Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΠΑΙΔΕΣ  ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ!!

Με κάλεσαν & μου είπαν ότι η διαδικασία αποστολής των δωροεπιταγών  του Γερμανού από το Box app θα προχωρήσει κανονικά.

Θα τις πάρουμε όταν εξομαλυνθεί λίγο η κατάσταση με τον καροναϊό.. Έδωσα κανονικά τα στοιχεία μου και θα παραλάβω με κουριερ απ οτι μου είπε μια ευγενέστατη κοπέλα.

Σε ερώτηση μου πόση χρονική ισχύ θα έχουν μου απάντησε πως θα ισχύουν έως 31/12 !!

Σε μια ακόμη ερώτησή μου , αν θα συνδυάζονται πάνω από μια δωροεπιταγες ,δεν το γνώριζε και μου έδωσε ένα τηλέφωνο να ρωτήσω στο τμήμα εξυπηρέτησης Box.

2109287420ο αριθμός που με κάλεσε σχετικά με τα στοιχεία αποστολής των επιταγών (αν δεν σας έχουν πάρει , κάνετε εσεις τον κόπο κατα της άποψη μου)

2106241990 ο αριθμός που μου έδωσε η κοπέλα για να ρωτήσω αν μπορούμε να συνδυάσουμε τις επιταγές (δεν κάλεσα γιατί είμαι στην δουλειά) .

Αν κάποιος καλέσει  let me know.....

ΜΠΡΑΒΟ στον ΓΕΡΜΑΝΟ και το BOX APP που έστω με καθυστέρηση η διαδικασία θα έχει θετική εξέλιξη .

win - win 🤑😁 

Επεξ/σία από MontzOlee
  • Like 1
  • Confused 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήρα τηλέφωνο σε αυτό που έδωσες. 

Όντως μου είπαν θα προχωρήσουν απλά γίνεται χαμος και να περιμένω τηλέφωνο τους,οτι κολλάει το σύστημα, και τους δίνουν λίγους λίγους δικαιούχους ώστε να πάει νορμάλ το θέμα. 

Επίσης μου είπε ότι θα στείλουν τις δωροεπιταγες μόλις εξομαλυνθεί η κατάσταση.... 

Αντε να δούμε. Αν το κάνουν όντως και τις δώσουν, μπράβο τους. 

BTW 

Ρε ts, τόση χαρά, ούτε εμβόλιο για τον ιό να έβρισκες 😂😂😋

Επεξ/σία από stelios18120
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...