mike99GR Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα σας έχω ένα ps4 περίπου 5 χρόνια και τον τελευταίο χρόνο δν το χρησιμοποιούσα και άρχισα να ξανά παίζω τώρα . το είχα ανοικτό και άκουγα μουσική στο spotify και πάγωσε έτσι πάτησα το κουμπί να κλείσει και μετά μου έλεγε να κατεβάσω το software με usb τέλος παντός μπήκα στο safe zone πάτησα την 6 επιλογή τα διέγραψε όλα και ξανά άνοιξε όμως μετά από 2 μέρες μου ξανά κόλλησε και ήθελε πάλι τα ίδια υπάρχει καμία λύση ή
Grim Ripper Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Μάλλον ο δίσκος τα έπαιξε, αν ξέρεις από υπολογιστές καθόλου τότε βγάλε τον δίσκο από το ps4 και βάλτον σε ένα υπολογιστή ώστε να δεις την υγεία του.
mike99GR Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 40 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε Μάλλον ο δίσκος τα έπαιξε, αν ξέρεις από υπολογιστές καθόλου τότε βγάλε τον δίσκο από το ps4 και βάλτον σε ένα υπολογιστή ώστε να δεις την υγεία του. Δν ξέρω και δν έχω και πς
Grim Ripper Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Είναι και περίεργη η περίοδος τώρα. 😕 Ιδανικά θα σου έλεγα να το πας σε κάποιο μαγαζί που κάνει επισκευές σε υπολογιστές/κτλ αλλά άντε να βρεις τώρα κανέναν που να είναι ανοικτός.
Mr_Terror Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Αν εχεις καποιο φιλο γειτονα που εχει υπολογιστη, βγαλε τον δισκο απο το ps4 να του τον πας να τσεκαρει την υγεια του.
expert30 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) σου δουλέυει τώρα?αν όχι κοίταξε να αλλάξεις σκληρό δίσκο Επεξ/σία 1 Απριλίου 2020 από expert30
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα