Narayan Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 On a sidenote' date=' mia kai koitaxa to nvidia.gr....exoune "daneistei" to review tou mparmpa-thoma h mou fainetai ?[/quote'] LOL... οι τύποι δεν παίζονται... Φαίνεται δεν μπορούσαν να περιμένουν να τους δώσει το H@rdshop κάρτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gl0bAlZer0 Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Paidia egw den kserw pantws ta Benchmarks kai enthousiastika ...pou den egorasa akoma kainourgia karta kai ekana upomonh me thn Geforce 4Ti4200SE.... Sto tomshardware kai to anandtech exei tests se apeira games pou den paizei na ta exei kanei optimize ola ayta!!!! Ante pame gia thn fthnh pou bghke sta 299$ kai mexri na er8ei tha exei paei 250$.... P.S Nomizw oti osoi skasan ta 400aria gia Ati 9800XT tha prepei na arxisoun na klene me aytes tis diafores.... Elpizw na bgalei kai h ATI katei antistoixo gia na pesoyn oi times!!! 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
planetman Δημοσ. 16 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2004 Σιγά μην βγάζει 15000 στο 3DMark2003. ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ. ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epote Δημοσ. 16 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2004 opsometha indeed, ante pia thn psixh mas ebgale h ati:P pou einai ta benches pou oi parousiaseis:P na doume ti exoume sta xeria mas (theme na agorasoume kai kapoioi apo mas:P) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apocalypse Δημοσ. 16 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2004 Και όμως βγάζει ~15000 3DMark03 , αλλά στα 800x600 (αθάνατη nvidia)...... Σε default settings βγάζει γύρω στα 12000. Πάντως αν το πάρουμε αναλογικά , ακόμα και η "μέτρια" κάρτα της σειράς θα πρέπει να είναι δυνατότερη από 9800pro . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
planetman Δημοσ. 16 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2004 Άμα είναι να καίει το pc μου 1kWatt!!! Χέσε μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epote Δημοσ. 17 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2004 Άμα είναι να καίει το pc μου 1kWatt!!! Χέσε μας. giati re? kai h hlektrikh skpouta ths delongi einai 1.2 kwatt, exei nomizeis na zilepsei apo tis kainouries 6800 ultra? pos ksexastike h ypothesh dustbuster e? paramenei thorivodes kai TERASTIO alla to sinithisame Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papajohn Δημοσ. 18 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2004 Στο δικό μου το κουτι ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ!!! Τι λετε ρε, το γομάρια είναια αυτά;; Λεει ΑΠΑΙΤΕΙ 450W τροφοδοσία!!! Που να μπει αυτό στο microATX αθόρυβο κουτάκι μου;;; Εγώ με βλέπω να αγοράζω την πιο αθόρυβη απ όλες! Papajohn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epote Δημοσ. 18 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2004 Τι λετε ρε, το γομάρια είναια αυτά;; Λεει ΑΠΑΙΤΕΙ 450W τροφοδοσία!!! exmmm.... eisai ypervolikos kai den ksereis ti les thelei 480 watt:P:P:P:D:D:D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papajohn Δημοσ. 18 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2004 Εχουν ξεφύγει πολυυυυυυυυυυυ! papajohn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gl0bAlZer0 Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Re paidia h karta den thelei 480 Watt!!! Apla proteinete sto kouti mazi me alla systhmata to trofodotiko na exei tosa Watt wste mazi me ta alla yposysthmata ta 480 na einai arketa! Giati me mia radeon 9800 posa theleis?300?350? Egw lew gia na eisai sigouros toulaxiston 400 kai Bale.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papajohn Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Ε αυτό λέμε, θέλει 400 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ τροφοδιοσία συνολικά!!! Αντε γειαααααα! Papajohn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Narayan Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Αν την πάρω θα βάλω και δεύτερο 400άρι... just in case Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pseira Δημοσ. 30 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2004 PCI Express paidia.........Perimenete mexri na bgoun mobos kai na parete tin kartoula se PCI-E Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paladin-}LoA{- Δημοσ. 30 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2004 Η NVIDIA έβγαλε επιτέλους προιον που της ξανάδωσε τα πρωτεία. Με μια λεπτομέρεια όμως. Και πάλι με τέτοιο σύστημα cooling που έχει θα κάνει πολύ θόρυβο!!Άσε που πιάνει 2 slots!!! Γνώμη μου οτι αν η ATI βγάλει το R420 και του χρησιμοποιήσει cooling system ανάλογο, τότε και η ATI θα πετύχει τρελά clock και memory speeds...οπότε...Θα περάσει πάλι την NVIDIA. Προσωπικά πάντως χαίρομαι που η ATI κρατάει σε ένα λογικό μέγεθος της κάρτες της και σε ένα λογικό πλαίσο τον θόρυβο των ανεμιστήρων.Και λίγα λιγότερα fps να βγάζει θα την έπαιρνα. Άσε που τα benchmark της είναι αληθινά και αξιόπιστα... Τέλος....τέτοιας ταχύτητας κάρτες να μου το θυμάστε οτι θα μας προκαλέσουν προβλήματα...Φανταστείτε να βγούν παιχνίδια σε τέτοια τεχνολογία...Πάμε για αγορά κάρτας όλοι! Μιλάμε οτι η 6800 βγάζει ωρες ωρες 3πλάσια fps από την 9800ΧΤ!!! Τέτοια διαφορά είχε να σημειωθεί από την εποχή των Voodoo όταν από την Voodoo 1 πήγαμε στην Voodoo 2 (όπως σωστά παρατηρεί και το Tomshardware)... Έχω ξενερώσει με την προοπτική να αλλάξω την 9500 Pro που την έχω 1,5 χρόνο και την πήρα με την προοπτική να την έχω 2-3 χρόνια. Και μέχρι τώρα η 9800XT δεν είχε και την τεράστια διαφορά σε fps από τις mid range κάρτες γραφικών. Άντε να βγάλει και καμιά κάρτα η Volari να δούμε ανταγωνισμό μπάς και πέσουν οι τιμές τουλάχιστον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.