deadrave Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα, λόγω του κορονοιου και της καραντίνας μου σταμάτησε το μάθημα οδήγησης στην μέση ( δηλαδή πέρασα τα σήματα αλλά δεν μου κάνουνε πρακτική κλπ και μετά να δώσω). Η ερώτηση μου είναι πόσο μεγάλο είναι το ρίσκο για βάρη πρόστιμο να πάρουν το μηχανάκι και τα λοιπά άμα με σταματήσουν? Έχω το χαρτί κυκλοφορίας για δουλειά, θα έχω την ασφαλεια, ταυτότητα και άδεια μηχανής, αλλά δεν θα εχω το διπλομα. Πάλι έχω και με κράνος φυσικά, ποιες οι πιθανοτητες να με σταματήσουν αυτόν τον μήνα, και αν με σταματήσουν τι λέτε θα γίνει? Ευχαριστώ πολύ!! 1
MauroPaltoudias Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Η ασφάλεια που αναφέρεις, γνωρίζεις προς τα πού θα κινηθεί (αν και εφόσον όταν αποζημιώσει τον ζημιωμένο από το γεγονός), αν προκαλέσεις ατύχημα ; Επίσης, έχε κατά νου ότι η διασταύρωση κατοχής διπλώματος ή μη, γίνεται αυτόματα. Πάνε τα παλιά τηλέφωνα στα κεντρικά, για να ρωτήσουν λεπτομέρειες. Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2020 από MauroPaltoudias
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 5 λεπτά πριν, deadrave είπε Καλησπέρα, λόγω του κορονοιου και της καραντίνας μου σταμάτησε το μάθημα οδήγησης στην μέση ( δηλαδή πέρασα τα σήματα αλλά δεν μου κάνουνε πρακτική κλπ και μετά να δώσω). Η ερώτηση μου είναι πόσο μεγάλο είναι το ρίσκο για βάρη πρόστιμο να πάρουν το μηχανάκι και τα λοιπά άμα με σταματήσουν? Έχω το χαρτί κυκλοφορίας για δουλειά, θα έχω την ασφαλεια, ταυτότητα και άδεια μηχανής, αλλά δεν θα εχω το διπλομα. Πάλι έχω και με κράνος φυσικά, ποιες οι πιθανοτητες να με σταματήσουν αυτόν τον μήνα, και αν με σταματήσουν τι λέτε θα γίνει? Ευχαριστώ πολύ!! Πρέπει να είναι κάποιος τέρμα χαζός για να κυκλοφορεί παράνομα τετοια εποχή. Με την αστυνομία έξω να ελέγχει ποιος κυκλοφορεί . 9
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 19 λεπτά πριν, deadrave είπε Καλησπέρα, λόγω του κορονοιου και της καραντίνας μου σταμάτησε το μάθημα οδήγησης στην μέση ( δηλαδή πέρασα τα σήματα αλλά δεν μου κάνουνε πρακτική κλπ και μετά να δώσω). Η ερώτηση μου είναι πόσο μεγάλο είναι το ρίσκο για βάρη πρόστιμο να πάρουν το μηχανάκι και τα λοιπά άμα με σταματήσουν? Έχω το χαρτί κυκλοφορίας για δουλειά, θα έχω την ασφαλεια, ταυτότητα και άδεια μηχανής, αλλά δεν θα εχω το διπλομα. Πάλι έχω και με κράνος φυσικά, ποιες οι πιθανοτητες να με σταματήσουν αυτόν τον μήνα, και αν με σταματήσουν τι λέτε θα γίνει? Ευχαριστώ πολύ!! Απαντησες μονος σου
Joshua21 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 16 λεπτά πριν, deadrave είπε Καλησπέρα, λόγω του κορονοιου και της καραντίνας μου σταμάτησε το μάθημα οδήγησης στην μέση ( δηλαδή πέρασα τα σήματα αλλά δεν μου κάνουνε πρακτική κλπ και μετά να δώσω). Η ερώτηση μου είναι πόσο μεγάλο είναι το ρίσκο για βάρη πρόστιμο να πάρουν το μηχανάκι και τα λοιπά άμα με σταματήσουν? Έχω το χαρτί κυκλοφορίας για δουλειά, θα έχω την ασφαλεια, ταυτότητα και άδεια μηχανής, αλλά δεν θα εχω το διπλομα. Πάλι έχω και με κράνος φυσικά, ποιες οι πιθανοτητες να με σταματήσουν αυτόν τον μήνα, και αν με σταματήσουν τι λέτε θα γίνει? Ευχαριστώ πολύ!! 5% είναι η πιθανότητα να σε σταματήσουν αυτόν το μήνα. Αν σε σταματήσουν είναι 70% η πιθανότητα να σου κάνουν δικαστήριο, 30% να σε πάνε αυτόφωρο. Σε κάλυψα?
Kamil Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Αυτον τον καιρο σε κάθε γωνια υπάρχει και ενα μπλοκο. Εσυ αποφασίζεις Φτασαμε να συζητάμε για τα αυτονόητα σε αυτη τη χωρα 3
ideal09 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 33 λεπτά πριν, deadrave είπε Καλησπέρα, λόγω του κορονοιου και της καραντίνας μου σταμάτησε το μάθημα οδήγησης στην μέση ( δηλαδή πέρασα τα σήματα αλλά δεν μου κάνουνε πρακτική κλπ και μετά να δώσω). Η ερώτηση μου είναι πόσο μεγάλο είναι το ρίσκο για βάρη πρόστιμο να πάρουν το μηχανάκι και τα λοιπά άμα με σταματήσουν? Έχω το χαρτί κυκλοφορίας για δουλειά, θα έχω την ασφαλεια, ταυτότητα και άδεια μηχανής, αλλά δεν θα εχω το διπλομα. Πάλι έχω και με κράνος φυσικά, ποιες οι πιθανοτητες να με σταματήσουν αυτόν τον μήνα, και αν με σταματήσουν τι λέτε θα γίνει? Ευχαριστώ πολύ!! Τόσο καιρό στη δουλειά με τι πήγαινες δηλαδη;
deadrave Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 14 λεπτά πριν, ideal09 είπε Τόσο καιρό στη δουλειά με τι πήγαινες δηλαδη; Λεοφωρειο. 26 λεπτά πριν, Joshua21 είπε 5% είναι η πιθανότητα να σε σταματήσουν αυτόν το μήνα. Αν σε σταματήσουν είναι 70% η πιθανότητα να σου κάνουν δικαστήριο, 30% να σε πάνε αυτόφωρο. Σε κάλυψα? Ναι ευχαριστώ!! Υπάρχει περίπτωση να μου πεις τα πρόστιμα?
Jason13 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 1 minute ago, deadrave said: Λεοφωρειο. Ναι ευχαριστώ!! Υπάρχει περίπτωση να μου πεις τα πρόστιμα? https://www.glavopoulos.com/el/kok-poines/
Joshua21 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 5 λεπτά πριν, deadrave είπε Ναι ευχαριστώ!! Υπάρχει περίπτωση να μου πεις τα πρόστιμα? Η οδήγηση χωρίς την απαραίτητη άδεια επιφέρει πρόστιμο τουλάχιστον 200€ (δεν υπάρχει max, μόνο min), και φυλάκιση από 1 ως 12 μήνες.
deadrave Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 6 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Η οδήγηση χωρίς την απαραίτητη άδεια επιφέρει πρόστιμο τουλάχιστον 200€ (δεν υπάρχει max, μόνο min), και φυλάκιση από 1 ως 12 μήνες. Ε λογικά η φυλάκιση ισχύει πιο πολύ με αμάξι? Δύσκολο να κάνω ζημιά σε κάποιον με μηχανάκι, πιο πολύ σε μένα άμα πάθω κάτι, οπότε μάλλον ηθική ζημιά στον άλλον άμα πεθάνω? Δεν ξέρω είμαι πολύ μπερδεμένος, βαρέθηκα με τα λεωφορεία να ξυπναω 3 μισό το πρωί.. αλλά από την άλλη είναι βάρη το πρόστιμο αποτι βλέπω..
Μάκαρος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δεν σχολιαζω την οδηγηση χωρις διπλωμα και ειδικα αυτη τη περιοδο που υπαρχει αστυνομια ανα 100 μετρα. Τελικα η ανθρωπινη βλακεια ειναι ανικητη 7
deadrave Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 3 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε Δεν σχολιαζω την οδηγηση χωρις διπλωμα και ειδικα αυτη τη περιοδο που υπαρχει αστυνομια ανα 100 μετρα. Τελικα η ανθρωπινη βλακεια ειναι ανικητη Μη με βριζετε ρεε!!! Μέχρι τώρα μου λέγανε ότι τώρα με τον κορονοιο ζητανε μόνο το χαρτί κυκλοφορίας και λες ότι έχεις ξεχάσει το δίπλωμα και τρως μικρό πρόστιμο, αλλά αποτι μου λέτε εσείς έχει αλλάξει και βγενει αυτόματα στο σύστημα άμα δώσεις ταυτότητα? Και δεν το κάνω ουτε για βόλτα ούτε ψώνια, το θέλω για τις 5 το πρωί για δουλειά, με τα ΜΜΜ κάνω 2 μισό ώρες να φτάσω και άλλες τόσες να γυρίσω, με το παπί 20 λεπτά, νόμιζα με το χαρτί κυκλοφορίας μπορούσα να το ρισκάρω και ότι το γεγονός ότι έχω περάσει τα σήματα και κάνει πρακτικά μαθήματα ίσως βοηθούσε σε περίπτωση δικαστηρίου.
Μάκαρος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 5 λεπτά πριν, deadrave είπε Μη με βριζετε ρεε!!! Μέχρι τώρα μου λέγανε ότι τώρα με τον κορονοιο ζητανε μόνο το χαρτί κυκλοφορίας και λες ότι έχεις ξεχάσει το δίπλωμα και τρως μικρό πρόστιμο, αλλά αποτι μου λέτε εσείς έχει αλλάξει και βγενει αυτόματα στο σύστημα άμα δώσεις ταυτότητα? Και δεν το κάνω ουτε για βόλτα ούτε ψώνια, το θέλω για τις 5 το πρωί για δουλειά, με τα ΜΜΜ κάνω 2 μισό ώρες να φτάσω και άλλες τόσες να γυρίσω, με το παπί 20 λεπτά, νόμιζα με το χαρτί κυκλοφορίας μπορούσα να το ρισκάρω και ότι το γεγονός ότι έχω περάσει τα σήματα και κάνει πρακτικά μαθήματα ίσως βοηθούσε σε περίπτωση δικαστηρίου. Τπτ δεν θα σε βοηθησει στο δικαστηριο απο την στιγμη που δεν εχεις διπλωμα. Φταις 100%. Και επισης ως νεος οδηγος, το διπλωμα ειναι απαραιτητο για να σε ασφαλισει η ασφαλιστικη, οποτε θα εισαι και ανασφαλιστος με οτι αυτο συνεπαγεται. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις