troi.g Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Παιδιά καλησπέρα , μιας και καθόμαστε , σκέφτομαι σε λίγο καιρό να πάρω μια κάρτα γραφικών στ pc. Έχω ένα hp sff 8300 με έναν intel i5 2500 , και 8 gb ram. Ποια κάρτα γραφικών είναι η δυνατότερη που μπορεί να πάρει , αναγκαστικά σε low profile. Επίσης όποια κάρτα υπάρχει , π.χ 1050 ti , είτε σε low profile , είτε σε κανονική έκδοση έχει ίδιες δυνατότητες? Επειδή μου κάνει εντύπωση η διαφορά στο μέγεθος και στους διπλούς-τριπλους ανεμιστήρες. Αξίζει τον κόπο η αναβάθμιση τού? Ευχαριστώ πολύ και υγεία σε όλους.
amveria Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα κόσμε, Σε σχέση με την ενσωμάτωση μέρα με την νύχτα. Υπάρχουν και κάποιες 1650 που μπορείς να βάλεις αλλά θέλει ψάξιμο. Εγώ μέχρι που έδωσα όλο το PC πήγαινε πολύ καλά. Να φανταστείς ότι με 1600x900 monitor έτρεχε άνετα όλες τις εφαρμογές που ήθελα και σε εκείνον που το έδωσα ο γιος του ακόμη παίζει fortnite. Μεγάλη διαφορά θα κάνει και ένας SSD για το λειτουργικό τουλάχιστον. Καλή συνέχεια και καλή δύναμη. 1 1
koolisk6 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 εξαρταται απ το τι θες να κανεις,,εγω π.χ. εχω βαλει μια gt 1030 σ ενα dell 9020 sff κ με καλυπτει απολυτα, απο κει κ περα ειτε πας σε 1050 ti ή 1650 (low profile εκδοσεις παντα) αυτο που πρεπει να προσεξεις ειναι αν το pc σου υποστηριζει single or dual slot καρτα 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα