Προς το περιεχόμενο

Ti exete na peite gia to GOTHIKA?

tsotrilos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

swstos re file htan poly kalh kat'eme...

Να την δείτε πάντως με την κοπέλα σας

kai h kopela einai must...deite thn prwta monoi kai meta opou 8ymaste agria stigmh dwste volume :D :D :D :D :D

Δημοσ.
Την είδα χθές. Καλούτσικη. Έχει σημεία που θα ταρακουνιθείς. Να την δείτε πάντως με την κοπέλα σας :D

Ki egw tin eida proxthes... Ase ase, pio poly me tromaze i kopela mou para to idio to ergo :twisted: :twisted: .

Se genikes grammes arketa kali tainioula, mou arese arketa!

Δημοσ.

... Ase ase, pio poly me tromaze i kopela mou para to idio to ergo

ennoeis ta nixia pou mpigontai me foverh mania stis SARKES tou mpoutiou sou?! to gegonos oti otan tromazoun aytes prepei na kleisoun kai ta DIKA sou matia?

#$^@#%^@#%

Δημοσ.

αχαχαχαχ ακριβώς...

μόλις το είδα...μπορώ να πώ οτι μου άρεσε πάντως. 7.5/10 :)

Δημοσ.

αποψή μου εννοείται, αλλά εγώ την βρήκα απαράδεκτη την ταινία. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!!! λίγο από 6th sense και μετά προσθέστε όλα τα γνωστά κλισέ που έχουν κουράσει πια (απλώς περίμενες πότε θα εμφανιστεί ξαφνικά η ξανθιά για να τρομάξεις, πάντα φυσικά με την απαραίτητη ορχηστρική κορύφωση που τελικά από αυτήν πετάγεσαι και όχι από τιποτε άλλο). και το story ήταν....

Δημοσ.

Ούτε εμένα μου άρεσε . Αναμενόμενη εξέλιξη . Είχε πάρει στοιχεία από "Ένοχο μυστικό" , 8mm και τα λοιπά θρίλερ . Δεν μου πρόσφερε κάτι ιδιαίτερο .

Δημοσ.

Μόλις γύρισα & γω απ' την προβολή. Είναι ένα καλό θρίλερ που δε με άφησε αδιάφορο μέχρι το τέλος. Συνεπώς, να τη δείτε! Τουλάχιστον για μένα η εξέλιξη ήταν απρόβλεπτη. :)

Δημοσ.

Βασικά τα τελευταία χρόνια το έχουν παρακάνει με τα παραφυσικά θρίλερ με αποτέλεσμα να τα έχουμε συνηθίσει και να μην μας κάνουν ιδιαίτερη εντύπωση .

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
αποψή μου εννοείται, αλλά εγώ την βρήκα απαράδεκτη την ταινία. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!!! λίγο από 6th sense και μετά προσθέστε όλα τα γνωστά κλισέ που έχουν κουράσει πια (απλώς περίμενες πότε θα εμφανιστεί ξαφνικά η ξανθιά για να τρομάξεις, πάντα φυσικά με την απαραίτητη ορχηστρική κορύφωση που τελικά από αυτήν πετάγεσαι και όχι από τιποτε άλλο). και το story ήταν....

Ανέκαθεν ο ήχος έπαιζε ουσιαστικό ρόλο στο να τρομάξει ο θεατής. Έχεις δοκιμάσει ποτέ να δεις την πιο τρομακτική ταινία με τον ήχο τελείως κλειστό; Δεν πρόκειται να καταλάβεις τίποτα.

Όσο για τη συγκεκριμένη ταινία ήταν αρκετά καλή.

Δημοσ.

i mousiki fysika kai paizei poly simantiko rolo alla yparxei ena lepto simeio: na exeis ti mousiki gia na tonizeis kai na megistopoieis tin atmosfaira tis skinis i (opws kai egine sto gothika) na tin xrisimopoieis mono kai mono gia na petaxtei o allos epeidi i skini apo moni tis den exei dynamiki!!!

px, vlepe "the shining" gia aristotexniki xrisi tis mousikis pou enisxyei tis (frikiastikes) skines. sto gothika einai emfanes oti oi mousikes koryfwseis pane na "sprwksoun" tis skines mpas kai tromaksei kanenas.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...