vasilisx Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 γεια σας, εχω ενα προβλημα, λογω δουλειας κατεβαζω αρχειο pdf απο το firefox και θελω να το ανοιξω κατευθειαν και οχι να παω σε αποθηκευση αρχειου με δυο προγραμματα pdf και μου βγαζουν και τα 2 προβλημα ανοιγματος μπορει καποιος να μου βρει λυση; win10 εχω
micos000 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Μήπως το ελέγχει το antivirus και αργεί; Αν το αποθηκεύσεις, μετά ανοίγει; Μήπως να αναβάθμιζες τον adobe reader, έστω τουλάχιστον στη 10 έκδοση αν δε θέλεις την dc; Δοκίμασες να το ανοίξεις απευθειας με τον firefox;
vasilisx Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Στις 28/3/2020 στις 12:09 ΠΜ, micos000 είπε Μήπως το ελέγχει το antivirus και αργεί; Αν το αποθηκεύσεις, μετά ανοίγει; Μήπως να αναβάθμιζες τον adobe reader, έστω τουλάχιστον στη 10 έκδοση αν δε θέλεις την dc; Δοκίμασες να το ανοίξεις απευθειας με τον firefox; ANTIVIRUS εχω αυτο που εχουν τα WIN10. αλλα που να παω να δω αν το επιρεαζει; αν το αποθηκευω, μετα που θα μπω στο φακελο ληψεις ανοιγει κονονικα. αλλα εγω θελω να το ανοιγω κατευθειαν, γιατι καθηστερω να το αποθηκευω και μετα να πηγαινω να το ανοιγω, λογω δουλειας, και κατεβαζω πολλα pdf καθε μερα.
micos000 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Κάνε καμιά επανεγκατάσταση του adobe reader και βάλε νεώτερη έκδοση.
vasilisx Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Στις 30/3/2020 στις 12:59 ΠΜ, micos000 είπε Κάνε καμιά επανεγκατάσταση του adobe reader και βάλε νεώτερη έκδοση. τα εχω κανει ολα, εχω βαλει και 3 προγραμματα διαφορετικα pdf και τα 3 τα ιδια μου κανουν
micos000 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Εδώ φαίνεται ότι υπάρχει θέμα. Κάνε έναν έλεγχο για αρχή ανοίγοντας γραμμή εντολών ή powershell ως διαχειριστής (δεξί κλικ στη σημαία) και δώσε sfc /scannow
jim_p Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Βαλε να ανοιγουν μεσα στον firefox. Preferences > general > applications > portable document format (pdf) > preview in firefox.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα