Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά..Έχω μητρική gigabyte a320m-s2h , ο επεξεργαστής μου είναι AMD Ryzen 5 2400G με 16gb ram 3000mhz και τροφοδοτικό Corsair CX Series CX550 ..Eίμαι στο τσακ να αγορασω την Gigabyte GeForce GTX 1660 6GB Gaming OC..Έχετε καποια άλλη πρόταση σε αυτα τα λεφτά??

Δημοσ.

1440p ή και τα πολυ απαιτητικα σε

14 λεπτά πριν, xristakos95 είπε

Αναλογως τι λεφτα θες να διαθεσεις και τι απαιτησεις εχεις (σε τι ποιοτητα θες να παιζεις τα παιχνιδια σου).

σε 1440p κάποια ή 1080p τα απαιτητικά

Δημοσ.

συγνωμη φιλε σε αυτο το θεμα ξεχαστηκα..μεχρι 300 ευρω δινω!!

59 λεπτά πριν, xristakos95 είπε

Δεν μου ειπες σε λεφτα που κοιταμε ομως. Αν μπορουμε να ανεβουμε λιγο ριξε μια ματια για GTX 2060  και RX 5700

συγνωμη φιλε σε αυτο το θεμα ξεχαστηκα..μεχρι 300 ευρω δινω!! rx5700 φοβαμαι οτι δεν θα την σηκωνει το τροφοδοτικο που έχω..

1 ώρα πριν, Zengar Zombolt είπε

δες και RX 590

νομίζω οτι η 1660ti που έχω βάλει στο μάτι ειναι λίγο καλύτερη

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Panagiotis 7 είπε

συγνωμη φιλε σε αυτο το θεμα ξεχαστηκα..μεχρι 300 ευρω δινω!!

συγνωμη φιλε σε αυτο το θεμα ξεχαστηκα..μεχρι 300 ευρω δινω!! rx5700 φοβαμαι οτι δεν θα την σηκωνει το τροφοδοτικο που έχω..

νομίζω οτι η 1660ti που έχω βάλει στο μάτι ειναι λίγο καλύτερη

ναι ειναι λιγο καλυτερη η ti
στην περιγραφη ομως ελεγες να παρεις την απλη που εκει θα προτιμουσα RX 590

12 ώρες πριν, Panagiotis 7 είπε

Gigabyte GeForce GTX 1660 6GB Gaming OC

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά θα σου πρότεινα την GTX 1660 Super γιατί έχει κάμποση διαφορά από την απλή και απειροελάχιστη από την TI. Την RX 590 θα την διάλεγα μόνο για τα 8GB μνήμης της γιατί ήδη έχουμε το πρώτο παιχνίδι (Doom Eternal) που δεν αφήνει να βάλεις ρυθμίσεις πάνω από Ultra (Έχει και Nightmare-Ultra Nightmare) αν η κάρτα δεν έχει 8GB μνήμη.

• Like 3
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 28/3/2020 στις 1:54 ΠΜ, Panagiotis 7 είπε

Καλησπέρα παιδιά..Έχω μητρική gigabyte a320m-s2h , ο επεξεργαστής μου είναι AMD Ryzen 5 2400G με 16gb ram 3000mhz και τροφοδοτικό Corsair CX Series CX550 ..Eίμαι στο τσακ να αγορασω την Gigabyte GeForce GTX 1660 6GB Gaming OC..Έχετε καποια άλλη πρόταση σε αυτα τα λεφτά??

Ίδια σύνθεση έφτιαξα πέρσι εννοώ τόν επεξεργαστή .

Γράψε τους τίτλους παιχνιδιών που θές .

Ψάχνω και εγω εώς 150€ , μέχρι στιγμής τίτλους παιχνιδιών παίζω Euro Truck 2 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, meletis_m είπε

Ίδια σύνθεση έφτιαξα πέρσι εννοώ τόν επεξεργαστή .

Γράψε τους τίτλους παιχνιδιών που θές .

Ψάχνω και εγω εώς 150€ , μέχρι στιγμής τίτλους παιχνιδιών παίζω Euro Truck 2 

Πήρα την MSI GTX 1660 Super για το Euro Truck 2  και είναι όπως το λέει ... σούπερ και υπόψιν ότι ο δικός μου επεξεργαστής είναι ο i7 2600k ( 9 χρόνων ) κάπως πιο αδύναμος από τον δικό σου αλλά υπερχρονισμένος στα 4.4 με αυτή την κάρτα το τρώει για πρωινό το παιχνίδι  Βέβαια η κάρτα δεν κάνει 150€ αλλά σχεδόν τα διπλάσια. Και αυτή την περίοδο ανεβαίνουν κάθε μέρα οι τιμές λόγω δυσκολίας στην τροφοδοσία της αγοράς εξαιτίας του κορονοιού.  Ε να μην λέω πολλά πάω να φάω και μετά να ρίξω κάνα δρομολόγιο lol

• Like 2
Δημοσ.

Για το θέμα του bottleneck, εγώ συνδύασα Ryzen 5 2400g με RX 5700 XT (δηλαδη πολύ μεγαλύτερη "ανισορροπία" CPU - GPU) σε οθόνη 1440p 144hz και μέχρι τώρα σε διάφορα παιχνίδια που δοκίμασα (κυρίως Borderlands 3, Greedfall,  Warzone) το bottleneck είναι στη GPU. Παρότι σίγουρα θα υπάρχουν περιπτώσεις πολύ CPU intensive παιχνιδιών που θα ζορίσουν το συγκεκριμένο επεξεργαστή, οι κάρτες που σκέφτεσαι να αγοράσεις, ιδίως σε συνδυασμό με οθόνη ανάλυσης 1440p, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα "τερματίσουν" πρώτες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 9/4/2020 στις 10:28 ΠΜ, Panagiotis 7 είπε

με τον επεξεργαστη που εχω το ryzen 5 2400g και την 1660ti που παρηγγειλα θα εχω bottleneck?? μπορει καποιος να μου απαντήση

15 ώρες πριν, Panagiotis 7 είπε

Τα παιχνίδια που παίζω είναι gta call of duty batterfield Red Dead Redemption και κάποια θέλω να τα παίζει σε 1440p

Καλύτερα να έπαιρνες την RX 5600XT

Επεξ/σία από Aten-Ra

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...