trelaras52 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Τεσταρουν ολες οι εταιρείες να δουνε πόσο χαζος ειναι ο κόσμος, τεστάρει και η ζιαομι.... Εκει φτάσαμε,οχι οτι ηταν δυσκολο... 1 1
Dmos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 1.000€ είναι λίγα. Εάν δεν παεί στα 1.750€ δεν αγοράζω
Rizogalos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Μετά από αυτό που είδαν τώρα τα όμορφα και μπιρμπιλοτα μου μάτια μια ζυγαριά κάτι λάμπες και ένα πολύμπριζο xiaomi πάνε για πέταμα μόνο iPhone ρε αντε γειά. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 3 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε 12 χρονια με το ιδιο κινητο εισαι; Δυστυχώς όχι
M A T R I X Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Ρε σοβαρευτείτε εκεί στην Xiaomi! Μην κάνετε τέτοια αστεία. Θα καταλήξουμε να κοστίζει 2.000€ το απλό iphone.
tsibosp Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 24 λεπτά πριν, primeragt είπε Το βλέπω και το γράφετε πόλοι αυτό με τα κινέζικα ξανά κ ξανά. Τα είχατε πάρει ευρωπαϊκά η κινέζικα; Το ρωτάω γιατί έχω το mi9t pro από πριν τα Χριστούγεννα και δεν έχω δει ίχνος αυτών που λέτε (δεν είχα ξανά xiaomi). Έλα ντε. Έχω xiaomi τα τελευταία 4 χρόνια, έχω πάρει και στην μάνα μου 1 entry, δεν έχω δει ποτέ αυτά που λένε. Όλες οι συσκευές αγορασμένες από σκρουτζ. Είτε λένε αρλούμπες είτε τα φέρνουν απέξω και μετά κράζουν την εταιρεία. Προσωπικά είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, μου κάνει βέβαια το redmi note 7 κάτι bug τώρα τελευταία με το proximity sensor μερικές φορές στις κλήσεις αλλα Δε χάθηκε και ο κόσμος. 1 1
oldnew Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Τωρα το μόνο που μένει, να δούμε την Apple να βγάζει ναυαρχίδα στα 650 και να γίνει η ποιο vfm να τους τρελάνει ολους
ben3os Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Είμαι ο μόνος που σταμάτησε να διαβάζει στον τίτλο του άρθρου???
alexpap Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Χιαομι χιλιάρικο και δεν τσακάει στη μέση και δεν είδα πουθενά τη μαγική ερώτηση Google Play θα έχει ? Αναμένονται τρελές πωλήσεις στη χώρα μας. Κάντε προπαραγγελία για να τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας 3 ώρες πριν, kostasgr78 είπε Επομένως, θα δώσει κάποιος 999 ευρώ, για το πιο προβληματικό και ασταθές λειτουργικό για smartphone. Μια χαρά είναι το MIUI σε δύο ταμπλετ που το έχω εδώ και 5 έτη δεν έχει ούτε κολλήματα ούτε προβλήματα με εφαρμογές είναι μηδαμινά τα προβλήματα του. Τώρα όμως το θέμα με τις διαφημίσεις στις εφαρμογές είναι κάτι άλλο. Κάποια εποχή έβλεπα διαφημίσεις ακόμη και στον file explorer στη λίστα ανάμεσα στα αρχεία και όχι στην κορυφή ή στον πάτο της εφαρμογής και αυτό για να κρατηθεί χαμηλά η τιμή του. Τώρα μάλλον που θα τα σκας δεν θα έχεις το πρόβλημα με τις διαφημίσεις αλλά θα έχεις το πρόβλημα ότι θα σου λείπει ένα χιλιάρικο. 1
Alex-V Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Iliaz είπε Αυτό πιστεύω και εγώ. Προσωπικά υποστηρίζω πως πάνω από 350€ δεν αξίζει να δίνεις για τα ελληνικά δεδομένα 150 Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2020 από Alex-V 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Οχ.....Το κάποτε κινητό του απλού κοσμου τώρα σε ευκαιρία 1000€......!τρέξτε
johnnycer Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Πάντως αυτό μου με "χάλασε" στην ξιαομι είναι ότι πλέον βάζει το google dialer για default dialer στα κινητά της και όχι τον MIUI που επέτρεπε να ηχογραφείς κλήσεις.Καταλαβαίνω βέβαια ότι είναι λόγω νομοθεσίας ευρωπαϊκής ένωσης άλλα είναι απίστευτα εργονομικό να ηχογραφείς κλήσεις... Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2020 από johnnycer 1
cp5120 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δέκα (10) σελίδες σχόλια λες και ζούμε σε νορμάλ συνθήκες και δεν υπάρχουν άνθρωποι στις εντατικές που πεθαίνουν και δεν είναι 2 δις κλεισμένοι στα σπίτια τους και όλοι δουλεύουν (και στον τουρισμό) και έχουν λεφτά για καινούριο κινητό και τα ταχυδρομεία δουλεύουν και τα εργοστάσια στην Κίνα δουλεύουν και οι καφετέριες είναι ανοιχτές για να κάνεις μόστρα με το ολοκαίνουριο κινητό (xiaomi, huawei, iPhone κτλ.) και είμαστε συνεχώς έξω στα πάρκα και στις παραλίες με φορτωμένα data (5G κατά προτίμηση μην πάει χαμένο το modem) και τα σχολεία και οι υπηρεσίες είναι ανοιχτά και και και.. Πλάκα κάνετε προφανώς...😢😢😢😢😢 Εύχομαι ειλικρινά να έιστε όλοι καλά όταν περάσει αυτή η λαίλαπα (και η επόμενη που θα ακολουθήσει και θα κάνει το 2010 να ωχριά) για να μπορέσετε να επιστρέψετε όλοι με χαρά στο σπορ του καταναλωτισμού... 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα