kp1 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 28 λεπτά πριν, panjo74 είπε Χθες έδωσα το mi 9t και πήρα το huawei nova 5t. Η οθόνη του huawei πολύ καλή όπως και το λογισμικό της, kirin 980,πολύ καλή διαχείριση της μπαταρίας σε σύγκριση με τα 4000 του mi 9t,έχει οπτική σταθεροποιηση και πολύ καλές νυχτερινές με nigh Mode φωτογραφίες, Δυστυχώς δεν έχει θύρα υπερύθρων, Τζακ για τα ακουστικά(δεν με συγκινεί) και επίσης θα ήθελα ποιο δυνατό ηχείο κάτι στο οποίο στο mi 9t μου έκανε εντύπωση η ένταση και ο καθαρός ήχος με λίγο μπασακι. θα αλλαξοπιστησω μετά από 7 χρόνια και θα επιλέξω nova 5t ενα κινητό που με δύο επιπλέον προσθήκες θα ήταν ναυαρχίδα. Καλησπέρα φίλε εγώ αν είχε amoled οθόνη και IR blaster το θεωρώ τοπ αν και τώρα θεωρώ ακόμα υπάρχει μια κόντρα με realme x2 ποιο είναι ποιο ολοκληρωμένο σαν κινητό γτ παίζουν στα ίδια λεφτά. Από κάμερα φίλε καλύτερο nova 5T από το mi9T? Μπαταρία σου κρατάει ποιο πολύ; και ποιο θεωρείς ποιο smooth σαν λειτουργικό; Και κάτι τελευταίο έχει διαφορά η amoled οθόνη του mi9T που είδες με το nova? Πολλές ερωτήσεις σου έκανα φίλε σορρυ αλλά πολλοι το σχολιάζουμε αλλά δεν είχαμε και τα 2 κινητά στα χέρια μας!
stark Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, panjo74 είπε Χθες έδωσα το mi 9t και πήρα το huawei nova 5t. Η οθόνη του huawei πολύ καλή όπως και το λογισμικό της, kirin 980,πολύ καλή διαχείριση της μπαταρίας σε σύγκριση με τα 4000 του mi 9t,έχει οπτική σταθεροποιηση και πολύ καλές νυχτερινές με nigh Mode φωτογραφίες, Δυστυχώς δεν έχει θύρα υπερύθρων, Τζακ για τα ακουστικά(δεν με συγκινεί) και επίσης θα ήθελα ποιο δυνατό ηχείο κάτι στο οποίο στο mi 9t μου έκανε εντύπωση η ένταση και ο καθαρός ήχος με λίγο μπασακι. θα αλλαξοπιστησω μετά από 7 χρόνια και θα επιλέξω nova 5t ενα κινητό που με δύο επιπλέον προσθήκες θα ήταν ναυαρχίδα. Δεν έχει οπτική σταθεροποίηση.
seseji Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) μπααα εγω προτιμησα το mi 9t η οθονη ο βασικοτερος λογος amoled,καθαρη χωρις τρυπες,μεγαλυτερη ελαφρως, always on display, ευδιακριτη σε εξωτερικους χωρους η ηλιο καλυτερη gpu, η τσαχπινια με την selfi ,fm radio , 3,5 jack, μεγαλυτερη μπαταρια κ διαρκεια (ειδα συγκριτικο), tele φακος αντι για τον αχρηστο για μενα μακρο,βολικοτερο κ μεγαλυτερο led ειδοποιησεων ,in display fingerprint, gorilla glass,snap με πληρεστερες gcam κ υποστηριξη σε custom roms οταν το θελησω ,μ αρεσει η θηκη που εχει στην συσκευασια ,καλυτερος ηχος,πολυ πολυ ομορφοτερο,πιο μακροχρονη υποστηριξη σε αναβαθμισεις παρολα αυτα το nova παρα πολυ καλο κ αυτο κ δυσκολευτηκα να αποφασισω,αρκετα γρηγοροτερο ,το λειτουργικο του καλυτερο κ η φωτογραφικη του καλυτερη λογω software Επεξ/σία 3 Απριλίου 2020 από seseji 2
panjo74 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 8 ώρες πριν, kp1 είπε Καλησπέρα φίλε εγώ αν είχε amoled οθόνη και IR blaster το θεωρώ τοπ αν και τώρα θεωρώ ακόμα υπάρχει μια κόντρα με realme x2 ποιο είναι ποιο ολοκληρωμένο σαν κινητό γτ παίζουν στα ίδια λεφτά. Από κάμερα φίλε καλύτερο nova 5T από το mi9T? Μπαταρία σου κρατάει ποιο πολύ; και ποιο θεωρείς ποιο smooth σαν λειτουργικό; Και κάτι τελευταίο έχει διαφορά η amoled οθόνη του mi9T που είδες με το nova? Πολλές ερωτήσεις σου έκανα φίλε σορρυ αλλά πολλοι το σχολιάζουμε αλλά δεν είχαμε και τα 2 κινητά στα χέρια μας! Καλημέρα! Αν και ακόμα το κινητό δεν έστρωσε μπορώ να πω ότι η μπαταρία είναι καλύτερη με καλύτερη διαχείριση από τον 980,η οθόνη και τα χρώματα πολύ καλά για lcd εγώ που σχεδόν πάντα είχα amoled στις κύριες συσκευές μου μπορώ να πω ότι η διαφορά είναι ελάχιστη, άλλωστε αυτές που φοράνε η xiaomi δεν είναι κάτι ιδιαίτερο όπως η amoled η oled που φοράει η Samsung και η huawei στα κινητά τους.. Ποιο smooth λειτουργικό σίγουρα είναι τις huawei και είμαι ξιαομακιας 7 χρόνια, δεν έχω να κρύψω τίποτα. Όσο για την οπτική σταθεροποιηση μέσα στο kimovil γράφει ότι υπάρχει, αν τώρα είναι πάρα πληροφόρηση τότε μικρό το κακό γιατί χθες βράδυ είδα τι κάνει με την night Mode, κάτι που δεν μπορεί να κάνει ούτε το mi 9 με Gcam.
kp1 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 27 λεπτά πριν, panjo74 είπε Καλημέρα! Αν και ακόμα το κινητό δεν έστρωσε μπορώ να πω ότι η μπαταρία είναι καλύτερη με καλύτερη διαχείριση από τον 980,η οθόνη και τα χρώματα πολύ καλά για lcd εγώ που σχεδόν πάντα είχα amoled στις κύριες συσκευές μου μπορώ να πω ότι η διαφορά είναι ελάχιστη, άλλωστε αυτές που φοράνε η xiaomi δεν είναι κάτι ιδιαίτερο όπως η amoled η oled που φοράει η Samsung και η huawei στα κινητά τους.. Ποιο smooth λειτουργικό σίγουρα είναι τις huawei και είμαι ξιαομακιας 7 χρόνια, δεν έχω να κρύψω τίποτα. Όσο για την οπτική σταθεροποιηση μέσα στο kimovil γράφει ότι υπάρχει, αν τώρα είναι πάρα πληροφόρηση τότε μικρό το κακό γιατί χθες βράδυ είδα τι κάνει με την night Mode, κάτι που δεν μπορεί να κάνει ούτε το mi 9 με Gcam. Ευχαριστούμε αρχικά που μπήκες στον κόπο να γράψεις αυτό το σχόλιο θα βοηθήσει πόλους! Άρα λες από θέμα κάμερας και μπαταρίας μακράν καλύτερο το nova 5T ωραία βοήθησες πολύ κόσμο να επιλέξει! Το μόνο που δεν συνηθίζεται είναι το IR blaster τρομερά βολικό για μένα.Τωρα μεταξύ nova 5T vs realme x2 ποιο λες καλύτερο; ευχαριστώ
seseji Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) ο 730 ειναι ακομα πιο energy efficient απο τον snap 855 του pro ,οποτε η διαφορα θα ειναι μεγαλυτερη ____________________________________________________________________________________ Επισης ειναι καθαρα θεμα software οι καμερες κυριως γιατι ο 730 δεν σηκωνει video 4k 60 fps ,αλλιως το hardware ειναι ολοιδιο ,επισης πολυ αμφιβαλλω οτι αποδιδει καλυτερα απο μια gcam κ ειδικα τις βελτιστοποιημενες για snap η στοκ του nova, ειδικα το βραδυ https://www.quora.com/Which-one-is-the-better-Sony-IMX-586-or-IMX-582 Επεξ/σία 3 Απριλίου 2020 από seseji 2
panjo74 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 46 λεπτά πριν, kp1 είπε Ευχαριστούμε αρχικά που μπήκες στον κόπο να γράψεις αυτό το σχόλιο θα βοηθήσει πόλους! Άρα λες από θέμα κάμερας και μπαταρίας μακράν καλύτερο το nova 5T ωραία βοήθησες πολύ κόσμο να επιλέξει! Το μόνο που δεν συνηθίζεται είναι το IR blaster τρομερά βολικό για μένα.Τωρα μεταξύ nova 5T vs realme x2 ποιο λες καλύτερο; ευχαριστώ Το x2 εντελώς τυχαία μιας και το ανέφερες το εχει ο Ανηψιος μου εδώ και 2 εβδομάδες, θεωρώ το mi 9t ελαφρώς καλύτερο και ποιο ποιοτική συσκευή. Από ταχύτητα δεν υπάρχει καμία διαφορά από τα υπόλοιπα όμως μέχρι και στα ανταλλακτικά το mi 9t υπερτερεί, συμπέρασμα το nova 5t τα πατάει σε βασικά χαρακτηριστικά για κάποιον που θέλει smartphone και όχι τρανζίστορ με Τζακ και ραδιόφωνο απλά για να ακούς ραδιόφωνο.
