως ειπες παραπανω, αλλα κυκλοφορουν και πεζοι. Σκεψου να εμπλακεις σε ατυχημα με πεζο. Απλα ανοιξε το συμβολαιο της ασφαλειας και δες τις αποζημιωσεις για ζημιες απο τριτους. Και μαντεψε απο ποιον θα παρει αυτα τα λεφτα η ασφαλεια.

Επεξ/σία από Μάκαρος
Δημοσ.

Απλα κατι θα σου πω...

εισαι παρανομος... ναι

το ξερεις...ναι

θες να μπαλωσεις καπως την παρανομια σου...ναι

υπαρχει λυση...ναι

ΠΑΡΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ !!!! τοσο απλα

Δημοσ.

Κάνε υπομονή βρε αγόρι μου, εδώ κλειστηκαμε μέσα στα σπίτια και κάνουμε υπομονή, δεν αξίζει το ρίσκο ούτε για πλάκα !!!!

Δημοσ.

,κλεινει το θεμα.τα αυτονοητα θα εξηγουμε ή ψαχνεις καποιον να σου πει οδηγησε χωρις διπλωμα και να σε παρει στο λαιμο του?

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...