Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας, εχω ενα προβλημα, λογω δουλειας κατεβαζω αρχειο pdf απο το firefox και θελω να το ανοιξω κατευθειαν και οχι να παω σε αποθηκευση αρχειου
spacer.png

με δυο προγραμματα pdf και μου βγαζουν και τα 2 προβλημα ανοιγματος

spacer.png

spacer.png

μπορει καποιος να μου βρει λυση; win10 εχω

Δημοσ.

Μήπως το ελέγχει το antivirus και αργεί; Αν το αποθηκεύσεις, μετά ανοίγει; Μήπως να αναβάθμιζες τον adobe reader, έστω τουλάχιστον στη 10 έκδοση αν δε θέλεις την dc; Δοκίμασες να το ανοίξεις απευθειας με τον firefox;

Δημοσ.
Στις 28/3/2020 στις 12:09 ΠΜ, micos000 είπε

Μήπως το ελέγχει το antivirus και αργεί; Αν το αποθηκεύσεις, μετά ανοίγει; Μήπως να αναβάθμιζες τον adobe reader, έστω τουλάχιστον στη 10 έκδοση αν δε θέλεις την dc; Δοκίμασες να το ανοίξεις απευθειας με τον firefox;

ANTIVIRUS εχω αυτο που εχουν τα WIN10. αλλα που να παω να δω αν το επιρεαζει;
αν το αποθηκευω, μετα που θα μπω στο φακελο ληψεις ανοιγει κονονικα. αλλα εγω θελω να το ανοιγω κατευθειαν, γιατι καθηστερω να το αποθηκευω και μετα να πηγαινω να το ανοιγω, λογω δουλειας, και κατεβαζω πολλα pdf καθε μερα.

Δημοσ.
Στις 30/3/2020 στις 12:59 ΠΜ, micos000 είπε

Κάνε καμιά επανεγκατάσταση του adobe reader και βάλε νεώτερη έκδοση.

τα εχω κανει ολα, εχω βαλει και 3 προγραμματα διαφορετικα pdf και τα 3 τα ιδια μου κανουν

Δημοσ.

Εδώ φαίνεται ότι υπάρχει θέμα. Κάνε έναν έλεγχο για αρχή ανοίγοντας γραμμή εντολών ή powershell ως διαχειριστής (δεξί κλικ στη σημαία) και δώσε

sfc /scannow

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...