Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αν κάποιος ξέρει τι γίνεται με τους οδοντίατρους , παρακαλώ να μου πει και να μας πει !!! Το έχετε σκεφτεί ? Εγω τα σκέφτομαι και με πιάνει κρυος ίδρωτας   Τι γίνεται εάν κάποιος χρειαστεί τις υπηρεσίες τους ? Και δεν μιλάω για έναν καθαρισμο πχ αλλά για κατι σοβαρο ,όπως μια φλεγμονή μια απονεύρωση η ακόμα χειροτέρα ένα κάταγμα δοντιού ??? Θα τύχουμε βοήθειας ,θα υποστηρίξουν τον κοσμο η θα πηδάμε αέναα σαν τα κατσίκια από τους πόνους ??? Και φαντάζομαι δεν υπάρχει κάποιος που δεν ξέρει τι θα πει πονος δοντιού ! Πηρα κάποια οδοντιατρεία τηλέφωνο για κατευθυντήριες οδηγίες  και είναι κλειστά .Εάν κάποιος ξέρει ,αν κάποιος η κάποια  είναι οδοντίατρος παρακαλώ παρα πολύ !!! ας μας ενημερώσει 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νοσοκομείο σωστά σου λέει ο συνάδελφος από πάνω. Αν ψάξεις θα βρεις και αλλού.

Επεξ/σία από s1mplement
Δημοσ.

Τα έκτακτα τα δέχονται πάντως, λογικά θα πρέπει να βρεις το τηλέφωνο ανάγκης του οδοντίατρού σου για να συνεννοηθείς

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, G.TH. είπε

Τα έκτακτα τα δέχονται πάντως, λογικά θα πρέπει να βρεις το τηλέφωνο ανάγκης του οδοντίατρού σου για να συνεννοηθείς

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση ,ελπίζω, μακάρι δηλαδή  να είναι έτσι.

Δημοσ.

Θαρρώ οτι εμπίπτει στην επίσκεψη στον ιατρό. Με ραντεβού / προσυνεννόηση και σχετική βεβαίωση μετακίνησης λογικά εισαι ΟΚ. Αν λεει μα-μου ο οδοντιατρος γιατι φοβάται, αλλο θέμα προφανώς. 

Επισκέπτης
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Νοσοκομείο;

Νοσοκομειο εν μέσω πανδημίας ,για εμένα τουλάχιστον, μάλλον  δεν είναι καλή ιδέα .Μάλλον είναι η εσχάτη ιδέα .Μακάρι να έχουν δικιο ο φίλος G.TH και ο φιλος  Helionar και τους ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις τους .Δεν ξερω πως με ποιον τρόπο,  αλλά δεν Θα έπρεπε κάπως   ολος ο κόσμος να ενημερωθεί σωστά ?  Εύχομαι  ο τρόπος στο βίντεο που ανέβασε ο φίλος  josua21 να μην είναι η τελικη λύση !

Δημοσ.

Παιδιά τι γράφεται, τα οδοντιατρεία εξυπηρετούν σοβαρές περιπτώσεις που χρήζουν άμεσης επέμβασης, τι νοσοκομεία λέτε ? Απλά μην περιμένετε να πάτε για καθαρισμό και λεύκανση, άνθρωποι είναι και αυτοί, προσέχουν. Όσοι τυχών τα κλείσανε εντελώς είναι εκτός οδηγίας του οδοντιατρικού συλλόγου.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μιλάω για Αττική που ξέρω σίγουρα.

Κάποιοι έχουν κλείσει αλλά υπάρχουν πολλά ανοιχτά προς το παρόν. Αν ο/η δικό/δική σας έχει κλείσει, ρωτήστε τον/την αν έχει να σας κατευθύνει σε κάποιον συνάδελφο του/της που είναι ανοιχτός, αλλιώς ρωτήστε εδώ και όλο και κάποιος θα σας πει για ανοιχτό.

Εξυπηρετούνται μόνο επείγοντα όμως. Καθαρισμοί δεν γίνονται. Αισθητική όχι. Προσθετική δεν γίνεται γιατί οι τεχνίτες έχουν κλείσει. Έχουν κλείσει επίσης και πολλοί προμηθευτές και υπάρχουν επίσης ελλείψεις σε διάφορα άλλα. Και οι ίδιοι οι οδοντίατροι δεν θέλουν να κάνουν μη επείγοντα γιατί είναι πολύ επικίνδυνο στο ιατρείο από θέμα εξάπλωσης του ιού. Και για τους ίδιους και για τους ασθενείς. Σχολαστική απολύμανση. Πιο αραιά ραντεβού για να μην πέσει το ένα πάνω στο άλλο ώστε να μην υπάρχει συνωστισμός. Υπάρχει τουλάχιστον μια περίπτωση στην επαρχία όπου έχουν μπει σε καραντίνα και η ιατρός και μια ασθενή.

Όποιος όμως έχει κάτι επείγον, θα πάει, τι να κάνει. Και ευτυχώς υπάρχουν ακόμα αρκετά ανοιχτά για να εξυπηρετηθεί ο (πονεμένους) κόσμος.

Δημοσ.

Απλά τα πράγματα.

Καλείς τον οδοντίατρο σου και τον ενημερώνεις.

Και κλειστά να έχει σίγουρα θα έχει βάλει εκτροπή. 

Μην πανικοβαλετε το κόσμο με νοσοκομεία και βλακειες. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...