petasis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα, Αγόρασα χθες το πρωί κάτι από το κατάστημα (το οποίο αναφέρει αυθημερόν παράδοση), η χρέωση έγινε κανονικά, αλλά από εκεί και πέρα τίποτα. Δεν ήρθε κάποια ενημέρωση (π.χ. κάποιο e-mail), και το τηλεφωνικό τους κέντρο είναι νεκρό (είτε μιλά, είτε ακούς το σήμα τους και μετά τίποτα). Επίσης δεν απαντούν και στην φόρμα επικοινωνίας.
stelios18120 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Ηλεκτρονικές παραγγελίες και μόνο παράδοση σπίτι. 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 11 λεπτά πριν, petasis είπε Καλησπέρα, Αγόρασα χθες το πρωί κάτι από το κατάστημα (το οποίο αναφέρει αυθημερόν παράδοση), η χρέωση έγινε κανονικά, αλλά από εκεί και πέρα τίποτα. Δεν ήρθε κάποια ενημέρωση (π.χ. κάποιο e-mail), και το τηλεφωνικό τους κέντρο είναι νεκρό (είτε μιλά, είτε ακούς το σήμα τους και μετά τίποτα). Επίσης δεν απαντούν και στην φόρμα επικοινωνίας. Δεν ξερω αν λειτουργει "αυθημερον παραδοση" στην πραξη αυτη την εποχη. Δυσκολο μου ακουγεται, δεν εχω δει βεβαια τι γραφει στο σαιτ τους. Αν το διαφημιζουν κι ολας για αυτες τις ημερες ειδικα, θα επρεπε να ισχυει. Σε πολλα sites υπαρχει απο παλια αυτη η ενδειξη αλλα οταν πας να κλεισεις ημερομηνια, σε παει 20-30-50 μερες μετα. (αναφερομαι για παραδειγμα σε σουπερ μαρκετς που καποια αναγραφουν ακομα στην αρχικη τους σελιδα "παραδοση σε μια ημερα" και οταν πας να παραγγειλεις γελας.) Σε αλλο μεγαλο εμπορικο μαγαζι προσπαθω 2 ημερες να φτιαξω απλα λογαριασμο και στο τελος σου λεει δεν βρεθηκε η σελιδα. Γινεται ενας χαμος, δεν ειναι ετοιμοι πολλοι για τετοιο φορτο εργασιας. 1
petasis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Εντάξει, με τα σούπερ-μάρκετ γίνεται χαμός, αλλά γενικά η αγορά λειτουργεί. Ότι έχω παραγγείλει (και βρίσκετε εντός χώρας) ήρθε κανονικά. Το πρόβλημα είναι ότι είναι νεκρό το τηλεφωνικό κέντρο και η επικοινωνία τους γενικότερα. Αυτό δεν είναι αναμενόμενο. Πέρασα και μια βόλτα από την σελίδα τους στο facebook (που είναι δύσκολο γιατί δεν έχω λογαριασμό εκεί), και από ότι κατάλαβα διαμαρτύρεται αρκετός κόσμος με τα ίδια θέματα. Δεν παρέλαβαν, και δεν έχουν καμία ενημέρωση. Θα μου πεις, δεν κοίταγες πριν παραγγείλεις; Σωστά, αλλά δεν το περίμενα από μεγάλη αλυσίδα. Και μου έχουν δεσμεύσει τα χρήματα, τρόπος ακύρωσης παραγγελίας δεν υπάρχει. Με εμποδίζουν να πάω αλλού... 38 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Ηλεκτρονικές παραγγελίες και μόνο παράδοση σπίτι. Σωστά, από το e-shop αγόρασα, και περιμένω παράδοση σπίτι.
Dannie Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Εγω ηθελα επειγ. εναν καταψυκτη και στο σαιτ του κοτσοβολου φαινοταν "αμεσα διαθεσιμος"(ενας που μου αρεσε) την επομενη μερα εβγαζε αναμενεται.Πηρα τηλεφωνο και κοβοταν η γραμμη και τους εξηγουσα οτι αυτο ειναι απατη να βαζεις αμεσα διαθεσιμο και μετα αναμενεται.Ευτυχως στο τελος(μετα απο 5 τηλεφωνα) με συνδεσαν με μια κυρια η οποια μου ειπε τηλεφωνικα ποια ηταν οντως αμεσα διαθεσιμα και ενω ειχα πληρωσει με καρτα πληρωσα κατα την παραλαβη την διαφορα.Μετα απο αυτη την εμπειρια θα συμβουλευα οτι αν θελετε κατι γρηγορα να κανετε ενα τηλεφωνο να δειτε αν οντως ειναι αμεσα διαθεσιμο.Λογικο να υπαρχει ενα μπερδεμα αυτες τις μερες. Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2020 από Dannie
petasis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Μα τι λέω, δεν έχουν τηλέφωνο. 🙂 Δεν απαντούν καν στο τηλέφωνο. Και οι 2 γραμμές που έχουν, είτε μιλάνε είτε δίνουν τόνο ότι μιλάνε μόλις ανοίξει η γραμμή. Δύο μέρες τώρα, που δοκίμασα εγώ. Τουλάχιστον στον Κωτσόβολο απαντάνε. Επίσης, δεν έλεγαν μόνο ετοιμοπαράδοτο, έλεγαν και παράδοση μετά τις 17:00. Φυσικά αν δεν με δελέαζαν με ετοιμοπαράδοτα/ημερήσια παράδοση θα αγόραζα από εκεί που έψαξες και εσύ.
Dannie Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, petasis είπε Μα τι λέω, δεν έχουν τηλέφωνο. 🙂 Δεν απαντούν καν στο τηλέφωνο. Και οι 2 γραμμές που έχουν, είτε μιλάνε είτε δίνουν τόνο ότι μιλάνε μόλις ανοίξει η γραμμή. Δύο μέρες τώρα, που δοκίμασα εγώ. Τουλάχιστον στον Κωτσόβολο απαντάνε. Επίσης, δεν έλεγαν μόνο ετοιμοπαράδοτο, έλεγαν και παράδοση μετά τις 17:00. Φυσικά αν δεν με δελέαζαν με ετοιμοπαράδοτα/ημερήσια παράδοση θα αγόραζα από εκεί που έψαξες και εσύ. Δεν υπαρχει στην ουσια τηλεφωνικο κεντρο οπως παλια.Απο το σπιτι τους απαντανε μετα απο πολυ ωρα αναμονης.Παντως ο ενας μου ειπε οτι μπορω να κανω ακυρωση παραγγελιας(ενω πληρωσα με καρτα).Τωρα πως γινεται η ακυρωση αγορας και σε ποσο καιρο μπαινουν τα λεφτα παλι στον λογαριασμο σου δεν ξερω.Δεν μπορει να εχει εστω τυπικο τηλεφωνικο κεντρο ο κωτσοβολος και τα μιντια μαρκετ τιποτα.Παραξενο! Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2020 από Dannie 1
margaritagr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Κι εγώ περιμένω ένα μπλεντερ, μου ήρθε email Μόλις Έκανα την παραγγελία. Πάντως παιδιά επιλέξτε αντικαταβολή , μη πληρώνετε με κάρτες σε τέτοιες περιπτώσεις 1
dalain Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Λογικο αυτες τις μερες να γινεται πανικος.Θελει υπομονη και ενα τηλεφωνο πριν!
papoys1 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Και στα ιντερνιτικά ένας χαμός.Ήθελα κάτι ακουστικά για pc για παιχνίδι,προσπαθούσα δύο μέρες σε όλη την Αθήνα αναμονή 5-10-15 λεπτά κανείς δεν σήκωνε και ένας που σήκωσε δεν μου έδινε ημερομηνίες. Τελικά με αρκετή προσπάθεια βρήκα κοντά στην περιοχή μου είχε ετοιμοπαράδοτα μόνο κούριερ λέει όταν μπορέσει , τον παρακάλεσα πήγα από εκεί και μου τα έδωσαν από την μισόκλειστη πόρτα πληρώνοντας μετρητά φυσικά γιατί pos δεν μπορεί μου είπε.............Δύο πιτσιρικάδες χαμένοι σε παραγγελίες.Μέσα ήταν ένας της ACS και προσπαθούσε να φτιάξει ένα χαμό από πακέτα που ήταν γεμάτο το δάπεδο. Για τις μεταφορικές πάντως χαράς ευαγγέλια η καραντίνα και τα κλειστά καταστήματα. EDIT.Στη βεβαίωση μετακίνησης έβαλα προμήθεια αγαθών πρώτης ανάγκης βέβαια.Πήρα ένα κιλό ψωμί από το φούρνο απέναντι για ξεκάρφωμα μήπως με σταματήσουν.😊 Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2020 από papoys1
Προτεινόμενες αναρτήσεις