Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες μπορειτε να βοηθησετε και εμενα?? 

εχω mobo slot PCI express x16 2.0 Και λεω να παρω καρτα με PCI express 3.0 . Θα εχω προβλημα με αυτο??

Θα ταιριαζει στην uATX/Micro ATX mobo μου? Θα ηθελα να εχει και υποδοχη VGA αλλα το κοβω λιγο δυσκολο (Παιζω με 2 οθονες, αλλα βλεπω τωρα οτι η μια πρεπει να εχει HDMI οποτε θα ψαξω να βρω καλωδια) 

Τωρα τρεχω μια 1GB καρτα. να παω σε 2GB , θα δω διαφορα η να παω κατ ευθειαν σε 4GB?????

Η Καρτα μου  GeForce 220GT 
πηρυνας 635Mhz 
μνημη 400Mhz 
DDR2 128bits 

CPU AMD FX-8350 - RAM 7GB 536Mhz 

Παιχνιδια να πω οτι παιζω ενα παλιο FPS του 2002 - online και βλεπω οτι βοηθαει πολυ εαν εχεις μια καλη GPU (Αυτη θα ειναι η μονη απαιτηση απο τη καρτα)

Ελπιζω να μη κουρασα ! Τα φωτα σας παρακαλω ! 
Και καλη δυναμη! 

Δημοσ.
Στις 12/4/2020 στις 10:17 ΜΜ, Panagiotis 7 είπε

RX 5600 XT ή 1660ti

Η 5600ΧΤ είναι πολύ καλύτερη από την 1660Ti

14 ώρες πριν, Gorditto είπε

Παιδες μπορειτε να βοηθησετε και εμενα?? 

εχω mobo slot PCI express x16 2.0 Και λεω να παρω καρτα με PCI express 3.0 . Θα εχω προβλημα με αυτο??

Θα ταιριαζει στην uATX/Micro ATX mobo μου? Θα ηθελα να εχει και υποδοχη VGA αλλα το κοβω λιγο δυσκολο (Παιζω με 2 οθονες, αλλα βλεπω τωρα οτι η μια πρεπει να εχει HDMI οποτε θα ψαξω να βρω καλωδια) 

Τωρα τρεχω μια 1GB καρτα. να παω σε 2GB , θα δω διαφορα η να παω κατ ευθειαν σε 4GB?????

Η Καρτα μου  GeForce 220GT 
πηρυνας 635Mhz 
μνημη 400Mhz 
DDR2 128bits 

CPU AMD FX-8350 - RAM 7GB 536Mhz 

Παιχνιδια να πω οτι παιζω ενα παλιο FPS του 2002 - online και βλεπω οτι βοηθαει πολυ εαν εχεις μια καλη GPU (Αυτη θα ειναι η μονη απαιτηση απο τη καρτα)

Ελπιζω να μη κουρασα ! Τα φωτα σας παρακαλω ! 
Και καλη δυναμη! 

Πες όλο το σύστημα και τι ποσό διαθέτεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 28/3/2020 στις 4:44 ΠΜ, Panagiotis 7 είπε

συγνωμη φιλε σε αυτο το θεμα ξεχαστηκα..μεχρι 300 ευρω δινω!!

συγνωμη φιλε σε αυτο το θεμα ξεχαστηκα..μεχρι 300 ευρω δινω!! rx5700 φοβαμαι οτι δεν θα την σηκωνει το τροφοδοτικο που έχω..

νομίζω οτι η 1660ti που έχω βάλει στο μάτι ειναι λίγο καλύτερη

Μέχρι 300€  θα πάρεις την GIGABYTE RX 5600 XT GAMING OC

https://www.digital-master.gr/el-gr/Products/AMD RX 5600|GIGABYTE Radeon RX 5600 XT Gaming OC 6G- video card (GV-R56X/Category/NewProd

Μην ξεχάσεις να της περάσεις το νέο bios που ανεβάσει κατακόρυφα τις επιδοσεις.

https://www.gigabyte.com/gr/Graphics-Card/GV-R56XTGAMING-OC-6GD/support#support-dl-bios

Αν δίνεις παραπάνω  (350€ δηλαδή) θα πάρεις την XFX RX 5700 XT THICC II

https://www.skroutz.gr/s/21518872/XFX-Radeon-RX-5700-XT-8GB-RX-57XT8DBD6.html

Το τροφοδοτικό αντέχει όλες αυτες τις κάρτες .

80watt καταναλώνει ολόκληρο το σύστημά σου με την IGP του 2400G τώρα.

Επεξ/σία από adtakhs
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 16/4/2020 στις 12:05 ΜΜ, adtakhs είπε

Μέχρι 300€  θα πάρεις την GIGABYTE RX 5600 XT GAMING OC

https://www.digital-master.gr/el-gr/Products/AMD RX 5600|GIGABYTE Radeon RX 5600 XT Gaming OC 6G- video card (GV-R56X/Category/NewProd

Μην ξεχάσεις να της περάσεις το νέο bios που ανεβάσει κατακόρυφα τις επιδοσεις.

https://www.gigabyte.com/gr/Graphics-Card/GV-R56XTGAMING-OC-6GD/support#support-dl-bios

Αν δίνεις παραπάνω  (350€ δηλαδή) θα πάρεις την XFX RX 5700 XT THICC II

https://www.skroutz.gr/s/21518872/XFX-Radeon-RX-5700-XT-8GB-RX-57XT8DBD6.html

Το τροφοδοτικό αντέχει όλες αυτες τις κάρτες .

80watt καταναλώνει ολόκληρο το σύστημά σου με την IGP του 2400G τώρα.

χρονια πολλα φιλε..Τελικά παρηγγειλα την 5600xt..Με το τροφοδοτικο δεν θα υπαρχει πρόβλημα ν ατην αντεξει και με 3 ανεμιστήρες rgb που πηρα ?? 550w είναι το τροφοδοτικο μου..

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Panagiotis 7 είπε

χρονια πολλα φιλε..Τελικά παρηγγειλα την 5600xt..Με το τροφοδοτικο δεν θα υπαρχει πρόβλημα ν ατην αντεξει και με 3 ανεμιστήρες rgb που πηρα ?? 550w είναι το τροφοδοτικο μου..

Με 550watt επώνυμο τροφοδοτικό δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Πολύ καλή αγορά.

Κοίταξε να αν έχει περασμένο το τελευταίο firmware διαφορετικά πέρασέ το.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, adtakhs είπε

Με 550watt επώνυμο τροφοδοτικό δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Πολύ καλή αγορά.

Κοίταξε να αν έχει περασμένο το τελευταίο firmware διαφορετικά πέρασέ το.

ευχαριστω για την πληροφορια φιλε..Ναι θα το περασω μου εχεις δωσει και το link από πανω..Ευχριστω για την βοηθεια

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Φιλε καλησπέρα..Αυτη την εβδομάδα περιμένω να παραλάβω την 5600xt , έχω αγχωθεί λίγο γιατι διαβάζω ότι αν έχει 3 ανεμιστήρες η κάρτα στην συγκεκριμένη μητρική που έχω κρύβει τις υποδοχές pci express .Λες να την πα΄τησω??H μητρική μου είναι GA-A320M-S2H- ..Και μια τελευταία απορία σκέφτομαι να βάλω υδροψυξη στην συγκεκριμένη μητρική αλλα είδα στο σαιτ ότι δέχετε μονο με 2 ανεμιστήρες ενώ το κουτί μου χωράει και 3 για την υδροψυξη..αν αγοράσω με 3 δεν θα παιζει??

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Panagiotis 7 είπε

Φιλε καλησπέρα..Αυτη την εβδομάδα περιμένω να παραλάβω την 5600xt , έχω αγχωθεί λίγο γιατι διαβάζω ότι αν έχει 3 ανεμιστήρες η κάρτα στην συγκεκριμένη μητρική που έχω κρύβει τις υποδοχές pci express .Λες να την πα΄τησω??H μητρική μου είναι GA-A320M-S2H- ..Και μια τελευταία απορία σκέφτομαι να βάλω υδροψυξη στην συγκεκριμένη μητρική αλλα είδα στο σαιτ ότι δέχετε μονο με 2 ανεμιστήρες ενώ το κουτί μου χωράει και 3 για την υδροψυξη..αν αγοράσω με 3 δεν θα παιζει??

Παναγιωτη έκανες την καλύτερη επιλογή με 5600xt. Εγώ έχω την 5700xt και πλέον παίζω απροβληματιστα και άψογα με τους τελευταίος drivers της amd. Θα σου πρότεινα να αλλάξεις και cpu επειδή θα χεις bottleneck. Χτύπα μια ryzen 2600 ή 3600 για να είσαι μπομπα. Μια χαρά θα είσαι σχετικά με την υδροψυξη. Εφόσον έχεις δύο. Θα παρεις ένα fan hub και θα είσαι κομπλέ!!! 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, papajohnnnn είπε

Παναγιωτη έκανες την καλύτερη επιλογή με 5600xt. Εγώ έχω την 5700xt και πλέον παίζω απροβληματιστα και άψογα με τους τελευταίος drivers της amd. Θα σου πρότεινα να αλλάξεις και cpu επειδή θα χεις bottleneck. Χτύπα μια ryzen 2600 ή 3600 για να είσαι μπομπα. Μια χαρά θα είσαι σχετικά με την υδροψυξη. Εφόσον έχεις δύο. Θα παρεις ένα fan hub και θα είσαι κομπλέ!

Δεν έχω πάρει ακόμα την υδροψυξη.. Σκέφτομαι να πάρω με 3 ανεμιστήρες της corsair μια και το κουτί είναι corsair. Η μητρική μου εμένα δεν υποστηρίζει rgb. Με το fan hub rgb της corsair μπορεί να υποστήριξη υδροψυξη με φωτισμό?? Ξέρει κανείς?  Όσο για την cpu ναι θα αλλάξω τον επόμενο μήνα σε 3600 

Screenshot_20200504_102555_com.niobiumlabs.android.apps.skroutz.jpg

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Panagiotis 7 είπε

Δεν έχω πάρει ακόμα την υδροψυξη.. Σκέφτομαι να πάρω με 3 ανεμιστήρες της corsair μια και το κουτί είναι corsair. Η μητρική μου εμένα δεν υποστηρίζει rgb. Με το fan hub rgb της corsair μπορεί να υποστήριξη υδροψυξη με φωτισμό?? Ξέρει κανείς?  Όσο για την cpu ναι θα αλλάξω τον επόμενο μήνα σε 3600 

Screenshot_20200504_102555_com.niobiumlabs.android.apps.skroutz.jpg

Σε τέτοια συστήματα επιβάλετε η υδρόψυξη, μην το καθυστερείς καθόλου, εννοείται περιμένουμε και φωτό απο το ''σύστημα σου''  

Δημοσ.

Με το συγκεκριμένο hub από πάνω που έχω στείλει της corsair θα μπορώ να βάλω υδροψυξη rgb μιας και η μητρική μου δεν υποστηρίζει? Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά δεν ξέρω πολλά πράγματα και πάω ψαχνωντας και εγώ. Στο σαιτ της μητρικής που μπήκα είδα ότι δεν είναι rgb και είπα μήπως υπάρχει αυτή η δυνατότητα με το συγκεκριμένο hub... Μόλις ολοκληρώσω το build θα στείλω φωτο.. Να είστε καλά για την βοήθεια!! 

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...