RPDrummer Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Σας ζηλεύω.. Εγώ από media markt σε παραγγελία Παρασκευή απόγευμα ακόμα είναι στη συλλογή προϊόντων. Επεξ/σία 1 Απριλίου 2020 από RPDrummer
thanasisdoul Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Στις 30/3/2020 στις 11:40 ΜΜ, donstefano είπε Αναμενουμε αναγκαστiκα και οτι γινει......τελικα mediamarkt μεγαλυτερο μπακαλικο απο public.......... Edit.Παραγγειλα και από τα public.οποιο έρθει πιο γρήγορα θα το παραλάβω το άλλο επιστροφή και τα χρήματα μου πίσω....άντε μπουρδέλα..... Και οι δύο πλέον είναι το ίδιο μαγαζί πήγα να κάνω παραγγελία από public κ έλεγε θα φύγει η παραγγελία απο mediamarkt
donstefano Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, thanasisdoul είπε Και οι δύο πλέον είναι το ίδιο μαγαζί πήγα να κάνω παραγγελία από public κ έλεγε θα φύγει η παραγγελία απο mediamarkt Παντως απο τα Public ηδη ειναι στην ACS και περιμενω αυριο-μεθαυριο να ερθουν.Γιατι γινεται χαμος και με τις κουριερ. Τα media ουτε φωνη ουτε ακροαση.Αν και τους ζητησα να τα ακυρωσουν ,προβλεπω να τα στελνουν και αυτα και να αγνοησουν τα μηνυματα..... Αν ερθουν επειδη θα τα γυρισω πισω...Εαν καποιος δεν προλαβε να παρει και τα θελει να μου στειλει ΠΜ αν ειναι να τα παραλαβω και να ερθει απο Βυρωνα να τα παρει οσο τα πηρα(60Ε)σφραγισμενα απο τα media. Τωρα τα βαλαν στα public 99Ε!!!!!!!!!Καλα για 99E ουτε καν!!!!! Επεξ/σία 2 Απριλίου 2020 από donstefano
MistoklaS26 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Εντάξει είναι η τελευταία φορά που παραγγέλνω κάτι από το public (βαριέμαι πλέον να στείλω και μήνυμα)! Το έχουν ακόμα διαθέσιμο αλλά στην εξέλιξη της παραγγελίας μου πλέον από την διαδικασία συλλογής μπήκε σε εκτεταμένη αναζήτηση, ψάξε ψάξε δεν θα το βρεις... (παραγγελία έγινε 27/03/2020 20:35)! Με 'γεια και καλοφόρετα σε όσα παιδιά θα το πάρουν/το πήραν!!! Επεξ/σία 2 Απριλίου 2020 από MistoklaS26
donstefano Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 23 λεπτά πριν, MistoklaS26 είπε Εντάξει είναι η τελευταία φορά που παραγγέλνω κάτι από το public (βαριέμαι πλέον να στείλω και μήνυμα)! Το έχουν ακόμα διαθέσιμο αλλά στην εξέλιξη της παραγγελίας μου πλέον από την διαδικασία συλλογής μπήκε σε εκτεταμένη αναζήτηση, ψάξε ψάξε δεν θα το βρεις... (παραγγελία έγινε 27/03/2020 20:35)! Με 'γεια και καλοφόρετα σε όσα παιδιά θα το πάρουν/το πήραν!!! Κριμα ρε φιλε..... Εμενα επειδη τα παραγγειλα και απο τα 2 μαγαζια οπως εγραψα παραπανω,τα στειλαν και απο τα media σημερα παρολο που ζητησα να τα ακυρωσουν. Λογικα θα παραλαβω σημερα απο public και θα ενημερωσω....... Του media αν τα θελει ενα παιδι που μου εστειλε ΠΜ θα τα παρω αλλιως θα αρνηθω παραλαβη θα πανε πισω και μετα refund.......
MistoklaS26 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 11 λεπτά πριν, donstefano είπε Κριμα ρε φιλε..... Εμενα επειδη τα παραγγειλα και απο τα 2 μαγαζια οπως εγραψα παραπανω,τα στειλαν και απο τα media σημερα παρολο που ζητησα να τα ακυρωσουν. Λογικα θα παραλαβω σημερα απο public και θα ενημερωσω....... Του media αν τα θελει ενα παιδι που μου εστειλε ΠΜ θα τα παρω αλλιως θα αρνηθω παραλαβη θα πανε πισω και μετα refund....... Εντάξει από τέτοια δεν στεναχωριέμαι! Ευτυχώς, επειδή την έχω ξαναπατήσει με το public, έβαλα με αντικαταβολή οπότε δεν έχω να περιμένω και τα λεφτά μου πίσω! Καλοφόρετα και να τα απολαύσεις όσο δεν πάει!! Μπορεί να τους γράψω κανένα σεντόνι αλήθειας το απόγευμα άμα βαριέμαι! 1
Chrisfm94 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Μια απ τα ιδια, ενω ειχα στειλει μηνυμα 2 μερες τωρα για ακυρωση, με πηραν σημερα απο την acs οτι ηρθαν και τα 2. 😂
dark knight Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Παρέλαβα σήμερα από Public μέσω ACS, έφυγαν από Πάτρα τη Δευτέρα και ήταν Ζωγράφου σήμερα. Περίμενα λίγο δυνατότερο ήχο, αλλά δεν ξέρω αν φταίνε τα ακουστικά ή το laptop μου.
SuPeRsAyIaN Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Παιδιά αν παρέλαβε κανείς διπλά ακουστικά και δεν τα θέλει ας μου στείλει ενα pm κατά προτίμηση απο Αθήνα....
thetiesthatbind Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Να ενημερώσω ότι στην τιμή των 60€ υπάρχουν μόνο στο WebSupplies κατόπιν παραγγελίας. Στο Public επέστρεψαν στα 100€ ενώ στη MediaMarkt εξαντλήθηκαν. Πιθανόν η MediaMarkt Ελλάδος να ανήκει στο Public πλέον καθώς έχει προστεθεί και στο Marketplace του Public. Στο MSystems το προϊόν δεν εντοπίζεται. Γενικότερα, όποιος πρόλαβε πήρε. Με γεια και καλό λιώσιμο
RPDrummer Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Μόλις παρέλαβα από media markt, ύστερα από ευγενική πίεση μέσω facebook και καταχώρηση παραγγελίας 29/3/2020. Ξέρει κανείς πως συνδέεται στο pc το μικρόφωνο με την onboard κάρτα ήχου ; Η συσκευασία παρέχει spliter για ακουστικά και μικρόφωνο σε αρσενικά jack 3.5mm. Τοποθέτησα το ένα jack στα ακουστικά και το άλλο στο μικρόφωνο, δίχως αποτέλεσμα. Επίσης, αν αγοράσω εξωτερική κάρτα ήχου (όπου υπάρχει μόνο μια θύρα για ακουστικά και καθόλου για μικρόφωνο), πως θα βάλω το μικρόφωνο και το headset παράλληλα;
dim_plo Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Αναμένω παραλαβή δεύτερου τεμαχίου, απο το Public. Το έστειλαν σήμερα ενώ είχα ακυρώσει την παραγγελία μου. Υπάρχει κάποιος που ενδιαφέρεται για το headset του νήματος και δεν το πρόλαβε; Αν ναι, θα το παραλάβω για να του το στείλω (στην τιμή της προσφοράς, φυσικά). Διαφορετικά, θα πάω σε άρνηση παραλαβής. Μπορείτε είτε να μου στείλετε pm είτε να κάνετε επισήμανση του μηνύματός μου, σε αυτό το νήμα. Δεσμεύτηκε για τον χρήστη @KostasN. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2020 από dim_plo 2
sokos1 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 αν κάποιος πήρε δεύτερο, ας μου στείλει ΠΜ να περάσει κάποιος μεταφορέας μου να το πάρει εντος αθήνας (κατα προτίμηση νότια)
paragontikos Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Γενικά μου φαίνεται η συγκεκριμένη αλυσίδα (public-mediamarkt) σε αρκετά προϊόντα που γράφουν διαθέσιμα απλά λένε ψέματα, σε 2 πρόσφατες παραγγελίες 3 διαφορετικά προϊόντα άμεσα διαθέσιμα όλα, γράφει έχει γίνει παραγγελία στον προμηθευτή, στη μία έχει περάσει ένας μήνας και δεν έχω καμία ενημέρωση και στην άλλη 10 μέρες το ίδιο, προσωπικά θα απέφευγα παραγγελίες απο αυτούς στο μέλλον, ειδικά αν κατι το βιάζεστε.. 1
donstefano Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Εμένα ήρθαν από τα public προχτές που τα είχα παραγγείλει απο την προηγούμενη Δευτέρα το βράδυ από το public.τα είχαν δωσει την επόμενη μέρα κιόλας (τρίτη) στην κούριερ. Από τα media ενώ παραγγειλα το προηγουμενο Σάββατο28/04....τα έδωσαν στην κούριερ την στις 02/04 την Πέμπτη που φυσικά ακόμα την περιμενω...χωρίς καμία ενημέρωση γενικά ενώ τα public είχαν κανονικά εξέλιξη παραγγελίας τρακινγκ από κούριερ όλα κομπλέ. Χάλια η media...χάλια....και σε μια τηλεόραση που είχα πάρει είχα πάει στο κατάστημα και μου είχαν πει αύριο μεσημέρι θα την έχουνε εδώ να την πάρεις.την παραγγειλα δηλαδή επιτόπου στο μαγαζι . Πηγα την επόμενη και φυσικά τιποτα.μετα από 3-4 μέρες την φέραν.μου ειχε κάνει κακή εντύπωση τότε...και τώρα τα ίδια χάλια......αρα το θέμα προϋπήρχε.. Όσο για τα ακουστικά σε σχέση με τα soundblasterX H5(40e black friday 2018 public) που έχω, οι διαφορές είναι δυνατότερα μπάσα. μεσαια,πρίμα ίδια απόδοση. άνεση λίγο λιγότερη από τα H5 στα δικά μου αυτια-κεφαλι.γενικα λόγω μπάσων είναι καλύτερο-ολοκληρωμενο όσο αφορά την ακουστικη headset.και επίσης από mic έχει καλύτερο σύμφωνα με δοκιμες.στο skype δεν κατάλαβα ύστερα από δοκιμη τρελή διαφορα.γενικα αξιζουν τα cloud alpha για 60e... Επεξ/σία 9 Απριλίου 2020 από donstefano 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα