tsotrilos Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 thn exei dei kaneis thn tainia?an nai pws sas fanhke?
me_robas Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Την είδα χθές. Καλούτσικη. Έχει σημεία που θα ταρακουνιθείς. Να την δείτε πάντως με την κοπέλα σας
tsotrilos Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 swstos re file htan poly kalh kat'eme... Να την δείτε πάντως με την κοπέλα σας kai h kopela einai must...deite thn prwta monoi kai meta opou 8ymaste agria stigmh dwste volume
Aligator21 Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Την είδα χθές. Καλούτσικη. Έχει σημεία που θα ταρακουνιθείς. Να την δείτε πάντως με την κοπέλα σας Ki egw tin eida proxthes... Ase ase, pio poly me tromaze i kopela mou para to idio to ergo :twisted: :twisted: . Se genikes grammes arketa kali tainioula, mou arese arketa!
epote Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 ... Ase ase, pio poly me tromaze i kopela mou para to idio to ergo ennoeis ta nixia pou mpigontai me foverh mania stis SARKES tou mpoutiou sou?! to gegonos oti otan tromazoun aytes prepei na kleisoun kai ta DIKA sou matia? #$^@#%^@#%
akpe Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 αχαχαχαχ ακριβώς... μόλις το είδα...μπορώ να πώ οτι μου άρεσε πάντως. 7.5/10
Tanto1982 Δημοσ. 16 Απριλίου 2004 Δημοσ. 16 Απριλίου 2004 αποψή μου εννοείται, αλλά εγώ την βρήκα απαράδεκτη την ταινία. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!!! λίγο από 6th sense και μετά προσθέστε όλα τα γνωστά κλισέ που έχουν κουράσει πια (απλώς περίμενες πότε θα εμφανιστεί ξαφνικά η ξανθιά για να τρομάξεις, πάντα φυσικά με την απαραίτητη ορχηστρική κορύφωση που τελικά από αυτήν πετάγεσαι και όχι από τιποτε άλλο). και το story ήταν....
HaPagan Δημοσ. 16 Απριλίου 2004 Δημοσ. 16 Απριλίου 2004 Ούτε εμένα μου άρεσε . Αναμενόμενη εξέλιξη . Είχε πάρει στοιχεία από "Ένοχο μυστικό" , 8mm και τα λοιπά θρίλερ . Δεν μου πρόσφερε κάτι ιδιαίτερο .
DJ_XLR8 Δημοσ. 17 Απριλίου 2004 Δημοσ. 17 Απριλίου 2004 Μόλις γύρισα & γω απ' την προβολή. Είναι ένα καλό θρίλερ που δε με άφησε αδιάφορο μέχρι το τέλος. Συνεπώς, να τη δείτε! Τουλάχιστον για μένα η εξέλιξη ήταν απρόβλεπτη.
geostar Δημοσ. 17 Απριλίου 2004 Δημοσ. 17 Απριλίου 2004 Μεχρι τη μεση αντεχεται απο κει και περα απαραδεκτη.Ειδικα το τελος σκετη αποτυχια....κριμα
HaPagan Δημοσ. 17 Απριλίου 2004 Δημοσ. 17 Απριλίου 2004 Βασικά τα τελευταία χρόνια το έχουν παρακάνει με τα παραφυσικά θρίλερ με αποτέλεσμα να τα έχουμε συνηθίσει και να μην μας κάνουν ιδιαίτερη εντύπωση .
Vaghelas Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 αποψή μου εννοείται, αλλά εγώ την βρήκα απαράδεκτη την ταινία. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!!! λίγο από 6th sense και μετά προσθέστε όλα τα γνωστά κλισέ που έχουν κουράσει πια (απλώς περίμενες πότε θα εμφανιστεί ξαφνικά η ξανθιά για να τρομάξεις, πάντα φυσικά με την απαραίτητη ορχηστρική κορύφωση που τελικά από αυτήν πετάγεσαι και όχι από τιποτε άλλο). και το story ήταν.... Ανέκαθεν ο ήχος έπαιζε ουσιαστικό ρόλο στο να τρομάξει ο θεατής. Έχεις δοκιμάσει ποτέ να δεις την πιο τρομακτική ταινία με τον ήχο τελείως κλειστό; Δεν πρόκειται να καταλάβεις τίποτα. Όσο για τη συγκεκριμένη ταινία ήταν αρκετά καλή.
bigbrother Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Hdh apo ti mesh katalabaineis poios pou kai giati....An exeis dei arketes tainies tou xorou, tote manteueis olo to upoloipo senario... Blepetai mia fora alla oxi kai deuterh.... BB
Tanto1982 Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 i mousiki fysika kai paizei poly simantiko rolo alla yparxei ena lepto simeio: na exeis ti mousiki gia na tonizeis kai na megistopoieis tin atmosfaira tis skinis i (opws kai egine sto gothika) na tin xrisimopoieis mono kai mono gia na petaxtei o allos epeidi i skini apo moni tis den exei dynamiki!!! px, vlepe "the shining" gia aristotexniki xrisi tis mousikis pou enisxyei tis (frikiastikes) skines. sto gothika einai emfanes oti oi mousikes koryfwseis pane na "sprwksoun" tis skines mpas kai tromaksei kanenas.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.