Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα

Το pc μου το έφτιαξα πριν από περίπου 3-4 χρόνια 

Ryzen 5-1600

Μητρική δεν θυμάμαι

Ram 16gb G.Skill Aegis 

Nvidia gtx 1060

Τον τελευταίο καιρό στα παιχνίδια κρασαρει συνέχεια, και περίπου πλέον μια φορά την ημέρα θα φάω blue screen. Κάρτα γραφικών μάλλον θα πάρω την 1660. Για επεξεργαστή και μητρική αν αλλάξω προς τι να κινηθώ καλύτερα; Από τον ryzen δεν ξέρω αν έχω μείνει ευχαριστημένος, γιατί από την αρχή που τον πήρα είχα θέμα με crashing.

Ευχαριστώ 

Επεξ/σία από Yaksha
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Yaksha είπε

από την αρχή που τον πήρα είχα θέμα με crashing.

Έχουν περάσει σχεδόν 3 χρόνια που έχεις το pc και ακόμα δεν έχεις βρει τι φταίει; Πήγαινέ το σε κάνα τεχνικό (όποτε αρθούν οι απαγορεύσεις...). Πιθανές αιτίες μπορεί να είναι τα πάντα - από RAM, τροφοδοτικό, μητρική, κάρτα γραφικών, ssd και συνήθως τελευταία αιτία είναι ο επεξεργαστής. 

22 λεπτά πριν, Yaksha είπε

Κάρτα γραφικών μάλλον θα πάρω την 1660.

Κράτα τα λεφτά σου γιατί αυτή δεν είναι αναβάθμιση που σκέφτεσαι. Βρες πρώτα ποιο είναι το πρόβλημα. Πληροφοριακά, από GTX1060 δεν αξίζει να πας σε κάτι λιγότερο από RTX2060 ή RX5600XT.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, tanasen01 είπε

Έχουν περάσει σχεδόν 3 χρόνια που έχεις το pc και ακόμα δεν έχεις βρει τι φταίει;

Ειχε θεμα το πρωτο διαστημα που τον πηρα, μετα σταματησε μονο του (ουτε driver αλλαξα ουτε τιποτα) και τωρα τον τελευταιο μηνα ξαναξεκινησε, και εφοσον εχουν περασει καποια χρονια ελεγα να κανω την αλλαγη απ το να κοιταξω να το φτιαξω

15 ώρες πριν, tanasen01 είπε

Πληροφοριακά, από GTX1060 δεν αξίζει να πας σε κάτι λιγότερο από RTX2060 ή RX5600XT.

Τωρα ειδα την τιμη της RTX, για καποιο λογο θυμομουν οτι ηταν γυρω στα 450, οποτε μαλλον προς rtx θα κινηθω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...