Προς το περιεχόμενο

[GAMING HEADSET] HyperX Cloud Alpha Gold @WebSupplies, MSystems, Public, MediaMarkt κα. @ 60€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 9/4/2020 στις 5:06 ΜΜ, paragontikos είπε

Γενικά μου φαίνεται η συγκεκριμένη αλυσίδα (public-mediamarkt) σε αρκετά προϊόντα που γράφουν διαθέσιμα απλά λένε ψέματα, σε 2 πρόσφατες παραγγελίες 3 διαφορετικά προϊόντα άμεσα διαθέσιμα όλα, γράφει έχει γίνει παραγγελία στον προμηθευτή, στη μία έχει περάσει ένας μήνας και δεν έχω καμία ενημέρωση και στην άλλη 10 μέρες το ίδιο, προσωπικά θα απέφευγα παραγγελίες απο αυτούς στο μέλλον, ειδικά αν κατι το βιάζεστε..

Αυτο ουσιαστικά μου το παραδέχτηκε σήμερα υπάλληλος της τηλεφωνικής εξυπηρέτησης για το public. Μου είπε οτι κάποιες φορές εμφανίζονται ως διαθέσιμα, προϊόντα που δεν ειναι 😂. Το ίδιο είχε γίνει με μελάνια που ειχα παραγγείλει, τα έγραφε διαθέσιμα και μόλις έβαλα την παραγγελία μετά απο δυο μέρες μου έγραφε σε εκτεταμένη αναζήτηση Κ τελικά τα ακύρωσα μέσω Facebook 

Απο media παρέλαβα χωρίς θεμα 

Επεξ/σία από margaritagr
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

Ερώτηση, όταν είναι ο ήχος δυνατά, περνάει στο μικρόφωνο και να μικροφωνιζει σε party chat στο xbox?

Εμενα μου συμβαινει στο discord παντως.

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Chrisfm94 είπε

Εμενα μου συμβαινει στο discord παντως.

Αρα ακουγεται στους γυρω τι ακους εκεινη την ωρα. Ρωταω γιατι πηρα τα corsair H50 pro σημερα και εχω αυτο το θεμα, και ελεγα μηπως ειναι λογω χαμηλης ποιοτητας...

Δημοσ.
Στις 27/3/2020 στις 9:10 ΜΜ, thetiesthatbind είπε

Όχι 

Υπάρχουν. Από όσο ξέρω το mic είναι καλύτερο των Cloud. Μετά αλλάζουν οι οδηγοί κλπ. Κοιτά μόνος το λες, 5 χρονων Cloud 1, αυτονόητα ειναι καλύτερα, η τεχνολογια προχώρησε. Στα λεφτα αυτα, τα χτυπας 

Δεν νομίζω ότι έχουν ουσιαστικές διαφορές που να αξίζουν την αγορά στη συγκεκριμένη περίπτωση. Ψιλό τσάμπα λεφτά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...