alfeios Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Ειμαι στην εταιρέια Ήρων (ηλεκτρικη ενεργεια) απο τον Φεβρουάριο του 1918 2018 χωρις κανενα προβλημα Τον περασμενο μηνα ανανέωσα την συμβαση μου για 24 μηνες Καθε μηνα οι λογαριασμοι αφορουσαν το διαστημα απο 28 του ενος μηνός μεχρι τις 28 του αλλου και εργοντουσαν σε μενα ημεκτρονικα στις 1- μεχρι 12 του μηνα Δηλαδη ο λογαριασμός απο 28 Δεκεμβρίου μεχρι 28 Ιανουαρίου ήρθε στο mail μου στις 10 Φεβρουαριου Στις 10 Μάρτη ομως δεν ηρθε κανενας λογαριασμος Επικοινωνησα μαζι τους στο chat 3 φορες, πηρα την απαντηση οτι το προωθουν στο αρμοδιο τμημα και θα με ειδοποιησουν Δεν ελαβα καμια απαντηση Τους εστειλα 3 φορες mail, και παλι καμια απαντηση Η γνωμησας ειναι οτι οφειλεται σε υπολειτουργια λογω Κωρονοϊού ή συμβαινει κατι αλλο ? Ειναι καποιος απο εδω συνδρομητης να μας πει ποτε ελαβε λογαριασμό; Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2020 από alfeios
Joshua21 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 5 λεπτά πριν, alfeios είπε Ειμαι στην εταιρέια Ήρων (ηλεκτρικη ενεργεια) απο τον Φεβρουάριο του 1918 χωρις κανενα προβλημα Wow!
alfeios Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 3 λεπτά πριν, Joshua21 είπε 11 λεπτά πριν, alfeios είπε Ειμαι στην εταιρέια Ήρων (ηλεκτρικη ενεργεια) απο τον Φεβρουάριο του 1918 χωρις κανενα προβλημα 3 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Wow! Το βρηκες το λάθος . Συγχαρητηρια !!!
Joshua21 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Μόλις τώρα, alfeios είπε Το βρηκες το λάθος . Συγχαρητηρια !!! Thank you !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα