Προς το περιεχόμενο

Ti exete na peite gia to GOTHIKA?

tsotrilos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παλικαρι φροβερη ταινια!!!!!μια σκετη καβλα!οσοι δεν την εχουν δει να την δουνε!καθαρα ψυχολογικο θριλερ!και μια ερωτηση:γνωριζεται αν εχει βγεςι το kill bill vol1 σε dvd?αν οχι ποτε βγαινει?θελω να το δω γιατι τωρα βγαινει το vol2 και δεν λεει να το χασω..........

Δημοσ.

Ego aisthanthika oti evlepa mia "fthnh" apomimisi ths 6hs aisthisis.

To "fthnh" einai se eisagogika giati paizei to klasiko: bazoume 2 gomenares se mia tainia etsi kai etsi me klemmene idees mpas kai thn doun merikoi.

Alla palio to kolpo....

Pragmatika apogohteytika poly otan eida toses apisteytes omoiothtes me thn 6h aisthisi.

Δημοσ.

O titlos psiloakiros, to senario gemato tripes

Oi skines pou ithelan na se fovisoun itan gia ta panigiria...

4/10 antikeimenika

7/10 me parea kai popcorn sto village kai fisika peiragmata kai kritiki

crAss

Δημοσ.

xalia

eixa dei to butterfly effect prin kati meres kai afti itan entelos moufa....

antigrafi apo what lies beneath kai Stir of Echoes

mapa...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
px, vlepe "the shining" gia aristotexniki xrisi tis mousikis pou enisxyei tis (frikiastikes) skines. sto gothika einai emfanes oti oi mousikes koryfwseis pane na "sprwksoun" tis skines mpas kai tromaksei kanenas.

Καλα μη φτασουμε και στο σημειο να συγκρινουμε τη μεγαλοφυια του Cubrick με εναν σκηνοθετη του κιλου...

Η ταινια παντως ηταν πολυ ωραια... Πηγαμε με δυο φιλαρακια, ο ενας γελουσε απο την αρχη μεχρι το τελος, ο αλλος πορωθηκε και του αρεσε και εγω σε καθε γαματη σκηνη πεταγομουν μεχρι επανω... Το ακομα πιο γαματο ειναι πως διπλα μου καθοταν μια κοπελιτσα ποοοοοοοοοοοοοολυ θεα που ειχε ερθει με τη φιλη της, οποτε οι τρομο-αντιδρασεις της ειχαν ως αποδεκτη εμενα (σε καποια φαση ψιλοκολλησε επανω μου και καθε φορα που τρελαινοταν εκρυβε το βλεμμα της στο ωμο μου)

ΥΓ: Την Πεμπτη (που θα εχουν τελειωσει πια οι φοιτητικες εκλογες) θα παμε για καφε ;)

ΥΓ2: Σε ευχαριστω Χαλι Μπερι!!! Μπορει να μη μου κατσεις εσυ αλλα θα μου κατσει η θεα!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...