vasilis1022 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα θα ήθελα πρόταση για αγορά Κουρευτικης Μηχανής για προσωπική χρήση. Ευχαριστώ πολύ.
dakangr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Για αυτή τη δουλειά παράγγειλα αυτήν Philips Series 7000 14 in 1 MG7720/15 Όταν παραλάβω θα σου πω γνώμη.
greekfragma Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 χρόνια και αν έχει κουρέψει η δικιά μου. Σκυλί του πολέμου. Remington HC 5880 https://www.skroutz.gr/s/5730187/Remington-HC-5880-Indestructible.html Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2020 από greekfragma
xsterg Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 εγω τα τελευταια 20 χρονια εχω μονο philips. εξαιρετικες. δυο μηχανες εχω αγορασει και οι δυο εχουν βγαλει τα χρηματα τους.
vasilis1022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας !!! Γενικά η χρήση που θέλω είναι για 3 κουρέματα ανά δίμηνο περίπου. Δίνω μέχρι και 100 ευρώ. Μέχρι στιγμής έχω καταλήξει εδώ... https://www.kotsovolos.gr/personal-care/for-men/koureutikes-mhxanes/159748-philips-hc9450-15 ..... Γενικά πέρα από το εφέ με τις σκάλες δεν έχει και τέλειες κριτικές... και εδώ... https://www.kotsovolos.gr/personal-care/for-men/koureutikes-mhxanes/166061-wahl-elite-pro-επαγγελματικής-χρήσης Γενικά θα ήθελα κάποια με καλή εγγύηση και να μην χρειάζεται λάδια Περιμένω και άλλες προτάσεις ευχαριστώ...
manpower Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Εχω εδω και πολλα χρονια (6-7) τη philips qc5390 (series 7000) που μοιάζει πάρα πολύ με αυτή που παραθέτεις σε χαρακτηριστικά. Της εχω πιει το αιμα κυριολεκτικα. Τακτικο καθαρισμα σβερκου και σχεδόν μηνιαίο κουρεμα σε σχετικα φυσιολογικές/μαλακες τριχες, ταυτοχρονα σποραδικό grooming σε ολο το σωμα. Πριν ειχα μια remington (μετά απο 3-4 χρόνια την πέταξα και με είχε παιδέψει) και εδω και ενα χρονο εχω παρει μια kemei, (αρκετά) πιστο αντιγραφο των wahl για συμπληρωματικη χρηση (πχ κανενα καλο fade). Αν και απαιτητικος χρηστης ειδικα στα gadgetοειδη, για λιγα πραγματα μπορω να πω οτι με εχουν αφησει ικανοποιημενο οπως η philips. Η μπαταρια κραταει ακομη και σήμερα μια χαρα και οι λεπιδες δεν φερουν ιδιαιτερα σημαδια κοπωσης ή γηρανσης. Φυσικα ειναι αδιαβροχη (πλενομενη) και δεν χρειαζεται λαδι, λογικα οπως αυτη που κοιταζεις με παρόμοιες κεφαλές και ρυθμίσεις. Θα ελεγα οτι ακριβως μια τετοια χρειαζεσαι, αν δεν έχεις πχ σκληρή τρίχα. Η wahl που παραθέτεις χρειάζεται λάδι και παίζει μόνο με τροφοδοσία. Είναι πιο βαριά και σίγουρα η δύναμη του μοτερ της είναι πολλαπλάσια σε σχέση με τη philips (ίσως σε σχέση με σχεδον όλες τις άλλες mainstream). Έχουν βέβαια το μικρό λεβιέ για απεριόριστες ρυθμίσεις μήκους (βλέπε fade) και πολλά χτενάκια δηλαδή γενικά πολλές δυνατότητες. Το μόνο που θα με προβλημάτιζε σε αυτή που παραθέτεις είναι ότι η ρύθμιση μήκους γίνεται με μοτερ (digital swipe) οπότε έχεις άλλο ένα μηχανισμό που μπορεί να υποστεί φθορά σε βάθος χρόνου, προσωπικά θα το προτιμούσα χειροκίνητο, όπως τα άλλα μοντέλα της. Επεξ/σία 6 Απριλίου 2020 από manpower 1
StormGr Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 29/3/2020 στις 9:32 ΠΜ, dakangr είπε Για αυτή τη δουλειά παράγγειλα αυτήν Philips Series 7000 14 in 1 MG7720/15 Όταν παραλάβω θα σου πω γνώμη. Την παρέλαβες φίλε μου; και εγω ψάχνομαι αυτό τον καιρό για κουρευτική μηχανή γιατί δεν πάει άλλο η κατάσταση. Είδα αυτή τη Philips στα 60 ευρώ που είναι και το μέγιστο που θα ήθελα να δώσω και το σκέφτομαι. Υπάρχουν γενικά παρά πολλές επιλογές στο εύρος 40 με 60 ευρώ και δεν ξέρω τι θα ήταν καλύτερο για ένα κουρεματακι στο σπίτι. Είδα και τις Wahl αλλά λένε στα σχολια οτι είναι πολύ δυνατές και έχουν πολύ δόνηση, επειδή θα με κουρεύει η γυναίκα μου φοβάμαι λίγο μην μου πάρει το scalp χαχαχα. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2020 από StormGr
gsa1967 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 22 λεπτά πριν, StormGr είπε Την παρέλαβες φίλε μου; και εγω ψάχνομαι αυτό τον καιρό για κουραστική γιατί δεν πάει άλλο η κατάσταση. Είδα αυτή τη Philips στα 60 ευρώ που είναι και το μέγιστο που θα ήθελα να δώσω και το σκέφτομαι. Υπάρχουν γενικά παρά πολλές επιλογές στο εύρος 40 με 60 ευρώ και δεν ξέρω τι θα ήταν καλύτερο για ένα κουρεματακι στο σπίτι. Είδα και τις Wahl αλλά λένε στα σχολια οτι είναι πολύ δυνατές και έχουν πολύ δόνηση, επειδή θα με κουράζει η γυναίκα μου φοβάμαι λίγο μην μου πάρει το scalp χαχαχα. καλημερα εγω πριν 10 μερες πηρα αυτη PHLIPS 5000 MG5730/15. με κουρεψε η γυναικα μου πρωτη φορα. σκοτωνει η μηχανη . σε χρονο dt μου εκοψε μαλλια καθαρισε σβερκο ουτε κολληματα ουτε τιποτα. την συνιστω . ειναι και αδιαβροχη. και σε τιμη 44Ε με μεταφορικα. 1
dakangr Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, StormGr είπε Την παρέλαβες φίλε μου; και εγω ψάχνομαι αυτό τον καιρό για κουρευτική μηχανή γιατί δεν πάει άλλο η κατάσταση. Είδα αυτή τη Philips στα 60 ευρώ που είναι και το μέγιστο που θα ήθελα να δώσω και το σκέφτομαι. Υπάρχουν γενικά παρά πολλές επιλογές στο εύρος 40 με 60 ευρώ και δεν ξέρω τι θα ήταν καλύτερο για ένα κουρεματακι στο σπίτι. Είδα και τις Wahl αλλά λένε στα σχολια οτι είναι πολύ δυνατές και έχουν πολύ δόνηση, επειδή θα με κουρεύει η γυναίκα μου φοβάμαι λίγο μην μου πάρει το scalp χαχαχα. Παρελαβα, κουρευτηκα μονος μου, ειναι αψογη. Εχει ενα σκασμο ανταπτορες για ολες τις χρησεις και ειναι πολυ δυνατη. Παρε την χθες 1
Tsilias77 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Κι εγω πρόσφατα παρελαβα μια wahl των 30 ευρω. Πολύ δυνατη δεν κολλαει πουθενα αλλα δεν ενοχλει αυτον που κουρευεται ουτε στο ελαχιστο. Το μονο μειονεκτημα ειναι οτι ειναι λιγο βαρια. Παρόλα αυτα θα την ξαναεπαιρνα!
PedroG Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 11 ώρες πριν, Tsilias77 είπε Κι εγω πρόσφατα παρελαβα μια wahl των 30 ευρω. Πολύ δυνατη δεν κολλαει πουθενα αλλα δεν ενοχλει αυτον που κουρευεται ουτε στο ελαχιστο. Το μονο μειονεκτημα ειναι οτι ειναι λιγο βαρια. Παρόλα αυτα θα την ξαναεπαιρνα! στειλε λινκ μοντελο κλπ εχω ακουσει τα καλυτερα αλλα τις βρισκω αρκετα ψηλα!!
Tsilias77 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 42 λεπτά πριν, PedroG είπε στειλε λινκ μοντελο κλπ εχω ακουσει τα καλυτερα αλλα τις βρισκω αρκετα ψηλα!! Θα σου στείλω το απόγευμα φίλε μου!Βασικά γύρω στα 27 την πήρα! 1
Tsilias77 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 8 ώρες πριν, PedroG είπε στειλε λινκ μοντελο κλπ εχω ακουσει τα καλυτερα αλλα τις βρισκω αρκετα ψηλα!! Έλα φίλε εδώ σε έχω https://www.skroutz.gr/s/20268142/Wahl-Home-Pro-100-1395-0460.html#reviews 1
PedroG Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 15 ώρες πριν, Tsilias77 είπε Έλα φίλε εδώ σε έχω https://www.skroutz.gr/s/20268142/Wahl-Home-Pro-100-1395-0460.html#reviews 34 EYRΩ δΕ ξερω αν λες την ιδια....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα