Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε;     200 -400
2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό;    Μονο Ελλαδα
3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; οχι
4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; καινουργιες
5) Μέγεθος οθόνης; οχι πολυ μεγαλο
6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); μεγαλη μνημη
7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; οχι ιδιαιτερα 
8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; παρα πολυ
9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android One , Android
10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) Κυριως για επαγγελματικη χρηση, mail, social , browsing

Παιδιά θέλω πολύ την γνώμη και την βοήθεια σας.

Θέλω να πάρω ένα κινητό που να μην είναι τεράστιο σε μέγεθος(όσο γίνεται αυτό)  budget 200-400€, να έχει καλή μπαταριά και κυρίως να είναι lag free, αυτά είναι τα βασικά μου κριτήρια, και να την βγαλω για 2 χρονια χωρις να σκεφτομαι να το αλλαξω.

Με αρέσει η ιδέα του Android one λόγου αναβαθμίσεων ασφαλείας (προέρχομαι από iphone 6 που δεν αγχωνόμουν για αυτό ) 

Γίνεται χαμός με τόσα μοντέλα που κυκλοφορούν και έχω χαθεί λιγουλάκι.

Ευχαριστω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πληροφοριακά το android one μέχρι στιγμής δεν τα πάει καλά με τα updates, στο Μi A2 έκανε προβλήματα και στο Mi Α3 που είναι και το τελευταίο μοντέλο και είχε τα περισσότερα θέματα (μιλάω για το update σε android 10). Στο Α3 μάλιστα σταμάτησε άμεσα σε πολλούς η ενημέρωση για να πάνε στο android 10. Γενικά το Α3 δεν έχει πάρει ακόμα επίσημα το android 10 ενώ θα έπρεπε να το έχει πάρει εδώ και μήνες. Αλλά αν δεν σε νοιάζει να έχεις από τους πρώτους τα update, το android one μια χαρά είναι (Αν και το Α3 μάλλον θα είναι από τα τελευταία μοντέλα που θα πάρουν την 10 αν συνεχίσει έτσι). Αλλά εφόσον προέρχεσαι από λογισμικό της Apple δεν ξέρω πόσα πράγματα μπορεί να σου λείψουν με το android one...

Επεξ/σία από GeorgeR1_700
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, seseji είπε

με σειρα προτεραιοτητας

xiaomi mi 9t

realme x2

xiaomi mi 9 lite

realme xt

redmi note 8 pro

Ευχαριστώ για τις προτασεις , αλλά δεν βλεπω διαφορες μεταξυ mi9t και mi9 lite, πανω κατω τα ιδια χαρακτηριστικα έχουν , το realme x2 ειναι μεγαλυτερο σε μεγεθος οποτε ακυρο εκει και το note 8 ειναι πιο μεγαλο και φοραει mediatek , οποτε διπλο no.

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, lillen είπε

Ευχαριστώ για τις προτασεις , αλλά δεν βλεπω διαφορες μεταξυ mi9t και mi9 lite, πανω κατω τα ιδια χαρακτηριστικα έχουν , το realme x2 ειναι μεγαλυτερο σε μεγεθος οποτε ακυρο εκει και το note 8 ειναι πιο μεγαλο και φοραει mediatek , οποτε διπλο no.

ΓΙΑ μένα φίλε τσέκαρε το hauaei nova 5T πολύ καλές κάμερες καλύτερος επεξεργαστής από όσα έχουν πει και με ΟΙS στην κάμερα και 260€ ότι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά το ονκ αρνητικό η LCD οθόνη αλλά είναι πολύ φωτεινή!! 

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, lillen είπε

To mi 9T έχει καλύτερο επεξεργαστή από το 9 lite, και λίγο καλύτερες κάμερες. Το θέμα είναι πως δεν δέχεται κάρτα SD. Ενώ το Mi 9 lite δέχεται. Αλλά και το Mi 9 lite είναι πολύ καλό κινητό. 

8 λεπτά πριν, kp1 είπε

ΓΙΑ μένα φίλε τσέκαρε το hauaei nova 5T πολύ καλές κάμερες καλύτερος επεξεργαστής από όσα έχουν πει και με ΟΙS στην κάμερα και 260€ ότι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά το ονκ αρνητικό η LCD οθόνη αλλά είναι πολύ φωτεινή!! 

Μόνο που και αυτό δεν παίρνει SD...

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, GeorgeR1_700 είπε

To mi 9T έχει καλύτερο επεξεργαστή από το 9 lite, και λίγο καλύτερες κάμερες. Το θέμα είναι πως δεν δέχεται κάρτα SD. Ενώ το Mi 9 lite δέχεται. Αλλά και το Mi 9 lite είναι πολύ καλό κινητό. 

Μόνο που και αυτό δεν παίρνει SD...

Φυσικα δεν παίρνει SD αλλά υπερτερεί σε όλα τα άλλα και 128 gb δν νμζ χρειάζεται

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, kp1 είπε

Φυσικα δεν παίρνει SD αλλά υπερτερεί σε όλα τα άλλα και 128 gb δν νμζ χρειάζεται

Βασικά κατάλαβα λάθος, νόμιζα ήθελε και μεγάλη μνήμη αλλά και υποδοχή για sd 😅

Εγώ προτιμάω το 9Τ λόγω amoled που βοηθά και σε καλύτερη εξοικονόμηση ισχύος. Πέρα από αυτό δεν γνωρίζω οι επεξεργαστές kirin πόσο γρήγορα ξοδεύουν την μπαταρία και έχει και πιο μικρή μπαταρία συγκριτικά με το 9Τ. Όσο για τους επεξεργαστές δυστηχώς το site που κοιτάω σήμερα είναι πεσμένο, οπότε δεν μπορώ να πω και πολλά, εδώ φαίνεται να είναι ίδιοι πάνω κάτω.

Επεξ/σία από GeorgeR1_700
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GeorgeR1_700 είπε

Βασικά κατάλαβα λάθος, νόμιζα ήθελε και μεγάλη μνήμη αλλά και υποδοχή για sd 😅

Εγώ προτιμάω το 9Τ λόγω amoled που βοηθά και σε καλύτερη εξοικονόμηση ισχύος. Πέρα από αυτό δεν γνωρίζω οι επεξεργαστές kirin πόσο γρήγορα ξοδεύουν την μπαταρία και έχει και ποιο μικρή συγκριτικά με το 9Τ. Όσο για τους επεξεργαστές δυστηχώς το site που κοιτάω σήμερα είναι πεσμένο, οπότε δεν μπορώ να πω και πολλά, εδώ φαίνεται να είναι ίδιοι πάνω κάτω.

Φίλε έχει καλύτερο επεξεργαστή και κάμερα σίγουρα δες και σύγκριση 

https://www.kimovil.com/el/sygkrish/huawei-nova-5t,xiaomi-mi-9t-6gb-128gb

Υστερεί σίγουρα σε οοθονη και ίσως σε μπαταρία λίγο. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kp1 είπε

Φίλε έχει καλύτερο επεξεργαστή και κάμερα σίγουρα δες και σύγκριση 

https://www.kimovil.com/el/sygkrish/huawei-nova-5t,xiaomi-mi-9t-6gb-128gb

Υστερεί σίγουρα σε οοθονη και ίσως σε μπαταρία λίγο. 

Το έχω δει ήδη το kimovil εννοείται, αλλά το θέμα είναι το πως αποδίδουν οι επεξεργαστές... Στο kimovil δεν υπάρχει κάτι παραπάνω για να καταλάβω για το ποιος επεξεργαστής είναι καλύτερος. Αύριο αν ανοίξει το site που κοιτάω θα επανέλθω για να δω το τι ισχύει εν τέλη. Εκτός αν έχεις κάτι πιο βάσιμο ως πυγή για να μου δείξεις, όσον αφορά τους επεξεργαστές (ότι το 5τ έχει καλύτερο επεξεργαστή).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...