seseji Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Σχετικα με την αποδοση του Kirin και ειδικα της gpu του
panjo74 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, panjo74 είπε Το x2 εντελώς τυχαία μιας και το ανέφερες το εχει ο Ανηψιος μου εδώ και 2 εβδομάδες, θεωρώ το mi 9t ελαφρώς καλύτερο και ποιο ποιοτική συσκευή. Από ταχύτητα δεν υπάρχει καμία διαφορά από τα υπόλοιπα όμως μέχρι και στα ανταλλακτικά το mi 9t υπερτερεί, συμπέρασμα το nova 5t τα πατάει σε βασικά χαρακτηριστικά για κάποιον που θέλει smartphone και όχι τρανζίστορ με Τζακ και ραδιόφωνο απλά για να ακούς ραδιόφωνο. Για το ir blaster έχεις απόλυτο δίκιο, υπάρχει πολύς κόσμος που το χρησιμοποιεί και εμένα με βόλεψε σε ορισμένες περιπτώσεις σκέψου όμως ότι υπάρχουν και ναυαρχίδες αξίας 700€ και πάνω που ούτε εκείνες έχουν 1 λεπτό πριν, seseji είπε Σχετικα με την αποδοση του Kirin και ειδικα της gpu του Ακόμα στρώνει η συσκευή, πιστεύω μετά από 6-8 ημέρες θα είμαι σε θέση να έχω ολοκληρωμένη άποψη μέχρι τώρα όμως δεν ζεστάθηκε καθόλου στις 2 ώρες που έπαιζα pubg mobile και real racing 4 από το 64 η μπαταρία έπεσε στο 57% χωρίς διάλειμμα.
vargas Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Μην λέμε υπερβολές παιδιά .Στην κάμερα η gcam κάνει θαύματα στους Snapdragon που ο kirin απλά δεν .Είναι ένα πλεονέκτημα αυτό .Επίσης lcd κ τόσα λεφτά ευχαριστώ πολύ δεν θα εδινα. Κατά τα αλλα μια χαρά επιλογή κ το nova 5 t .Αλλά κάμερα κ οθόνη είναι πίσω
makis225 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Στην κάμερα το nova 5t με το software που έχει η Huawei είναι χειρότερο από 9t με gcam?
seseji Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, makis225 είπε Στην κάμερα το nova 5t με το software που έχει η Huawei είναι χειρότερο από 9t με gcam? στοκ μαλλον ειναι καλυτερο το nova αν κ το παρακανει πολλες φορες με αποτελεσμα να φαινεται ψευτικο ,το mi ειναι πιο φυσικο με ιδιας γενιας gcam θα ειναι καλυτερο το mi λογω πολυ καλυτερης υποστηριξης λογω snap κ λογικα θα δουλευουν κ ολα πληρως ενω στο nova δουλευουν τα βασικα με ιδιας δυναμικης κ γενιας ειναι ιδια ομως το nova λογω καλυτερης cpu μπορει να τραβαξει video 4k 60fps ενω το mi 4k 30fps τελος το mi εχει φακο ζουμ ενω το nova μακρο Επεξ/σία 3 Απριλίου 2020 από seseji 1
makis225 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Οπότε ουσιαστικά πας σε nova 5t μόνο αν θες κινητό που έχει επεξεργαστή flagship και όχι midrange κατηγορίας(και λογικά θα λειτουργεί απροβληματιστα για περισσότερα χρόνια) ή αν σου την δίνει το miui.
seseji Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, makis225 είπε Οπότε ουσιαστικά πας σε nova 5t μόνο αν θες κινητό που έχει επεξεργαστή flagship και όχι midrange κατηγορίας(και λογικά θα λειτουργεί απροβληματιστα για περισσότερα χρόνια) ή αν σου την δίνει το miui. cpu αρκετα καλυτερη το nova,gpu καλυτερη το mi λειτουργικο καλυτερο το nova ,περισσοτερες αναβαθμισεις το mi καλυτερη υποστηριξη σε custom roms το mi ,βασικα το nova δεν παιρνει custom αφου η huawei δεν ξεκλειδωνει bootloader 1
panjo74 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 20 ώρες πριν, kp1 είπε Καλησπέρα φίλε εγώ αν είχε amoled οθόνη και IR blaster το θεωρώ τοπ αν και τώρα θεωρώ ακόμα υπάρχει μια κόντρα με realme x2 ποιο είναι ποιο ολοκληρωμένο σαν κινητό γτ παίζουν στα ίδια λεφτά. Από κάμερα φίλε καλύτερο nova 5T από το mi9T? Μπαταρία σου κρατάει ποιο πολύ; και ποιο θεωρείς ποιο smooth σαν λειτουργικό; Και κάτι τελευταίο έχει διαφορά η amoled οθόνη του mi9T που είδες με το nova? Πολλές ερωτήσεις σου έκανα φίλε σορρυ αλλά πολλοι το σχολιάζουμε αλλά δεν είχαμε και τα 2 κινητά στα χέρια μας! Μόλις ανακάλυψα ότι έχει θύρα υπερύθρων επάνω το αναφέρει και σε βίντεο όμως δεν έχει μέσα της εφαρμογή. Μήπως πρέπει να την κατεβάσω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα