Vasilis T 92 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Αντέγραψα κάποιες ηχογραφήσεις από την εσωτερική μνήμη του κινητού που ήταν γραμμένες. στον υπολογιστή και μετά της διέγραψα από των υπολογιστή από των φάκελο phone voice recorder που ηταν αποθυκευμενες και τώρα μου τα εμφανίζει έτσι και δεν ανοίγει ούτε φορτώνει τπτ γτ?? Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2020 από Vasilis T 92
chios Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Στον υπολογιστή που τις αντεγραψες δεν τις έχεις;; Στο κινητό τις βλέπεις κανονικά;
Vasilis T 92 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, chios είπε Στον υπολογιστή που τις αντεγραψες δεν τις έχεις;; Ναι 38 λεπτά πριν, chios είπε Στο κινητό τις βλέπεις κανονικά; Δεν ξερω δεν ειδα γτ της διέγραψα κατευθείαν απο των υπολογιστή απο το φακελο voice recorder του κινητου μολις της πέρασα οπως κανω παντα πάντως μετα ελευθερώθηκε ο χωρος απο την εσωτερικη μνημη του κινητό απο αυτα που πέρασα αλλα τα εδειχνε ετσι ο υπολογιστής και δεν μου φόρτωνε κανένα αρχείω και φάκελο απο την εσωτερική μνήμη του κινητού μονο απο την κάρτα μνήμης αποσο θυμάμαι και ας το εδειχνε ετσι κ αυτο το εικονίδιο δεν μπορω να καταλάβω τι συνέβη και τα δείχνει ετσι Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2020 από Vasilis T 92
chios Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Αφού τα έχεις στο υπολογιστή τότε οκ , αν και δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι πρόβλημα υπάρχει πολύ μπερδεμένα τα γράφεις
Vasilis T 92 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, chios είπε Αφού τα έχεις στο υπολογιστή τότε οκ , αν και δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι πρόβλημα υπάρχει πολύ μπερδεμένα τα γράφεις Οκ εχεις δίκιο τα γραφω ολα μαζι ασταμάτητα μην τα ξεχάσω μην ξεχασω να αναφερω κατι σημαντικό . το προβλημα ειναι γτ μου τα εμφανιζει ετσι τωρα αυτα μετα απο την διαγραφή Και οχι ετσι κανονικά οπως τα εδειχνε στην αρχή πριν την διαγραφή αυτών των αρχείων απο των υπολογιστή κατάλαβες τωρα τι εννοώ ?? Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2020 από Vasilis T 92
chios Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Φαίνεται σαν να μην αναγνωρίζει σωστά ο υπολογιστής το τηλέφωνο έκανες επανεκκίνηση στο τηλέφωνο; Επίσης όταν συνδέεις το κινητό στο υπολογιστή σε ρωτάει τι να επιλέξεις;; μεταφορά αρχείων, φόρτιση κλπ;
Vasilis T 92 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, chios είπε Φαίνεται σαν να μην αναγνωρίζει σωστά ο υπολογιστής το τηλέφωνο έκανες επανεκκίνηση στο τηλέφωνο; Ναι και το ξαναεβαλα το κινητο στον υπολογιστή μετα και μου τα ξανα έδειχνε παλι έτσι. 42 λεπτά πριν, chios είπε Επίσης όταν συνδέεις το κινητό στο υπολογιστή σε ρωτάει τι να επιλέξεις;; μεταφορά αρχείων, φόρτιση κλπ; Ναι και επιλέγω πάντα μεταφορά αρχειων Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2020 από Vasilis T 92
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα