thetiesthatbind Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Από ότι πρόσεξα τρέχει αυτή τη στιγμή προσφορά σε αρκετά καταστήματα της ελληνικής αγοράς για τα HyperX Cloud Alpha Gold edition. Τα κόκκινα, τα κλασσικά παίζουν στα 85-90€. Όποιος θέλει ρίχνει μια ματιά, όμορφα φαίνονται και λέγεται ότι είναι τούμπανα για gaming, ειδικά για FPS και γενικότερα ότι είναι καλά all around. Για την τιμή τους νομίζω είναι μπόμπα. Είναι πιο καινούργια των Cloud II και μπαίνουν και σε Xbox, PS4. Links: WebSupplies MSystems Public MediaMarkt Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2020 από matrixxx αφαιρεση referral x4 6
Dinos_12345 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Πάρτε από Web Supplies να υποστηρίξετε το συνοικιακό μαγαζάκι, πάντα είχα άριστη αντιμετώπιση 6 1
Chrisfm94 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Η τιμη με παραξενεψε οποτε εψαξα λιγο να δω τι και πως. Βρηκα οτι τα χρυσα ειχαν κυκλοφορησει μονο στην Αμερικη πριν 2 χρονια ακριβως. Τωρα τους εμειναν και τα εφεραν και Ευρωπη; Δεν ξερω. Τα παρηγγειλα χθες απο MediaMarkt που δεν ειχαν εξοδα αποστολης. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2020 από Chrisfm94
Mhlogiatros Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Tα cloud 2 που ειχαμε παρει ειναι καλυτερα να υποθεσω ;
jerry banana Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 παιδιά ωραία προσφορά αλλα σαν τη προσφορά με 30 ευρώ τα hyperx cloud core κουτιού δεν θα ξαναπαίξει.Ακομα τα έχω υπερμπόμπα η μάρκα hyperx γενικά.Εαν δεν είχα τα core θα αγόραζα τα alpha asap.Καλή προσφορά ΤS! 2
Dinos_12345 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 10 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Tα cloud 2 που ειχαμε παρει ειναι καλυτερα να υποθεσω ; nope
petran91 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Σκέφτομαι να τα πάρω για να αντικαταστήσω τα 5 χρονών cloud 1 μου που μόνο αισθητικές φθορές έχουν υποστεί. Υπάρχει διαφορά σε ήχο/μικρόφωνο/άνεση ή είναι ακριβώς τα ίδια?
thetiesthatbind Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 24 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Tα cloud 2 που ειχαμε παρει ειναι καλυτερα να υποθεσω ; Όχι 5 λεπτά πριν, petran91 είπε Σκέφτομαι να τα πάρω για να αντικαταστήσω τα 5 χρονών cloud 1 μου που μόνο αισθητικές φθορές έχουν υποστεί. Υπάρχει διαφορά σε ήχο/μικρόφωνο/άνεση ή είναι ακριβώς τα ίδια? Υπάρχουν. Από όσο ξέρω το mic είναι καλύτερο των Cloud. Μετά αλλάζουν οι οδηγοί κλπ. Κοιτά μόνος το λες, 5 χρονων Cloud 1, αυτονόητα ειναι καλύτερα, η τεχνολογια προχώρησε. Στα λεφτα αυτα, τα χτυπας
Mhlogiatros Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 To splitter που εχουν δε θυμαμαι συνδεεις σε ενα καρφι και μικροφωνο πχ στο χειριστήριο του xbox ;
jerry banana Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 15 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε To splitter που εχουν δε θυμαμαι συνδεεις σε ενα καρφι και μικροφωνο πχ στο χειριστήριο του xbox ; ναι φίλε 1 είναι που συνδέεται με το χειριστήριο του xbox.1 τα έχει όλα μαζί.
RPDrummer Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Μόλις τα αγόρασα! Ευχαριστώ ts. Με το μικρόφωνο θα έχω θέμα στον υπολογιστή; Τα παλαιά μου ακουστικά με το μικρόφωνό τους είχανε usb. Η μητρική είναι Asrock HDV-b450M. Παίζει ρόλο στον ήχο του μικροφώνου;
MessatsuRoku Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, RPDrummer είπε Μόλις τα αγόρασα! Ευχαριστώ ts. Με το μικρόφωνο θα έχω θέμα στον υπολογιστή; Τα παλαιά μου ακουστικά με το μικρόφωνό τους είχανε usb. Η μητρική είναι Asrock HDV-b450M. Παίζει ρόλο στον ήχο του μικροφώνου; Σε ακουστικα με μικροφωνο ειναι καλυτερα χωρις USB. σε ακριβα stand alone μικροφωνα οπως Yeti ειναι καλυτερα το USB
georpapas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Αξιζει η αγορά τους για αντικατασταση των logitech g430;
lalanis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 46 λεπτά πριν, georpapas είπε Αξιζει η αγορά τους για αντικατασταση των logitech g430; Για πλάκα.... Είναι η μέρα με τη νύχτα. Τόσο, που τα καινούργια logitech pro, είναι αντιγραφή ουσιαστικά τον Cloud.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα